Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Anélkül, hogy meg akarnálak sérteni, ha csak így tudsz gondolkozni, akkorAtesz írta:lm 19 szted kinek fog kelleni normális pénzért (!), ha két esetleg kalap [auto_cenzúra] szezonja volt??? Most még normális pénzért túl lehetne adni rajta.GO Ott találsz kellően pénzcentrikus embereket, és csapatot...
Anélkül, hogy meg akarnálak sérteni, ha csak így tudsz gondolkozni, akkorAtesz írta:lm 19 szted kinek fog kelleni normális pénzért (!), ha két esetleg kalap [auto_cenzúra] szezonja volt??? Most még normális pénzért túl lehetne adni rajta.
Tamás, igazából egyetlen szóval sem tudok vitatkozni.varga tamás írta:Andris!
Az utolsó 4-5 meccsen - ha jól figyeltél - Eto'o legalább annyi labdát szerzett a középpályán, mint Deco. Legalább annyiszor jött vissza a középpályára, mint Deco. Pedig Eto'o-nak nem elsősorban ez a dolga. És igazat kell adnom azoknak, akik szerint túl sokat szabálytalankodik, és sokszor elég durván. Hamar felmegy nála a pumpa.
Abban az estben maradjon, ha a tavalyi és a tavalyelőtti formáját hozza, ha hasznosabban fog játszani, ha 20 méterről végre el meri lőni azt a nyavalyás bőrgolyót, ha több alázattal viseltetik a klub iránt, és jobban felszántja a pályát, mint az idén. A tudását és képességét sose vontam kétségbe, azonban az idei teljesítménye egy nagy NULLA. Szerintem. Üdv Neked.
Arról senki nem fog meggyőzni, hogy rosszl játszott, miközben még másodszori megnézésre is úgy gondolom, hogy Messi után a csapat legjobbja volt...Game90 írta:Zozzy hiába próbálod meggyőzni lm19-et, nem fog menni
Régebben én is Deco mellett voltam, és még most sem küldeném el biztosan, de a hibáit szerintem be kell ismerni, mert csak úgy lehet előrelépni.Game90 írta:Zozzy hiába próbálod meggyőzni lm19-et, nem fog menni
Sokkal több fault van a mi térfelünkkön, direkt figyelem. És az is gyakori, hogy Deco nem tudja normálisan megjátszani a labdát. Nézd vissza a meccsinket.lionelmessi19 írta:A faultjainak a 99,9%a nem a mi térfelünkön van....
Ilyen eshetőségre ritkán emlékszem, hogy valaki tiszta helyre mozgott, és Deco nem volt képes pontosan labdát adni neki![]()
Egyébként meg pont ez az egyik bajom az idei támadójátékunkal. Semmi lendület nincs benne, a csatáraink nem befele, a kapu fele helyezkednek, hanem visszalépdelnek, és kérik a labdát. Teljesen lendülettelen, tesze-tosza játék, semmire sem jó, ez nem a modern futbal.
1. Az lehet, hogy vele ütköznek az ellenfél játékosai a középpályán először, de, hogy 3nál többet nem szerel egy meccsen az biztos. A faultjaiból következő szabikat az ellenfél meg folyamatosan a kapunk elé ívelheti.lionelmessi19 írta: és most Ateszhez: Ezt így elfogadjuk, szerintünk a csapat egyik legjobbja az elmult pár meccsen.
Aztán, nem tudom, mit tartasz nevetségesnek azon, hogy ő az első szűrő. Tényleg ő az, ő állítja meg a kontrák többségét, ezért is van ennyi sárgája idén. Aztán, a csatárok mozgása/nem mozgása: Messi mozog, ez tény, amikor van helye, rögtön gól is kb. Samuról sem írta senki, hogy nem mozog, látjuk mi is. De hiába futja ki a belét, a kapu irányába ő sem eléggé megjátszható, ha meg kapott labdát, annak a nagy részét kapusba bombázta. (de mint lejebb írtam, őt nem hibáztatom, gyógyuljon meg a térde) A többi csatárunk mozgás téren viszont tényleg használhatatlan idén...
