Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
bajusztörp tényleg szánalmas, mint ahogy a fociban "tevékenykedő" vezetők túlnyomó része is... Ettől függetlenül mindig érdekelni fog a válogatott, ez van... Nem szeretek szenvedni, nem azért nézem. Az, hogy a vége már jó ideje szinte csak szenvedés, hát, szükséges rossz.sasi1 írta:...
Nem. Itt senki nem hülyézte azt aki nézte a meccset. Csak annyit írtunk, hogy nem értem........ talán szeret szenvedni. Abban teljesen egyet értek veled, hogy a Barátok Közt az egy még nagyobb szemét..... minősíthetetlen.antiimperialista írta: Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.
Az is értelmes, aki hülyézi azt, aki nézi válogatott meccseit. Miért, mit nézzek? Az örményeket? Máltát? Verjem ki a brazilokra meg az argentinokra? Nézem én a focinagyhatalmak válogatottjait is, de mivel magyar vagyok, igazán csak a magyar válogatott érdekel.
A válogatottról meg csak annyit, hogy erre már én sem tudok mit írni. Reménytelen... Ettől függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok a következő meccsen is. Nyugodtan röhögjetek ki...
Ott a pont. BK, vazze...Shandor írta:Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.
Barca meccset is ugyanúgy néztem, mielőtt pl anno Antics átvette az irányítást, pedig egy Barcától az semmi volt, amit akkor nyújtottak. Most nem várok sokat a magyaroktól, egy-két szép jelenet (ami meg is volt), nekem elég. Itt a fejekben van a legnagyobb probléma, amiről nem a játékosok tehetnek, hanem akik felnevelték őket.
OFF: Én sokkal kevésbé értem, miért nézik az emberek a barátok köztet.. Sok értéket nem hordoz.
Szerintem ez [auto_cenzúra] nem vicces. Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.Drigo írta:Öcsém jön be tegnap mondja, 3-1 a norvégoknak és még félidő sincs, mondom ne viccelj már, miért nem hiszed el h 3-at katunk, mondom de azt igen, de hogy rúgjúnk akár egyet is, az lehetetlen
Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
Ha lenne egy ilyen csoport, akkor szinte biztos h Ciprus jutna tovább.Game90 írta:Mi már középcsapat sem vagyunkKéne indítani egy másik selejtezőcsoportot, ahol ilyen ellenfelek lennének: Málta, San Marino, Liechtenstein, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Ciprus. Talán óriási csatában meglenne az első hely.
Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...

Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....Shandor írta:Én nem értem, miért van itt mindenki ennyire elkenődve. Most őszintén: mit vártatok?
Végülis az első félidőben még viszonylag partiban is voltunk... Aztán, teljes káó. És a norvégok sincsenek ott a világ élvonalában, mégis kaptunk egy négyest.ozsimiki írta:Ismét bejött amire számítani lehetett,bevallom én "csak" 3-0ra tippeltem![]()
Amúgy tudni kell rólam,hogy optimista vagyok,de ez jelen helyzetben csupa realitás
![]()
![]()
Index kééész van![]()
U.i.grecki,sorry félreértettelek,azt hittem,a "nagyok" meccsére fogadtál,nem pedig az utánpótláséra

De, igen. Végünk van, mint a botnak. A magyar labdarúgás egy nagy halom trágya, amelyen túl sok kakas kapirgál, és túl sokat talál. A magyarfoci intézményes kereteit meg KELL szüntetni. A klinikai halál állapotában van, le kell venni a gépről, és hagyni kell eltávozni - a vezetőkkel együtt.Dagoth ur írta:4-0 és még nincs vége....
Azt persze gondolhattuk,hogy ebből vereség lesz a vége,na de hogy ilyen súlyosSajna egyre lejjebb azon a bizonyos lejtőn...
Én már egy Málta elleni hazai vereségen sem lepődnék meg,sajna ez a szomorú valóság
Riise ugrott rá Riisére, és még neki állt feljebb!
De, igenis milliomosok. Mellettem való lépcsőházban lakik/ott Horváth András, a Sopron labdarúgója. A legújabb Audival jár, de emberileg nulla. Tizenévesen együtt fociztam vele a grundon, ma pedig alig akar megismerni.Boixos írta:Fiatalok!
nem kell ezt a sz.ar magyarfocit nézni, vannak annál sokkal hasznosabb és fontosabb dolgok is! például ápoljátok a családi kapcsolataitokat!
sokkal jobban jártok, mint azzal, h ha ezeken a szerencsétlen, ámde azért milliomos fa.szokon idegesítitek magatokat!
[szerk.] bocsánat, nem milliomos,viszont ebből a sz.ar semmiből nagyon kellemesen megélő fa.szokon... stb.