Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.18. 15:12:32

Oli addig fog a Barca mezben játszani amíg Frank marad az edző. :roll:
Forza Lazio!
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:51:04

Sajnos Oleguert nem fogják elküldeni. Felőlem maradhat a csapatbn csak ne játsszon!
Legjobb lenne ha leküldenék a B-hez, legalább tapasztaltabb védelmük lenne és megnőne az esélyük a feljutásra.
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:46:20

Perrero írta:
rytuu írta:
madmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!! :evil: :x
Ez egy kissé barokkos túlzás! Simán elférne, ne legyél már ilyen negatív és ne mondj irreális, alaptalan dolgokat.
Te mint kivülálló mit gondolsz az intelligenciáról :?:

Te sem csak ujjlenyomatban különbözöl Einsteintől...
Hali!
Értem én,h van köztetek bizonyos affér,meg minden...de most nem bírok arra rájönni,h ezzel a hszel mi volt a gond Csongor :?: Szntem a csaj arra reagált,h a MAGYAR megye 2ben nem férne el,ami szerinte túlzás...és azért ebben van igazság....a BARCÁBA nem való,sőt egy nagycsapatba sem...de középszerű csapatokban még még elférne....
Szóval csupán kiváncsiságból kérdem,most mi volt a gond? :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:09:20

Slither írta:
Zozzy 5 írta: Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...
Ha az elejétől kezdve folyamatosan játszott volna és nem csak 10 meccsenként 5 percet akkor talán jobban is játszott volna. :wink:
Nem hiszem...De mind1, nem ezen van a lényeg, hanem azon, hogy ne írogassunk eltúlzott hülyeségeket.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 14:08:17

Ezquerro tegnap kapott 15 perc játéklehetőséget, és élt vele, mert adott egy nagyszerű gólpasszt. Nem tudom mi bajotok van vele. :roll:

Oleguer pedig nyugodtan menjen a francba, bár lehetetlen, hogy eligazoljon. Nem merik megcsinálni...
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.18. 14:07:58

Zozzy 5 írta: Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...
Ha az elejétől kezdve folyamatosan játszott volna és nem csak 10 meccsenként 5 percet akkor talán jobban is játszott volna. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:06:13

Slither írta:
Zozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be... :? Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
Ne essünk át a ló túloldalára! :wink:
Ezqu a Barca előtt elég jól nyomta, örültem is amikor ingyen hozzánk került, csak aztán... :?
Az már mind1, hogy mi volt a Barca előtt...Az itt nyújtott teljesítménye alapján semmivel sem volt jobb, mint Oleguer. Csak ő nem játszott annyit, ezért nem volt alkalom szidni...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.18. 14:03:52

Zozzy 5 írta:Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be... :? Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
Ne essünk át a ló túloldalára! :wink:
Ezqu a Barca előtt elég jól nyomta, örültem is amikor ingyen hozzánk került, csak aztán... :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:03:36

fcbarcelonazsombi írta:
Ezqu mennyen elöb de utána mehet oli is :D
Hagyjuk már, szerintem annyira nem vicces...És pont ezzel a szánalmas magyar focival jösztök...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.06.18. 14:02:45

Ezqu mennyen elöb de utána mehet oli is :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 13:57:18

Ezazz, akkor verjük a nyálunkat és írogassunk olyanokat, hogy a megye 2be se férne be... :? Ezqu előbb elmehetne oda, mint Oleguer...
elprat
Capitá del Barça

2007.06.18. 11:39:53

rytuu írta:
madmax87 írta:Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!! :evil: :x
Ez egy kissé barokkos túlzás! Simán elférne, ne legyél már ilyen negatív és ne mondj irreális, alaptalan dolgokat.
Bocsi de néhányunk negatív hozzáállását tökéletesen kiérdemelte Oleguer,nem alaptalanul :roll:
Az irreális pedig az, hogy valószínű továbbra is a Barcában fog játszani...
No comment...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.11. 23:49:49

ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.11. 18:36:07

Vito írta:nem hinném, hogy Tamás ezt teljesen komolyan gondolta, illetve azt sem hiszem, hogy Tamás szerint ettől változna valami. gondolom csak nyomatékosítani akarta a véleményét Oleval kapcsolatban.

az ő esete teljesen hasonlatos például a Tóth Imi esetéhez.
van egy olyan motorja, amivel csapattársa folyamatosan az élbolyban van, ő pedig rendre 3-4-5 másodpercet (!) kap az első helyezettől, egy körön belül.
ha nem lenne a hátszele, akkor a közelébe sem kerülhetne ehhez a szinthez.

