Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lett volna komoly ellenfél, ha mi nem ezt nyújtjuk...Persze tom, nincs ha...Game90 írta:Év elején mindenki lesajnálta a Madridot. Én mondtam, hogy azért figyeljünk oda rájuk...sajnos ez lett a vége![]()
Sajnos van benne igazság, mert az a Madridot így gatyába rázni a hajrára azért nem kis teljesítmény. Grat a Madridnak, de azért hóhóhó, nem csak te tudsz ám angolul... !Raziel írta:a madridiak még verset is irtak gyorsan ime:
FABIO CAPELLO,
MEGHAJLUNK ELŐTTED
A REAL MADRIDOT
AZ EGEKBE EMELTED!
![]()
![]()
![]()
![]()
Raziel írta:a madridiak még verset is irtak gyorsan ime:
FABIO CAPELLO,
MEGHAJLUNK ELŐTTED
A REAL MADRIDOT
AZ EGEKBE EMELTED!
![]()
![]()
![]()
![]()
bocs elirtam a barcának nem lenne ellenfeleBojan Krkic írta:Drigo én is rühellem és a hátam közepére se kivánom de külömben nem lenne ellenfele a madridnakDrigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.
Nagyon gyengék...és bajnokok lettek 3év után,ez az első győzelme a nagy madridnak.Rivaldo11 írta:Azért jövőre ennek ellenére sem őket tartom a legveszélyesebb ellenfélnek. HA összeállunk normálisan, nem kell rájuk figyelni.
Drigo én is rühellem és a hátam közepére se kivánom de külömben nem lenne ellenfele a madridnakDrigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.
Ahogy olvasom, amit írsz, elgondolkozom, és igazából az én gratulációm sem őszinte, egyáltalán nem.Drigo írta: Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.
Felesleges...ezt mi vesztettük el,most is simán nyertünk,ők meg csúsztak másztak most,szánalom ahogy játszottak most is,és bajnokok,pffel fuero írta:Én is sírokRaziel írta:Odaát mindenki sír![]()
![]()
![]()
Maradjunk annyiban, hogy a real megnyerte, mi meg elvesztettük...Bojan Krkic írta:Hm, hát igen erre nemtudok mit mondani mert mert igy elrontani 1 bajnokságot.
Sajnos mi vesztettük el és nem a real nyerte és ez az igazán dühitö
Drigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.