Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem azt mondtam, hogy vegyük meg, hanem azt, hogy ha felajánlottak volna egy kapuscserét, akkor nem zárkóztam volna el a transzfertől...ozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Gondolom Luis Enriquét is megszerettétek...
Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Nagyon is igazatok van, tartsuk meg a kemény rivalizálást VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!Rivaldo11 írta:Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
Óhh, hagyjuk már eztLos Banditos írta:Többek közt ezért is Reina méga 2. számú kapus a válogatottban:
http://www.youtube.com/watch?v=MAG66OjfdJI
Igen, de Casillas nekem az egyik kedvenc (ha nem a kedvenc) kapusom, attól függetlenül, hogy hol játszik...ozsimiki írta:Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.
Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.
Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.ozsimiki írta:Mi az,hogy bármikor elcserélnéd
TÉny,h jobb,mint VV,de azért tett Valdes is sokat már a Barcáért,és egyre jobb,megbízhatóbb teljesítményt nyújt!
Casillas tényleg jobb kapus, de nekem most nem lenne szivem elcserélni VV-t, amikor egyre jobb, és tisztán látszik, hogy sokat fejlődött. Meg amúgy is, túlságosan szeretemGame90 írta:Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...
Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...
Atesz írta:Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk.Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...