Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vitatkozz bölcs lgvel,úgy is neki van igaza!Zsolti írta:A Villareál a játékoskeretét tekintve egyáltalán nem kiscsapat...Sőt kiscsapatban nehezebb dolog jól szerepelni,mert könnyen beleszürkülhet az ember....LG írta:Riquelme nem jon vissza 1értelmu.Rijkaard tudja a dolgát. Nem elég kiscsapatokba bizonyítani, ha aztán 1 nyagyba nem megy.
A Villareál a játékoskeretét tekintve egyáltalán nem kiscsapat...Sőt kiscsapatban nehezebb dolog jól szerepelni,mert könnyen beleszürkülhet az ember....LG írta:Riquelme nem jon vissza 1értelmu.Rijkaard tudja a dolgát. Nem elég kiscsapatokba bizonyítani, ha aztán 1 nyagyba nem megy.
Igen,biztosan csak ezt az egy cselt tudja....Enrique írta:Most 1 csel miatt?![]()
Elismerem, nagy, őrületesen nagy és szép csel volt, de 1 csel miatt nem fog bekerülni a csapatba.
Hú nem tudnád föltenni,vagy adni egy linket ahonnal be tudnám húzni???Enrique írta:Most 1 csel miatt?![]()
Elismerem, nagy, őrületesen nagy és szép csel volt, de 1 csel miatt nem fog bekerülni a csapatba.
Az összefoglaló meg sztem tök átlagos volt, nekem még van jobb is Luis Enriqueről.
9gólos!!!!A forduló előtt volt nyolc találata,de beköszönt San Sebastianban is.Rapika írta:Naigen...![]()
Ezt akartam megmutatni én is a többieknek,csak a gépem visszatartott!
Igen,aki így cselez,az nem fér be a Barcába...
És csak 8 gólos,nem 9!![]()
Szégyelheti magát...
én szimpatizálok veleRapika írta:Szerintem is!Zsolti írta:Juan Roman Riquelme:14gólpassz,9gólegészen jó:D
![]()
De akik makacsul nem szimpatizálnak vele,nem fognak változtatni a véleményükön...![]()
Vagy igen?!
Csak nyolc...Zsolti írta:Juan Roman Riquelme:14gólpassz,9gólegészen jó:D
4 év? Hmmm, kiegyeznék most 4 zsinórban összeszedett bajnoki címmel. Még akkor sem szomorodnék el nagyon, ha az 5. évben kicsit lelassulna a kis portugálPetixy írta:Riquelme előnye a kora!
Deconak max4 jó éve van,riqnek kb8!
Eto kap utlevelet,lecsökkentik Riq fizuját és megoldódott a kérdés!
Persze,hogy nem,csak rajt kívül is vannak még jó góllövők...de ezzel nem mondtam újat.Stike írta:Azért nem kell félteni az africaitZsolti írta:Roman ma is betalált,+adott egy gólpasszt.Forlánnal is jó lesz vigyáznia Etoo-nak,mert ma is vert kettőt,és így már 13-gólos.Riq meg 9 találatnál jár.
Azért nem kell félteni az africaitZsolti írta:Roman ma is betalált,+adott egy gólpasszt.Forlánnal is jó lesz vigyáznia Etoo-nak,mert ma is vert kettőt,és így már 13-gólos.Riq meg 9 találatnál jár.
Nem értek egyet! Deco az egyik legfontosabb láncszem a csapatban.Bandaror írta:Ezt már egyszer leírtam:
A Mi a bajom Decoval kérdésre: Ahogy észrevettem egy kicsit hátrébb vonták, mint ami az ő igazi posztja. Többet kéne védekeznie, mint amennyit el tudna vállalni. Gyenge fizikumú, mindenkiről lepattan, volt egy jópár eladott labdája is. A támadásoknál pedig akkor tud csak igazán élni ha egy méteres körzetben nem zavarja senki. Ezzel szemben az Argentín magasan vezeti a gólpassz "listát", nagyon lát a pályán, erőszakos is tud lenni, ütközéseket is felvállal, és nem csak lepattan a védőkről. Persze minkét focista csinálta már ennek az ellenkezőjét is, Deco is játszott már szépen, de szerintem összességében Riquelme a nyerő... Persze az a jó a fórumokban hogy mindeki másképp gondolja.