Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anti!antiimperialista írta:Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...Vito írta:azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
A 2 csapat álltal mutatott játék tényleg nem sokban különbözik. De ők úgy "jöttek ki" a tavaszi szezonra, hogy akartak, és minden meccsen küzdöttek, legalábbis biztos többet, mint mi. Ellenben a Barca a meccsek felét végigalibizte...noname írta:Te néztél Barca meccset?Szted melyik csapat játszott idén szebben, de őszintén![]()
![]()
Talán a Sevilla érdemelte volna meg leginkább a győzelmet. Ők végig kiegyensúlyozottak voltak és még elég szépen is játszottak.
A madrid egyáltalán nem játszott idén szépen, hanem úgy mint egy munkáscsapat és bejött. Nálunk változtatni kell és akkor nem lesz gond jövőre a bajnokság.
Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...Vito írta:azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
A mutatott játék alapján a Barca miért érdemelte volna meg a címet? Mert mi alibiztünk a legtöbbet?noname írta:A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban.
Rivaldo11 írta:Ez egy korrekt vélemény.
Aki így áll hozzá, annak könnyebb szívvel tudok gratulálni
Te néztél am Madrid meccset?Tény,hogy az 1. félidőket rendre elveszítettük,de utána mindig felpörgött a csapat és úgy játszott,hogy bárkit megvert vna,nem számít,hogy Espanyol,Seville,Depor vagy bárki az ellenfél.Nem voltunk jobbak a szezonban?Akkor azért nyertünk az El Clásicón...Tavasszal sokkal kiegyensúlyozottabbak vtak a fiúk mint bárki a bajnokságból.A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban
Ez egy korrekt vélemény.ZIDANE10 írta:Őszintén bevallom, a meccs 1. félidejébe akartam jönni gratulálni, mert szerintem nagyon rosszul játszottunk, és nem hittem volna, hogy golókat fogunk lőni! De ahogy itt olvasgatok, tény volt szerencsénk. De hát mostanság az is el kell néha! Talán anyival voltunk jobbak mint tavaly, hogy az utolsó fordulókra felszívtuk magunkat és addig mentünk,izzadtunk, hogy megnyerjük a meccset! Nem mondom azt, hogy teljesen megérdemeltük a bajnokságot, mert nem!!!
A Barcelona is ugyanúgy megnyerhette volna! A jövővel kapcsolatban, és nagyon tartok a Barcától megint, mert Eto is kipihenheti, magát Messiröl nem is beszélek zseniális játékos!!! Ronaldinho meg egy külön egyéniség, akinek azért nem volt rossz szezonja, ha a góljai számát nézzük! Igaz nem varázsolt úgy ahogy régen, hála a jó ISTENNEk. ÉN tőle is nagyon tartok! De 3-év után madrid szempontból, ez most
nekünk nagyon jókor jött, csak nehogy elbízzuk magunkat!
Jó igazolások kellenek, és meglátjuk mi lesz jövőre!
ÉS tényleg Gratula a Barcának, nem sokon múlott, hogy megint bajnokok legyetek!
ISten most így akarta!
A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban.antiimperialista írta:Pedig illene. Elég baj az, hogy sokan itt a fórumon sem tudnak veszíteni.
Pedig illene. Elég baj az, hogy sokan itt a fórumon sem tudnak veszíteni.noname írta:Én gratulálni nem fogok a Realnak.
Azért 4-5 új emberrel csak más lesz a helyzetantiimperialista írta:Hát én pont a Barcától nem várok sok javulást, főleg, hogy 99%, hogy a tudatlan köpőlégy marad az edző...Marci írta:Jövőre más lesz a helyzet a csapatok motivációjával. A Barcától mindenképp javulást várok, a Reálban viszont nem vagyok biztos.
Hát én pont a Barcától nem várok sok javulást, főleg, hogy 99%, hogy a tudatlan, emberileg 0 köpőlégy marad az edző...Marci írta:Jövőre más lesz a helyzet a csapatok motivációjával. A Barcától mindenképp javulást várok, a Reálban viszont nem vagyok biztos.
Sziasztok! Itt a várva várt R.M.C.FSzámomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.