Ezen pedig nem tudom mit nem lehet felfogni, Deco sokkal többet passzol, sokkal előrébb osztogat, és sokkal nehezebb dolga van, mint Xavinak. Ezt lentebb már kifejtettem, jó volna lejebb is olvasgatni néha.
No, voltak éles megjegyzések, de ne vegyétek magatokra, én csak a véleményem mellett állok ki erősen!
lionelmessi19 írta:Pont ez a posztja. Csak egyrészt nincs vkp, ezért a három "törpe" elosztja maga közt a védekező feladatokat, másrészt meg folyamatos kényszerben játszunk. És tudja ezt minden csapat is, így nehéz dolgunk van elől, Deconak is.Atesz írta:Amúgy meg ennyi erővel mi a halálért játszatja őt Rijkaard azon a poszton????![]()
Rohadtul nem ez a posztja...
Pont ez a posztja. Csak egyrészt nincs vkp, ezért a három "törpe" elosztja maga közt a védekező feladatokat, másrészt meg folyamatos kényszerben játszunk. És tudja ezt minden csapat is, így nehéz dolgunk van elől, Deconak is.Atesz írta:Amúgy meg ennyi erővel mi a halálért játszatja őt Rijkaard azon a poszton????![]()
Rohadtul nem ez a posztja...
Zsolti írta:Na jólvan!
Erről a véleményem,ha akar és nem tud,akkor csak azt tudom mondani,hogy nem üti meg a szintet..ha annyira hajt,meg küzd,meg rohangál,és ennyit tud az már régen rossz....ezt más is meg tudja csinálni tized ennyi lóvéért,ráadásul még több gólt is lőne,meg adna gólpasszokat is...pont
Először nem Atesz hsz-ére reagálva: Attya már elkezdte, de itt fejezzük is be a személyeskedést. Véleményt, ellenvéleményt, érveket lehet írni, mást ne!Atesz írta: Hát sztem meg simán [auto_cenzúra], az meg, hogy ő lenne az első szűrő a védelem előtt.![]()
Az meg tényleg baromság, hogy nem mozognak a támadók...Messi, és Eto'o kifutja a belét minden meccsen...
Amúgy meg érdekes, hogy Xavi meg minden meccset szinte 90%-os aránnyla passzol.
redmiller írta:Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...
Ezt komolyan kérdezted????redmiller írta: Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....
Még hogy Deco nem trükközik? Ugye mivel bal lábbal nem szeret/tudredmiller írta: Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...
Te mit nézel okostojás?!! Az elég vicces lenne ha Eto'o Messi és Ronaldinho nem lenne +játszható! Annyi védő nincsen az ellnefeleknél, h mind a 3om csatárunkat lefogják, az 1ik mindig szabad! Azt aláírom, h Ronni nem mozog sokat és kevésbé lehet +játszani NA de Eto'o annyit mozog Messivel egyetembe, h az 4 csatárnak elég, Ronni + azzal ,h ott van pályán legalább 2 védőt leköt!! Az, h nem lehet +megjátszani senkit a pályán az így ELÉG NAGY BAROMSÁG!! Deco annyira körülményes és lassu, h az már néha nagyon bosszant! 1 vkp kell hátulra és Xavi, Iniesta a többit sokkal jobban + oldja mint Deco!redmiller írta:Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...
Hát Iniesta és Xavi meg is lőtte a maga 5-6 bajnoki gólját... szemben Deco egyetlen találatával...lionelmessi19 írta: Viszont Grecki, én érte, hogy egy játékmesternek nem csak a csatárokat kell kiszolgálni, de idén legtöbbször úgy játszottunk, hogy mögötte két hasonló típusú szervező egyéniség is ott volt, így már nem feltétlen az ő dolga volt ez.
Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Ezzel én is tisztában vagyok, de szerintem ez nem magyarázza az eladott labdákatlionelmessi19 írta: Zozzy : Nem véletlen írtam, amit írtam. Én úgy érzem, hogy idén Messi kivételével iszonyatos nehéz bárkit is indítani a csatársorból, marha kevés a mozgás...sajnos