és engem nem érdekel, akkor is Ole miatt kaptuk a gólt és ezen az sem változtat, hogy ő Barca játékos. a Madrid ellen is miatta betliztünk, ha akkor nincs ő, akkor most a Barca vezethetne. ...akár...
persze hibáztatom a többieket is, de ahhoz, hogy valaki használni tudja a lestaktikát, ahhoz CSAK önfegyelemre, odafigyelésre és taktikai érzékre van szükség :!:
nem azt várom el tőle, hogy kicselezzen 20 védőt, hanem csak annyit, hogy az átkozott lestaktikát betartsa és például ne szálljon bele az ellenfélbe egy teljesen ártalmatlan szituban a klasszikuson :!:
igaz: -a többieknél is előfordult már mindkét szitu, Zambinál a beragadás és múltkor R10-nél is az az idióta fault. de náluk legalább egyszer van ilyen egy évben, de Presasnál?!
ennyi.
:evil:

Ole fanok, hajrá!
Hali!

Bár nem vagyok Ole fan,úgyanúgy nem akarom látni a kezdőben,és azt se szeretném,ha becserélnék,mert nem ez a szint,mint TE :wink: De szombati meccsen a sporti továbbengedhette volna Puyol,és Thuram számos beragadását is :roll: Oli hibázott meg is lett az eredménye,mert a bíró jól tette a dolgát...Puyi,Thuri hibázott nem lett meg az eredménye,mert a bíró elbénázta....szóval ezt a pontvesztést most nem fogom rá...de továbbra sincs helye a BArcában :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 13:44:53

Ezazz, még egy kis nyálverést ha kérhetnék :? :evil:
madmax87
Jugador del Barça

2007.06.11. 13:43:44

Ole a magyar megye kettöbe sem férne be sztem, ha nem lenne ekkora KATALÁN akkor soha a büdös életbe nem jáccana ebbe a csapatba és csak elveszi a helyet a télleg tehetségesektöl!!! Menjen innen a fenébe!!! :evil: :x
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 13:31:49

Rivaldinho írta:
Zozzy 5 írta: Tamás, továbbra is csak ismételni tudom magam. Tegnap nem rajta ment el a meccs, ezért nem őt kell felelősségre vonni, hanem a csapatot. Igen, egyszer beragatt. Húú de nagy dolog.
Igen a tegnapelőtti meccsen 1szer ragadt be... ha úgy vesszükl nem is olyan sok de 30meccsen 30szor beragadni az eléggé.... mert mindig ezt csinálja, állandóan csinálja a fesztivált... de idén még jót nem láttam tőle... azt mondanám h el kéne mennie, modnjuk talán a Magyar Megye 2.-be beférne....
Most a szombati meccsről van szó...Senki nem mondta, hogy helye lenne itt, de azt nem bírom felfogni, hogy néhány ember miért veri anynira a nyálát arra az egy beragadásra, mikor az egész védelmünk egy nagy trágya volt, kb 5szer beragadtak, arról nem is beszélve, hogy védelem előtti szűrés sem volt!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.11. 12:18:39

Zozzy 5 írta: Tamás, továbbra is csak ismételni tudom magam. Tegnap nem rajta ment el a meccs, ezért nem őt kell felelősségre vonni, hanem a csapatot. Igen, egyszer beragatt. Húú de nagy dolog.
Igen a tegnapelőtti meccsen 1szer ragadt be... ha úgy vesszükl nem is olyan sok de 30meccsen 30szor beragadni az eléggé.... mert mindig ezt csinálja, állandóan csinálja a fesztivált... de idén még jót nem láttam tőle... azt mondanám h el kéne mennie, modnjuk talán a Magyar Megye 2.-be beférne....
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.11. 09:55:22

nem hinném, hogy Tamás ezt teljesen komolyan gondolta, illetve azt sem hiszem, hogy Tamás szerint ettől változna valami. gondolom csak nyomatékosítani akarta a véleményét Oleval kapcsolatban.

az ő esete teljesen hasonlatos például a Tóth Imi esetéhez.
van egy olyan motorja, amivel csapattársa folyamatosan az élbolyban van, ő pedig rendre 3-4-5 másodpercet (!) kap az első helyezettől, egy körön belül.
ha nem lenne a hátszele, akkor a közelébe sem kerülhetne ehhez a szinthez.

