Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a mallorca sosem volt jó, mégis ütötték már a madridot a bernabeuban.Evilgrim írta:Real Madrid-MallorcaBoixos írta:most meg lehetett volna, nem jött össze, ez van.
de lesz még egy meccs.
hátha.
1.Otthon vannak
2.Mallorca most nem valami jó!
De ugye,a remény hal meg utoljára!
Nem lehetett könnyű,de talán látni még dúrvább voltbarca99 írta: Majd meghallom hogy a Barca meg x-elt.
leírhatatlan mit érzek.....![]()
![]()
![]()
Ez már Barca betegségZozzy 5 írta:Mi a büdüs kumma életért kell ráülni arra a [auto_cenzúra] 1 gólra![]()
![]()
Nem is mi lettünk volna.
Real Madrid-MallorcaBoixos írta:most meg lehetett volna, nem jött össze, ez van.
de lesz még egy meccs.
hátha.
Hányingerem nekem is van. A primerát ilyen szánalom játékkal is nyerni lehet...el kell viselnünk, jövőre szétkapjuk őket.Los Banditos írta:Mikor Tamudo belőtte a gólt gyorsan átkapcsoltam a TV-t és láttam, hogy a Madrid is egyenlített. Nem tudom leírni mit éreztem... Elössz9r hányingerem lett aztán kivert a víz és a földön feküdve fogtam a fejem.![]()
jó majd jövőre ekkora esélyt és szerencsétlenségetBoixos írta:most meg lehetett volna, nem jött össze, ez van.
de lesz még egy meccs.
hátha.
ez durvaLos Banditos írta:Mikor Tamudo belőtte a gólt gyorsan átkapcsoltam a TV-t és láttam, hogy a Madrid is egyenlített. Nem tudom leírni mit éreztem... Elössz9r hányingerem lett aztán kivert a víz és a földön feküdve fogtam a fejem.![]()
De jó ilyet olvasni...Boixos írta:most meg lehetett volna, nem jött össze, ez van.
de lesz még egy meccs.
hátha.
Ugyanígy jártam. Pont átkapcsoltam, látom a ló egyenlít. Visszakapcsolok, és erre...ozsimiki írta:Azt hiszem,ilyen kegyetlen mód elveszteni a bajnokságot,nem is lehet....szntem most minden BARCA szurkolónak óriási fájdalmat okozott az utolsó pár perc....átkapcsolok Madrid meccsre...VanN. gólt szerez...majd vissza és azt látom,h gurul a laszti az üres kapúba...a mienkbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()