Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Próbáldd meg akkor Te isSlither írta:Ha nem megy, akkor megnézem én isozsimiki írta: Próbálkozom vele még,mert eddig nem jött össze...leszedtem ezt,majd elíndítom,és akkor kapok egy 2006os wa.exét,elvileg azt kellene elíndítani szntem,csak kíirja,h vmi komponens nem található...újratettem,akkor is...na de még próbálkozok vele...vagyis telepíttem és megnézem mi a gond vele. A gépemen most Worms World Party van.
Ha nem megy, akkor megnézem én isozsimiki írta: Próbálkozom vele még,mert eddig nem jött össze...leszedtem ezt,majd elíndítom,és akkor kapok egy 2006os wa.exét,elvileg azt kellene elíndítani szntem,csak kíirja,h vmi komponens nem található...újratettem,akkor is...na de még próbálkozok vele...
Nagyon Szépen KöszönömEnrique írta:ftp://ftp.team17.com/pub/t17/patches/pc ... 5_Beta.exe
Tessék ezt letölteni, ez elvileg megoldja a problémád.![]()
- This is the very latest update available for Worms Armageddon. This installation includes all previous updates and features compatibility for Windows 2000/XP, lots of bug fixes and many new features. For an in-depth explanation of what's in the update, download the Readme file below.
Oh! Köszi! Akkor még várokEnrique írta:Mindjárt segítek!ozsimiki írta:Perrero: változott,most Xpém van...lehet ezért nem megy![]()
![]()
![]()
Ekkora tréséget....
Mi hálóban nyomtuk haverokkalozsimiki írta:Srácok!
Van egy ősrégi játék: Worms Armageddonén nagyon bírtam,most előkerült,fel is telepítettem,minden ok is,menü bejön,de ahogy índítanám a pályát,csak fekete képernyő....és nemtok semmit sem,csak ctr+alt+delel re winfos....
Régebben pedig ezen a gépen játszottam vele,csak azóta már párszor újra volt téve minden rajta...
Mi lehet a gond![]()
Felbontás meg hasonlókkal próbálkoztam,de nem ilyen jellegű szntem....u.i.: és a gépem is bőven bőven megfelel a játék kritériumainak (meg írom,már régebben ment is rajt minden gond nélkül)
Előre is Thanks!
Kösz szépen, sokat segítettélMardel írta:Próbáld ezt ki: J8XDN-F967G-4Q8KT-5LEEY-8EJY2-TCCKVZozzy 5 írta:A Power DVD 6 (filmlejátszó) regisztrációs kódját le tudná nekem vki írni?
Megköszönném.
És itt is vannak még, ha nem lenne jó:http://www.serials.ws/index.php
Próbáld ezt ki: J8XDN-F967G-4Q8KT-5LEEY-8EJY2-TCCKVZozzy 5 írta:A Power DVD 6 (filmlejátszó) regisztrációs kódját le tudná nekem vki írni?
Megköszönném.
Hát gondoltam kb. akkora mint a tied.Game90 írta:Sztem attól függ, hogy milyen magas lesz a bannered