Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor én is: Az eredmény 3:0 ide, a gólok pedig: Eto(2), Deco.lionelmessi19 írta:sztem Iniesta, Samu, Deco, Messi, és Puyol góljaival nyerünk 5-0ra.
Na ez elfogult, elmebeteg módon optimista volt...![]()
De hátha
Én azért vagyok annyi ideje, h emlékszem...ozsimiki írta:Aynas ilyen! Csak az újjabbak még nem ismerikNem kell Őt bántani,Ő az Örök kritikus,amikor nagyon kentük akkor is talált kifogásolnivalót
![]()
Én nem merek ennyit tippelni, de sztem 2-0 lesz.lionelmessi19 írta:sztem Iniesta, Samu, Deco, Messi, és Puyol góljaival nyerünk 5-0ra.
Bocsi, mi sajna nem vagyunk olyan tökéletesek, mint Teaynas írta:nehéz a felfogásod losedmílson nem játszi sárga miatt. egyesek sztem nem ezen a bolygón élnek. annyi hülyeséget összehordtok, hogy az már fáj. dos santost egy szaros kupoa meccsen sem játszatták, ti meg a sorsdöntő meccs előtt követelitek a keretbe
![]()
iniestat mindenképpen bekellene tenni vagy baloldalra vagy középre
ha motta és giuly is kezd, akkor elég necces lesz
Kissé visszafoghatnád magad.aynas írta:nehéz a felfogásod losedmílson nem játszi sárga miatt. egyesek sztem nem ezen a bolygón élnek. annyi hülyeséget összehordtok, hogy az már fáj. dos santost egy szaros kupoa meccsen sem játszatták, ti meg a sorsdöntő meccs előtt követelitek a keretbe
![]()
Skrizofén vagylionelmessi19 írta:
Én így mennék ki a pályára:
------------------Valdes-----------------
--------Thuram----------Puyol---------
-Belletti-----------------------Zambro-
-----------Xavi--------Motta------------
----------------Deco--------------------
-------Messi----------------Iniesta-----
----------------Samu-------------------
IgazAtesz írta:Zozzy 5 írta:Én így küldeném ki a csapatot:
Valdes - Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio - Xavi, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o és Saviola.
Ez már ott bukta, hogy Saviola nevezve sincs....
Zozzy 5 írta:Én így küldeném ki a csapatot:
Valdes - Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio - Xavi, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o és Saviola.