és engem nem érdekel, akkor is Ole miatt kaptuk a gólt és ezen az sem változtat, hogy ő Barca játékos. a Madrid ellen is miatta betliztünk, ha akkor nincs ő, akkor most a Barca vezethetne. ...akár...
persze hibáztatom a többieket is, de ahhoz, hogy valaki használni tudja a lestaktikát, ahhoz CSAK önfegyelemre, odafigyelésre és taktikai érzékre van szükség :!:
nem azt várom el tőle, hogy kicselezzen 20 védőt, hanem csak annyit, hogy az átkozott lestaktikát betartsa és például ne szálljon bele az ellenfélbe egy teljesen ártalmatlan szituban a klasszikuson :!:
igaz: -a többieknél is előfordult már mindkét szitu, Zambinál a beragadás és múltkor R10-nél is az az idióta fault. de náluk legalább egyszer van ilyen egy évben, de Presasnál?!
ennyi.
:evil:

Ole fanok, hajrá!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 20:40:49

Boixos írta:tényleg nem kell egyedül ráverni a balhét, de azt azért ti is beláthatjátok (akik véditek ezt a szerencsétlent), h egy komoly edzőnél a csapat közelébe sem kerülhetett volna a gyerek, max akkor, ha már a barca óvoda 10ben sem lenne játékos hátulra.
az első gólnál is volt hunyó, de presas az utolsó percben bírt töketlenkedni, amikor már nem lehetett változtatni a dolgokon.
arról viszont tényleg nem ő tehet, h elől csak kettőt rúgtak...
Azt én is belátom, hogy nem ide való, de úgysem fogjuk eladni, ezért pl. az Anti-Oleguer front című nagyszerű ötletnek semmi értelmét nem látom. De ha ez egyeseknek jólesik, akkor felőlem nyugodtan...
Az utolsó percben töketlenkedett...A csapat meg 90 percen keresztül...Beragadt, a partjelző kivételesen észrevette, így bekaptuk a gólunkat, amit teljesen megérdemeltünk.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.10. 20:11:48

tényleg nem kell egyedül ráverni a balhét, de azt azért ti is beláthatjátok (akik véditek ezt a szerencsétlent), h egy komoly edzőnél a csapat közelébe sem kerülhetett volna a gyerek, max akkor, ha már a barca óvoda 10ben sem lenne játékos hátulra.
az első gólnál is volt hunyó, de presas az utolsó percben bírt töketlenkedni, amikor már nem lehetett változtatni a dolgokon.
arról viszont tényleg nem ő tehet, h elől csak kettőt rúgtak...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rita
Jugador del Barça

2007.06.10. 20:05:13

Szeptember óta követem komolyabban a Barcát és lehet h Oleguer nem volt mindig ilyen de nekem most 100%ban olyannak tűnik mint aki hót sötét a focihoz..ezzel a fejjel egy hittérítőnek nézném inkább mint focistának.és szeptember ótai teljesítménye miatt sem nevezhetem focistának..meglepő..ilyet lehet h néhanapján még én is tudnék :lol: pontokat adogatni az ellenségnek pedig biztosan tudnék..Nem akarom szapulni csak menjen Isten hírével!
PCsabi
aka Game90

2007.06.10. 18:25:02

Zozzy 5 írta:Az első gólnál is beragadt valaki! Őt miért nem szapuljuk :?:
Oleguert szidni már divat :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 18:24:24

Még ehhez a beragadás sztorihoz: Az első gólnál is beragadt valaki! Őt miért nem szapuljuk :?:
Lezárt