Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali!Perrero írta:Te mint kivülálló mit gondolsz az intelligenciárólrytuu írta:Ez egy kissé barokkos túlzás! Simán elférne, ne legyél már ilyen negatív és ne mondj irreális, alaptalan dolgokat.madmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!!![]()
Te sem csak ujjlenyomatban különbözöl Einsteintől...
Nem hiszem...De mind1, nem ezen van a lényeg, hanem azon, hogy ne írogassunk eltúlzott hülyeségeket.Slither írta:Ha az elejétől kezdve folyamatosan játszott volna és nem csak 10 meccsenként 5 percet akkor talán jobban is játszott volna.Zozzy 5 írta: Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...
Ha az elejétől kezdve folyamatosan játszott volna és nem csak 10 meccsenként 5 percet akkor talán jobban is játszott volna.Zozzy 5 írta: Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...
Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...Slither írta:Ne essünk át a ló túloldalára!Zozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be...Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
![]()
Ezqu a Barca előtt elég jól nyomta, örültem is amikor ingyen hozzánk került, csak aztán...
Ne essünk át a ló túloldalára!Zozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be...Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
Hagyjuk már, szerintem annyira nem vicces...És pont ezzel a szánalmas magyar focival jösztök...fcbarcelonazsombi írta:Ezqu mennyen elöb de utána mehet oli isZozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be...Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
Ezqu mennyen elöb de utána mehet oli isZozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be...Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
Bocsi de néhányunk negatív hozzáállását tökéletesen kiérdemelte Oleguer,nem alaptalanulrytuu írta:Ez egy kissé barokkos túlzás! Simán elférne, ne legyél már ilyen negatív és ne mondj irreális, alaptalan dolgokat.madmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!!![]()
Ez egy kissé barokkos túlzás! Simán elférne, ne legyél már ilyen negatív és ne mondj irreális, alaptalan dolgokat.madmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!!![]()
Hali!Vito írta:nem hinném, hogy Tamás ezt teljesen komolyan gondolta, illetve azt sem hiszem, hogy Tamás szerint ettől változna valami. gondolom csak nyomatékosítani akarta a véleményét Oleval kapcsolatban.
az ő esete teljesen hasonlatos például a Tóth Imi esetéhez.
van egy olyan motorja, amivel csapattársa folyamatosan az élbolyban van, ő pedig rendre 3-4-5 másodpercet (!) kap az első helyezettől, egy körön belül.
ha nem lenne a hátszele, akkor a közelébe sem kerülhetne ehhez a szinthez.
és engem nem érdekel, akkor is Ole miatt kaptuk a gólt és ezen az sem változtat, hogy ő Barca játékos. a Madrid ellen is miatta betliztünk, ha akkor nincs ő, akkor most a Barca vezethetne. ...akár...
persze hibáztatom a többieket is, de ahhoz, hogy valaki használni tudja a lestaktikát, ahhoz CSAK önfegyelemre, odafigyelésre és taktikai érzékre van szükség![]()
nem azt várom el tőle, hogy kicselezzen 20 védőt, hanem csak annyit, hogy az átkozott lestaktikát betartsa és például ne szálljon bele az ellenfélbe egy teljesen ártalmatlan szituban a klasszikuson![]()
igaz: -a többieknél is előfordult már mindkét szitu, Zambinál a beragadás és múltkor R10-nél is az az idióta fault. de náluk legalább egyszer van ilyen egy évben, de Presasnál?!
ennyi.
Ole fanok, hajrá!
Ezazz, még egy kis nyálverést ha kérhetnékmadmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!!![]()
Most a szombati meccsről van szó...Senki nem mondta, hogy helye lenne itt, de azt nem bírom felfogni, hogy néhány ember miért veri anynira a nyálát arra az egy beragadásra, mikor az egész védelmünk egy nagy trágya volt, kb 5szer beragadtak, arról nem is beszélve, hogy védelem előtti szűrés sem volt!Rivaldinho írta:Igen a tegnapelőtti meccsen 1szer ragadt be... ha úgy vesszükl nem is olyan sok de 30meccsen 30szor beragadni az eléggé.... mert mindig ezt csinálja, állandóan csinálja a fesztivált... de idén még jót nem láttam tőle... azt mondanám h el kéne mennie, modnjuk talán a Magyar Megye 2.-be beférne....Zozzy 5 írta: Tamás, továbbra is csak ismételni tudom magam. Tegnap nem rajta ment el a meccs, ezért nem őt kell felelősségre vonni, hanem a csapatot. Igen, egyszer beragatt. Húú de nagy dolog.
Igen a tegnapelőtti meccsen 1szer ragadt be... ha úgy vesszükl nem is olyan sok de 30meccsen 30szor beragadni az eléggé.... mert mindig ezt csinálja, állandóan csinálja a fesztivált... de idén még jót nem láttam tőle... azt mondanám h el kéne mennie, modnjuk talán a Magyar Megye 2.-be beférne....Zozzy 5 írta: Tamás, továbbra is csak ismételni tudom magam. Tegnap nem rajta ment el a meccs, ezért nem őt kell felelősségre vonni, hanem a csapatot. Igen, egyszer beragatt. Húú de nagy dolog.
Azt én is belátom, hogy nem ide való, de úgysem fogjuk eladni, ezért pl. az Anti-Oleguer front című nagyszerű ötletnek semmi értelmét nem látom. De ha ez egyeseknek jólesik, akkor felőlem nyugodtan...Boixos írta:tényleg nem kell egyedül ráverni a balhét, de azt azért ti is beláthatjátok (akik véditek ezt a szerencsétlent), h egy komoly edzőnél a csapat közelébe sem kerülhetett volna a gyerek, max akkor, ha már a barca óvoda 10ben sem lenne játékos hátulra.
az első gólnál is volt hunyó, de presas az utolsó percben bírt töketlenkedni, amikor már nem lehetett változtatni a dolgokon.
arról viszont tényleg nem ő tehet, h elől csak kettőt rúgtak...
Oleguert szidni már divatZozzy 5 írta:Az első gólnál is beragadt valaki! Őt miért nem szapuljuk