Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt Game90 szerint még hasonlítok is rá.Ha pedig Xabi Alonsóra szükségünk van, van 20 milliónk. Én örülnék a jövetelének, nagyon szeretem a játékát és magát a fickót is: mérhetetlenül szimpatikus és emberi.
Ugyan ezt írtam le énis nagyjából néhány napja!Lujo írta:Én viszont azt mondom, hogy adjuk el nyugodtan Eto'o-t. A piaci értéke most a legmagasabb. Mennyit is ajánlott a Pool (már ha ez igaz)? 35M fontot, plusz Xabi Alonsot és Sissokot? Ez bomba üzlet az én olvasatomban, ugyanis Eto'o még szerintem kb. egy évig nem lesz 100%-os, ha az lesz valaha is mégegyszer. Szerintem nem tudja majd ugyanazt nyújtani, mint a sérülése előtt (persze ez csak megérzés). Xabi Alons és Sissoko együtt megér szerintem 20 M fontot, s mindkét játékos hiányposztra érkezne. Az Eto'o-ért kapott pénzből pedig ha kell, megvehetnénk Henrít, bár a privát véleményem, hogy nem kell ő nekünk, mivel (még) van egy Saviolánk, aki az én szememben bizonyította, hogy megérdemelné a helyet a csapatban, hisz mind a tudása, mind a hozzáállása megvan hozzá. E mellett még lojális is, valamint nem egy balhés játékos (persze ezek a pályán már nem számítanak). Ezen kívül van mégegy erős érvem. Bojan állítólag hihetetlen nagy tehetség. Namost ha ez így van, akkor lassan el kell kezdeni elkészíteni neki az utat a kezdőbe. Ez olyan 2 év alatt talán kivitelezhető is lenne, persze ez Eto'o-val szinte elképzelhetetlen, hisz ő mint tudjuk rendkívül féltékeny, s ahogy látom fúj is a helyét veszélyeztető hátékosokra. Így volt ez Henkével, így van a Nyúllal és Gudjohnsennel is. Akkor miért ne lenne így Bojannal is? Persze Eto'o valóban kiváló játékos, elhiszem, hogy sokan vannak, akik nem válnának meg tőle, de nekem lenne az a pénz, amiért megválnék tőle.
Persze a vélemény szubjektív...
Meggyőzni nem akarok, sztem ez most nem vitatéma, sokkal inkább azt látom, h idegeskednek a dolog miatt, inkább menyugdtatás a célja, mintsem a meggyőzés.grecki írta:Szép dolog a kincstári optimizmus, csak kissé naív vagy, ami nem baj, egészen addig, amíg valaki jól át nem qúr a palánkon... De ez az élet rendje, azért cseperedünk, hogy tapasztaljunk és okosodjunk. Én így látom, te úgy látod, majd meglátjuk. Csak ne akarj senkit meggyőzni, aki nem biztos a dolgában...
Én azért vagyok nyugodt, mert ezeknek a dolgoknak pont 0 % esélyét látom.grecki írta:Lehet Eto'o még szeretne maradni, de az is lehet, hogy csak duma.
Lehet a vezetőség Henry személyében nem Eto'o partnerét, hanem helyettesét látja.
Lehet, hogy Rijkaard tényleg összebalhézott Samuval.
Ez foci, a fociban semmi nem biztos. Ez üzlet, és sosem lehet tudni, hogy mi folyik a színfalak mögött.
Puffogtathatnak Csikiék nekem bármit, én akkor sem veszek semmit sem kézpénznek. Szerintem simán benne van, hogy eladják. Ha megteszik, óriási hibát követnek el.
De talán ez eurobarca.hu nevű oldalt olvasgatod,nemdeAtesz írta:Jó, én nem nézek spanyol oldalakat, mert nem tudok spanyolul, csak olaszul...Zozzy 5 írta:Szerintem eddig sem volt kérdés, hogy Samu maradA spanyol lapok is Barca mezben tüntetik fel, annak ellenére, hogy ők már Henryval is számolnak. Ez meg nb1.hu...
Jó, én nem nézek spanyol oldalakat, mert nem tudok spanyolul, csak olaszul...Zozzy 5 írta:Szerintem eddig sem volt kérdés, hogy Samu maradA spanyol lapok is Barca mezben tüntetik fel, annak ellenére, hogy ők már Henryval is számolnak. Ez meg nb1.hu...
Hjajj. Mondom másképp, h megértsük:grecki írta:Tényleg, ezt elfelejtettem, tényleg hitelesebb vagy náluk...lionelmessi19 írta:
szerk: amugy az a része igaz, hogy én hitelesebb vagyok. Mert hát tudjuk, hogy az NSO miket ír...hogy a többiről ne is beszéljek.![]()
Csak azt ne felejtsd el, hogy ott is lehetnek Barca szurkolók, és akkor máris megdől az elméleted...
Tényleg, ezt elfelejtettem, tényleg hitelesebb vagy náluk...lionelmessi19 írta:
szerk: amugy az a része igaz, hogy én hitelesebb vagyok. Mert hát tudjuk, hogy az NSO miket ír...hogy a többiről ne is beszéljek.