Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem, hogy nincs, de ez most mindegy is, hisz nem jön! Csak beszélünk róla....Feary írta:Azért mert afrikai, még nem biztos, h olyan jók lennének együtt! Amúgy van EU-s útlevele???
Saviola meg BojinovFeary írta:Hát nemtom mit esztek Martins-on. Szerintem nem is Barca szintű játékos, azonkívül nagyon sok jó csatár van rajta kívül (Saviola, Bojinov, stb.). Maradjon csak az Inteben!!
Persze,hogy van.Silvanus írta:Ez már így van!Zsolti írta: Sztem Etoo mellé egy Maxi kaliberű csatár kell,akik jól kiegészítik majd egymást a jövőben.Martins-ról csak álmodozom... csendben, halkan.
Sztem Etoo mellé egy Maxi kaliberű csatár kell,akik jól kiegészítik majd egymást a jövőben.Silvanus írta:Egyébként én magam is úgy vélem, hogy némi hasonlóság azért van Martins, és Eto'o játékában! Mindketten iszonyatosan gyorsak, technikásak, pontosak, erősek, magasak.... egyszóval rettentő jó játékosok! Én már máskor is mondtam, hogy Martins-t is simán el tudnám képzelni Eto'o oldalán a Barcában!!!
Ez biztos,hogy így van,és többet kivesz a csapatjátékból is.Boixos írta:a sámuel még szebben is játszik. sztem.Zsolti írta:Etoo gyorsasága csak Martinséval vetekedhet,de talán még egy hajszállal nála is gyorsabb.
Mondasz vmit.LG írta:Hát nem jott be! De ha minden meccset 1et lo, én azzal is kiegyezek!Márpedik ez konnyen megeshet...
Azt ő lőtte, és remélem még sokat fog.Badi írta:3?Cooltiszo írta:3 gólos a Blben, nem? És akkor már 19 gólos. ( a nem tétmeccsek nem számítanak).
egyet lőtt a Milannak, egyet a Celticnek, a 3.ra nem emléxem, bár a szatyor elleni otthoni meccsen nem emléxem a ki lőtte a harmadikat Deco és Ronnie mellett.
3?Cooltiszo írta:3 gólos a Blben, nem? És akkor már 19 gólos. ( a nem tétmeccsek nem számítanak).