Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg az lenne álmaim netovábbja, ha először a védelmet kezdenénk megszervezni pár igazolással, és utánna kezdeni az "elnök kedvence" igazolásokatBarcamiki írta:Eto'o számomra a nagy kérdés. Az hogy mit tett a Csapatért szavakkal el nem mondható. Csak mióta ezt ő is tudja, elég kellemetlen emberke lett. A sérülése is rátett egy lapáttal az biztos, de az idény elején, az első kupadöntőn még nem volt sérült... Mindenesetre nem szakadna meg érte a szívem, főleg ha valami csoda folytán létrejönne az Henry-üzlet. Kész lennék ha Henry és Ronaldinho együtt a Barcában játszana. Álmaim netovábbja...
sergi1989 írta:nah akko tisztelegj ahogy szokás!![]()
bár emberileg egy 0 ez az ember..de én nem fogok az ő szövegével jönni...bár nem esne rosszul!
Asszem elég sokáig türelmes voltam veled... Nem muszáj itt verned a nyálad. Örülj, hogy nyert a csapatod... De ne gerjessz már feszültséget. Eto'o visszakapta, kész, téma lezárva.sergi1989 írta:nah akko tisztelegj ahogy szokás!![]()
bár emberileg egy 0 ez az ember..de én nem fogok az ő szövegével jönni...bár nem esne rosszul!
Látod, a szurkolóitok azért ezzel jöttek.sergi1989 írta:nah akko tisztelegj ahogy szokás!![]()
nem is jön HenryÁdám02 írta:KI tud valamit erről a Henry-s hirről?Állitólag jön és akkor Eto'o megy ezt egy francia vezető újság irta most mondták nekem is...remélem nem igaz!
Nagyon széthúzza a képed a Topicot! Nem gondolod?Ádám02 írta:Egyébként nem gúnyból kérdeztem de megteszem ha megtalálom...
Höhh...Ádám02 írta:Télleg és akkor hogy állnánk fel???Vagy Henry padoznaZozzy 5 írta:Eddig úgy volt, hogy Henry mellett is maradna SamuÁdám02 írta:KI tud valamit erről a Henry-s hirről?Állitólag jön és akkor Eto'o megy ezt egy francia vezető újság irta most mondták nekem is...remélem nem igaz!
Télleg és akkor hogy állnánk fel???Vagy Henry padoznaZozzy 5 írta:Eddig úgy volt, hogy Henry mellett is maradna SamuÁdám02 írta:KI tud valamit erről a Henry-s hirről?Állitólag jön és akkor Eto'o megy ezt egy francia vezető újság irta most mondták nekem is...remélem nem igaz!
Eddig úgy volt, hogy Henry mellett is maradna SamuÁdám02 írta:KI tud valamit erről a Henry-s hirről?Állitólag jön és akkor Eto'o megy ezt egy francia vezető újság irta most mondták nekem is...remélem nem igaz!