Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ők nem nem szeretnek téged!Rivaldo11 írta:Te, gondolom a bajnoki cím ünneplésekor is én voltam az első gondolatod.sergi1989 írta:köszönjük fiuk akkor nem érdemeljük meg!
de köszi nektek hogy bajnokot csináltatok belőlünk!
fiuk fogadjátok el mindenki eltudja mi is eltudtuk !
jah és kedvenc barátomnak is gratulálok:RIVALDÓ11!
Ez hízelgő, de... Én a lányokat szeretem.
Nema feszültség kedvéért, de erre reagálnom kell...hisz...Reyes és Raulű írta:ronaldinho igazi neve LÓnaldinho!
sajnálom de a VILÁGLEGJOBB csapatát ti se tudjátok legyőzni
Te, gondolom a bajnoki cím ünneplésekor is én voltam az első gondolatod.sergi1989 írta:köszönjük fiuk akkor nem érdemeljük meg!
de köszi nektek hogy bajnokot csináltatok belőlünk!
fiuk fogadjátok el mindenki eltudja mi is eltudtuk !
jah és kedvenc barátomnak is gratulálok:RIVALDÓ11!
Már mért ne sírhatna a vesztes?Keelhaul írta:A fikázódóknak annyit tudok mondani, hogy nagyon savanyú tud lenni a szőlő, de 1. ) a vesztes nem sírhat
2) Csak vesztéskor derül ki, hogy kinek van gerince
A többieknek meg grat a második helyhez, nyilván lesz fordítva is.
Persze, tudni nem lehet, csak gondolom több éve ez van már...Game90 írta:Ki tudja?lionelmessi19 írta:A Sevilla és a Valencia sem elég komoly csapat sztem a Liga elsőséghez, és jövőre sem sokat változik majd ez véleményem szerint.![]()
Végre egy normális Realos, Madrid
Vesézzük kiSlither írta:Sztem nem a jobb győzőtt, hanem a jobban akaró csapat győzőtt. Megérdemelte a bajnoki címet, de nem volt JOBB.Zozzy 5 írta: Végre egy értelmes ember...Egyébként nem gondoom másként, szerintem is a jobb győzött.
Ki tudja?lionelmessi19 írta:A Sevilla és a Valencia sem elég komoly csapat sztem a Liga elsőséghez, és jövőre sem sokat változik majd ez véleményem szerint.
Sztem nem a jobb győzőtt, hanem a jobban akaró csapat győzőtt. Megérdemelte a bajnoki címet, de nem volt JOBB.Zozzy 5 írta: Végre egy értelmes ember...Egyébként nem gondoom másként, szerintem is a jobb győzött.
Ezt bóknak veszemVégre egy értelmes ember...
Végre egy értelmes ember...Madrid írta:Én azért GRATULÁLOK nektek a 2.ik helyhez szerintem ez is szép eredmény!! Nagyon jó bajnokság volt és én SZERINTEM a jobbik csapat győzött!! Persze ti ezt máskénnt gondoljátok!
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 év után csak összejött valami,eddig szánalmasak voltak (ti is madridosok)elpaís írta:Bojan Krkic írta:na nesztek realosok erre varjatok gombot
Nagy bánat a Barca szivét marja
Ne csügeddj mert a real 1 marha
3 év után sikerült valamit nyerniük
Ezért legalább na igen, tegyük már meg hogy kimoderált részt nem idézünk.
Oké... te költsél verseket mi pedig bajnokok leszünk, vagyunk!![]()
Erre varrjál gombot
ozsimiki írta:Nem bírták a végéigHa bírják akkor ők a bajnokok
![]()
Ott állandóan sérültek, és sztem jövöre is megmarad az a tendencia. Nyithatnának már egy kórházat is.barca99 írta: Megmondom őszintén én jövőre a Valenciától sokkal jobban félek!
Nem bírták a végéigGame90 írta:Ha a Sevillát nem szedik szét, akkor rájuk is figyelni kell. Ki gondolta volna, hogy bírni fogják a végéig? Pl énbarca99 írta:Megmondom őszintén én jövőre a Valenciától sokkal jobban félek!
Ha a Sevillát nem szedik szét, akkor rájuk is figyelni kell. Ki gondolta volna, hogy bírni fogják a végéig? Pl énbarca99 írta:Megmondom őszintén én jövőre a Valenciától sokkal jobban félek!
Bojan Krkic írta:na nesztek realosok erre varjatok gombot
Nagy bánat a Barca szivét marja
Ne csügeddj mert a real 1 marha
3 év után sikerült valamit nyerniük
Ezért legalább na igen, tegyük már meg hogy kimoderált részt nem idézünk.