Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pontosan! Akkor még elizgulta,vagy nemtom,de azért még Federer az esélyesebb ott...de Nadalban van annyi,h meglepetést szerezzen! Végignéztem a tavalyi döntőt,és nem volt az egyáltalán sima Federernek!Bodi írta:A tavalyi döntőben is voltak pillanatok,amikor könnyen Nadal javára fordulhattak volna a dolgok.Volt esélye a harmadik szettben is,és ne feledjük,hogy akkor Federer elég rendesen tarthatott tőle,mivel előtte már 4-szer megverte abban az évben.Ha Nadal valahogy behúzza a 3. szettet,akkor valószínűleg meglett volna neki a bajnoki cím.
Egyébként ma játszott Nadal Mirnyi ellen,de csak 3-2-ig láttam a meccset,nemtom végül ki nyert.
Honnan tudod, hogy játszanak majd egymás ellen Wimbledonban is?kovinho írta:Nagyon nagy meccs lesz az is, és remélem megint magas szinvonalú teniszt láunk.
Nadal győzelemmel!!!!ideje lenne már a füvön is legyőzni a svájcit!kovinho írta:Nagyon nagy meccs lesz az is, és remélem megint magas szinvonalú teniszt láunk.
Gondolom nem láttad tavalyi Wimbledontgrecki írta:Nadal füvön a legjobb 8-ba sem fog bejutni, nemhogy a döntőbe... A legnagyobb jóindulattal is szeintem max az elődöntő...Bodi írta:Szép volt Rafa!![]()
Megvan zsinórban a harmadik,ki kell mondani,Federernek esélye sem volt.
Egyszerűen salakon nem képes tartani vele a lépést,és ezt ő is tudja.
Nagyon várom Wimbledont,jó lenne ott is egy hasonló döntő,szintén spanyol sikerrel!
Nadal füvön a legjobb 8-ba sem fog bejutni, nemhogy a döntőbe... A legnagyobb jóindulattal is szeintem max az elődöntő...Bodi írta:Szép volt Rafa!![]()
Megvan zsinórban a harmadik,ki kell mondani,Federernek esélye sem volt.
Egyszerűen salakon nem képes tartani vele a lépést,és ezt ő is tudja.
Nagyon várom Wimbledont,jó lenne ott is egy hasonló döntő,szintén spanyol sikerrel!
Gondolj bele, ha még a meccs is [auto_cenzúra] lenne.el fuero írta:Most először próbálok végig nézni egy tenisz meccset. Eddig jól haladok, de már fogy a türelmem. Kezd idegesíteni a nyőgéseik.