Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem megy magától akkor,lökjük a busz allá!Slither írta: Mindenki tudja, hogy Oleguert nem fogják eladni (nem mintha sok érdeklődő lenne)/elküldeni. Előbb fog visszavonulni Presa, minthogy más csapatban játszon.
Azért reménykedni lehet!Slither írta:Mindenki tudja, hogy Oleguert nem fogják eladni (nem mintha sok érdeklődő lenne)/elküldeni. Előbb fog visszavonulni Presa, minthogy más csapatban játszon.Scorpio írta:Nekem se a kedvencem, már rég óta! Így nem lenne nagy veszteség, ha eladnánk! Csak kérdés kit hoznánk a helyére? Igaz a vezetőség komolyan akar igazolni, akkor biztos sikerülne megfelelően pótolni!!
Mindenki tudja, hogy Oleguert nem fogják eladni (nem mintha sok érdeklődő lenne)/elküldeni. Előbb fog visszavonulni Presa, minthogy más csapatban játszon.Scorpio írta:Nekem se a kedvencem, már rég óta! Így nem lenne nagy veszteség, ha eladnánk! Csak kérdés kit hoznánk a helyére? Igaz a vezetőség komolyan akar igazolni, akkor biztos sikerülne megfelelően pótolni!!
Sztem jól járna mindekét csapatZozzy 5 írta:Ezt inkább ne![]()
Be akarta hívni nem is egyszer...Balika Gaucho írta:Még Luis Aragonés sincs akkora ****** hogy ő játszon a válogatottba!grecki írta:A szurkolók szemében ő a tökéletes katalán, aki a spanyol válogatottban sem volt hajlandó játszani...
Még Luis Aragonés sincs akkora ****** hogy ő játszon a válogatottba!grecki írta:A szurkolók szemében ő a tökéletes katalán, aki a spanyol válogatottban sem volt hajlandó játszani...
És Pique még Barca nevelés is, csak Ceschez hasonlóan fiatalon elvitték.Nem hiszen h jön, de Olinál sokkal, de sokkal jobb lenne.Los Banditos írta:Barcelonában született, úgyhogy valószínűleg katalán. Én örülnék neki, de nem hiszem, hogy leigazoljuk.
Akkor megvan a képletvarga tamás írta:Asszem, igen.
Asszem, igen.Game90 írta:Oleguerrel nincs semmi baj, csak ne játszon fontos meccseken + csak akkor álljon be, amikor 3-4 góllal vezetünk![]()
Pique katalán?
Ok! Átgondolom...lionelmessi19 írta:Nem tudom, mért nem lehet felfotni, hogy Oleguer nem Frank miatt van a csapatban, hanem a vezetőség miatt. És amíg katalán vezetőség lesz, addig ő marad is.el fuero írta:Oli addig fog a Barca mezben játszani amíg Frank marad az edző.
Lehet sokmindenért kritizálni Franket, ezért nem. Gondolkjátok már át, h miket írtok.
Nem tudom, mért nem lehet felfotni, hogy Oleguer nem Frank miatt van a csapatban, hanem a vezetőség miatt. És amíg katalán vezetőség lesz, addig ő marad is.el fuero írta:Oli addig fog a Barca mezben játszani amíg Frank marad az edző.