grecki írta:
Azt is végig kellene gondolni szerintem, hogy nem feltétlenül a padra kell erősíteni. Guddy-nál sokkal jobb csatárt speciel szerintem ne is várj, aki egyértelműen elfogadja a másodhegedűs szerepkörét... Szerintetek majd Milito, Huntelaar & co vígan elücsörög majd a padon, amikor pályafutásuk zenitjén vannak?????
Max Makaay, ha csak pusztán erre a szerepkörre gondoltok, de őt sokan nem akarják... Speciel én neki is örülnék, de legjobban Henry-nak... Vele ugye ezt nem lehetne megtenni...
Grecki, ha nem a padra, akkor hova akarnál erősíteni a csatárokat illetően? Samu 5, Messi 4 hónapig volt távol, és Ronaldinhoval karöltve még így is ők hárman magasan a legjobb csatársor idén. Ha véletlen lenne egy sérülés mentes szezonunk, ami mostmár a nagy számok törvénye alapján is be kellene hogy következzen, akkor sztem páratlanul erős támadó sorunk van.
Guddyról annyit, hogy ha szintben sokkal jobb csatárt nem is tudunk szerezni , de olyat igen, aki sokkalta jobban beleillek ebbe a fociba, játékrendszerbe, bajnokságba.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila