Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.07. 12:09:12

Én sem tudnék még hasonló qvalitású játékost sem mondani akit el is tudnék képzelni a csapatban. Bár Ajax-nál van a fiatal Huntelaar (nem biztos, hogy igy írják) De hát ha már holland akkor jöhet a Barcába is voltakép :) nem ide tartozik de még el tudnám képzelni a csapatban Alex-et is a PSV-ből. Bár nem pont szélső védő. Arra ott van Alves.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.07. 08:20:43

Butaság lenne Eto'o-t eladni, nem tudnánk hozzá hasonló befejező csatárt találni, nehogy eladjuk!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.06. 19:29:25

Ha pedig Xabi Alonsóra szükségünk van, van 20 milliónk. Én örülnék a jövetelének, nagyon szeretem a játékát és magát a fickót is: mérhetetlenül szimpatikus és emberi.
Sőt Game90 szerint még hasonlítok is rá. :lol: 8) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.06.07. 08:28:29-kor.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.06. 19:24:23

Lujo és Zsolti: van egy magyar közmondás: járt utat járatlanért el ne hagyj. Azaz: Eto'o az elmúlt 3 évben bebizonyította, h a világ egyik legjobb befejező csatára, emellett megbízhatóan teljesít. Ha kell felszántja a pályát, a középpályán labdát szerez, fut, gólpasszokat ad, és ami a legfontosabb: a csapat érdekeit tartja mindenekelőtt fontosnak.
Másrészt. Krkicsnek még 3-4 év kell mire megbízható, állandó kerettag válik belőle. Ebben a 3-4 évben pedig inkább a 26 éves Eto'o legyen a csatár, mint a 30 éves Henry, aki idén semmi emlékezeteset nem nyújtott, még ha sérült is volt közben. Eto'o is kihagyott 4 hónapot.
Ha pedig Xabi Alonsóra szükségünk van, van 20 milliónk. Én örülnék a jövetelének, nagyon szeretem a játékát és magát a fickót is: mérhetetlenül szimpatikus és emberi.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.06. 18:46:56

Az a Pool ajánlat tudtommal úgy volt h 40 millió euró és Sissoco vagy Alonso. A csapatnak nincs szüksége pénzre, hanem Etoora van.
Az nem igaz h Etoo nem 100%-os, mert mióta felépült, ott folytatta ahol szezon elején abbahagyta a góllövést. Az se igaz h Henryval ugyanott lennénk mint vele, mert a támadótriónk így szokott össze, így ők a világ legjobb csatárhármasa. Megbontani ezt a triót nagy marhaság lenne.És azt se felejtsük el h Etoo 26,Henry 30 éves. :roll:
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 18:43:14

Nos...

Ha jól tudom, akkor az ajánlat kess+Xabi vagy Sissoko...
Xabi Alonso nem vkp, hanem sokkal inkább Xavi, esetleg Iniesta helyén játszana, vagyis nem lenne automatice kezdő, vagy ha mégis, akkor kiszorulna valamelyik spanyolunk...
Sissoko szerintem nem lenne akkora upgrade, sokkal inkább Albelda vagy Touré...Ha már Benítez kedvence sem fér be a Liverpoolba, akkor a Barcába miért férne be?
Eto'o nélkül pedig egyszerűen nem működik ez a támadó gépezet... Nélküle meghalnánk. Krikics pedig még csak most lesz 17 éves... Te 19 éves korában már a vállaira helyeznél egy ekkora felelősséget, terhet? Nem csak fizikálisan, de mentálisan sincs még felkészülve erre a feladatra szerintem...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.06. 18:09:14

Lujo írta:Én viszont azt mondom, hogy adjuk el nyugodtan Eto'o-t. A piaci értéke most a legmagasabb. Mennyit is ajánlott a Pool (már ha ez igaz)? 35M fontot, plusz Xabi Alonsot és Sissokot? Ez bomba üzlet az én olvasatomban, ugyanis Eto'o még szerintem kb. egy évig nem lesz 100%-os, ha az lesz valaha is mégegyszer. Szerintem nem tudja majd ugyanazt nyújtani, mint a sérülése előtt (persze ez csak megérzés). Xabi Alons és Sissoko együtt megér szerintem 20 M fontot, s mindkét játékos hiányposztra érkezne. Az Eto'o-ért kapott pénzből pedig ha kell, megvehetnénk Henrít, bár a privát véleményem, hogy nem kell ő nekünk, mivel (még) van egy Saviolánk, aki az én szememben bizonyította, hogy megérdemelné a helyet a csapatban, hisz mind a tudása, mind a hozzáállása megvan hozzá. E mellett még lojális is, valamint nem egy balhés játékos (persze ezek a pályán már nem számítanak). Ezen kívül van mégegy erős érvem. Bojan állítólag hihetetlen nagy tehetség. Namost ha ez így van, akkor lassan el kell kezdeni elkészíteni neki az utat a kezdőbe. Ez olyan 2 év alatt talán kivitelezhető is lenne, persze ez Eto'o-val szinte elképzelhetetlen, hisz ő mint tudjuk rendkívül féltékeny, s ahogy látom fúj is a helyét veszélyeztető hátékosokra. Így volt ez Henkével, így van a Nyúllal és Gudjohnsennel is. Akkor miért ne lenne így Bojannal is? Persze Eto'o valóban kiváló játékos, elhiszem, hogy sokan vannak, akik nem válnának meg tőle, de nekem lenne az a pénz, amiért megválnék tőle.
Persze a vélemény szubjektív...
Ugyan ezt írtam le énis nagyjából néhány napja! :wink:
Henryval pedig simán lennénk ott,mint Eto'o-val..szerintem,utána meg pár év múlva Krkic,Henry meg maradna még a padon,s játszana annyit,mint Larsson..
Bodi
Director del Fútbol

2007.06.06. 17:39:31

Mire mennénk egy jó középpályával,ha nem lenne Eto'o?
Gudjonsen rúgdosná a gólokat?Esetleg Gilardino?
Na nemár!
Nincs a világon még egy olyan csatár,aki ennyire passzol a Barca rendszerébe,mint Eto'o.Óriásit zuhanna a teljesítményünk,ha Eto'o nem lenne.Az idei szezon is tökéletes példa arra,hogy mire megyünk Eto'o nélkül,ha nem sérül meg,már hetek óta bajnokok lennénk matematikailag is.
Ha eladjuk Eto'o-t,akkor lemondhatunk a fontos címekről a következő pár évre nézve.Ő pótolhatatlan.
Rita
Jugador del Barça

2007.06.06. 17:16:18

Én egyetértek Lujoval.Lemeredtem a gép előtt mikor olvastam h milyen hihetetlen jó ajánklatot kaptunk a Pooltól.Ez viiszautasíthatatlan lett volna!Inkább Eto'o mint Sissoko és Xabi együtt??Ne már..Meg van még egy rahedli fiatal tehetség is..őket nem kéne kölcsönbe adni hanem minket erősíthetnének.
Lujo
Capitá del Barça

2007.06.06. 16:35:46

Én viszont azt mondom, hogy adjuk el nyugodtan Eto'o-t. A piaci értéke most a legmagasabb. Mennyit is ajánlott a Pool (már ha ez igaz)? 35M fontot, plusz Xabi Alonsot és Sissokot? Ez bomba üzlet az én olvasatomban, ugyanis Eto'o még szerintem kb. egy évig nem lesz 100%-os, ha az lesz valaha is mégegyszer. Szerintem nem tudja majd ugyanazt nyújtani, mint a sérülése előtt (persze ez csak megérzés). Xabi Alons és Sissoko együtt megér szerintem 20 M fontot, s mindkét játékos hiányposztra érkezne. Az Eto'o-ért kapott pénzből pedig ha kell, megvehetnénk Henrít, bár a privát véleményem, hogy nem kell ő nekünk, mivel (még) van egy Saviolánk, aki az én szememben bizonyította, hogy megérdemelné a helyet a csapatban, hisz mind a tudása, mind a hozzáállása megvan hozzá. E mellett még lojális is, valamint nem egy balhés játékos (persze ezek a pályán már nem számítanak). Ezen kívül van mégegy erős érvem. Bojan állítólag hihetetlen nagy tehetség. Namost ha ez így van, akkor lassan el kell kezdeni elkészíteni neki az utat a kezdőbe. Ez olyan 2 év alatt talán kivitelezhető is lenne, persze ez Eto'o-val szinte elképzelhetetlen, hisz ő mint tudjuk rendkívül féltékeny, s ahogy látom fúj is a helyét veszélyeztető hátékosokra. Így volt ez Henkével, így van a Nyúllal és Gudjohnsennel is. Akkor miért ne lenne így Bojannal is? Persze Eto'o valóban kiváló játékos, elhiszem, hogy sokan vannak, akik nem válnának meg tőle, de nekem lenne az a pénz, amiért megválnék tőle.
Persze a vélemény szubjektív...
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 15:40:59

grecki írta:Szép dolog a kincstári optimizmus, csak kissé naív vagy, ami nem baj, egészen addig, amíg valaki jól át nem qúr a palánkon... De ez az élet rendje, azért cseperedünk, hogy tapasztaljunk és okosodjunk. Én így látom, te úgy látod, majd meglátjuk. Csak ne akarj senkit meggyőzni, aki nem biztos a dolgában...
Meggyőzni nem akarok, sztem ez most nem vitatéma, sokkal inkább azt látom, h idegeskednek a dolog miatt, inkább menyugdtatás a célja, mintsem a meggyőzés.
Szerintem semmi ok az aggodalomra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 15:37:51

Szép dolog a kincstári optimizmus, csak kissé naív vagy, ami nem baj, egészen addig, amíg valaki jól át nem qúr a palánkon... De ez az élet rendje, azért cseperedünk, hogy tapasztaljunk és okosodjunk. Én így látom, te úgy látod, majd meglátjuk. Csak ne akarj senkit meggyőzni, aki nem biztos a dolgában...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 15:33:30

grecki írta:Lehet Eto'o még szeretne maradni, de az is lehet, hogy csak duma.
Lehet a vezetőség Henry személyében nem Eto'o partnerét, hanem helyettesét látja.
Lehet, hogy Rijkaard tényleg összebalhézott Samuval.
Ez foci, a fociban semmi nem biztos. Ez üzlet, és sosem lehet tudni, hogy mi folyik a színfalak mögött.
Puffogtathatnak Csikiék nekem bármit, én akkor sem veszek semmit sem kézpénznek. Szerintem simán benne van, hogy eladják. Ha megteszik, óriási hibát követnek el.
Én azért vagyok nyugodt, mert ezeknek a dolgoknak pont 0 % esélyét látom.

Samunak elhiszem, ha azt mondja, h szeretne maradni.
Ha a vezetőség azt mondja, h Henry-t Eto'o eladása nélkül szeretnék megvenni, azt is elhiszem, mert nincs okom mást feltételezni.
A fociban semmi sem biztos, de amennyiben mindkét fél egyet szeretne, elhanyagolhatóan kevés az esélye annak, h más történjen. Az üzleti rész sztem nem domináns a Laporta vezetőség számára, nincs szüksége a klubnak pénzre, sőt, annyi van, hogy bátran költhetnénk is, lehet h fogunk is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 15:28:37

Lehet Eto'o még szeretne maradni, de az is lehet, hogy csak duma.
Lehet a vezetőség Henry személyében nem Eto'o partnerét, hanem helyettesét látja.
Lehet, hogy Rijkaard tényleg összebalhézott Samuval.
Ez foci, a fociban semmi nem biztos. Ez üzlet, és sosem lehet tudni, hogy mi folyik a színfalak mögött.
Puffogtathatnak Csikiék nekem bármit, én akkor sem veszek semmit sem kézpénznek. Szerintem simán benne van, hogy eladják. Ha megteszik, óriási hibát követnek el.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.06. 15:24:56

Én se húzom fel magam...minek? Samu marad,akkor meg ki a fenét érdekel,mit akar a milán,vagy akárki más? Akarni egy bizonyos helyen kell :lol: de ott nagyon :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 15:22:39

Nemtudom, nem is értem, h mért stresszeltek.
Semmi, még a legcsekélyebb okotok sincs rá sztem.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.06. 14:41:25

Jajjm milyen kis aranyos ez a Galliani..."...Nem tudjuk, hogy megszerezhető-e" Elmondom én neki: NEM!!!
Kezd idegesítő lenni...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.05. 23:02:56

Meg ott vannak még a címlapok is...A modik szokták belinkelni a fórumra a címlapokat, amiken Eto'o és Henry egymás mellett szerepel Barca mezben :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.05. 23:00:40

Atesz írta:
Zozzy 5 írta:Szerintem eddig sem volt kérdés, hogy Samu marad :roll: A spanyol lapok is Barca mezben tüntetik fel, annak ellenére, hogy ők már Henryval is számolnak. Ez meg nb1.hu... :roll:
Jó, én nem nézek spanyol oldalakat, mert nem tudok spanyolul, csak olaszul...
De talán ez eurobarca.hu nevű oldalt olvasgatod,nemde :?: :wink: Itt is milliószór fent volt HÍRBEN,hogy lenyilatkozza,nem akar,és nem is fog menni sehova :wink:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.05. 22:31:05

Zozzy 5 írta:Szerintem eddig sem volt kérdés, hogy Samu marad :roll: A spanyol lapok is Barca mezben tüntetik fel, annak ellenére, hogy ők már Henryval is számolnak. Ez meg nb1.hu... :roll:
Jó, én nem nézek spanyol oldalakat, mert nem tudok spanyolul, csak olaszul...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.05. 22:29:11

Szerintem eddig sem volt kérdés, hogy Samu marad :roll: A spanyol lapok is Barca mezben tüntetik fel, annak ellenére, hogy ők már Henryval is számolnak. Ez meg nb1.hu... :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.05. 19:46:05

Barcelona, június 5., 19.10 Mégsem engedik el a kameruni támadót

Spanyol lapértesülések szerint biztos, hogy a Barcelona minden erejével azon lesz, hogy megtartsa Samuel Eto'o-t, a gárda első számú góllövőjét. A kameruni csatár idei szezonját egy sérülés derékba törte, mindössze 15 bajnoki mérkőzésen lehetett a kezdőcsapat tagja - ezeken 12 gólt szerzett... A tavasz folyamán összekülönbözött Ronaldinhóval és Frank Rijkaard vezetőedzővel is, az újságok szerint azonban mára rendeződött hármójuk viszonya, noha Eto'o-val közölték, további kirohanásokat nem tűrnek meg.
A csatárt egyébként európai élklubok egész hada vinné, és bár korábban állítólag a Barcelona hajlott volna egy Eto'o-Henry cserére az Arsenallal, mostanra meggondolták magukat, így a potenciális vevőknek igen nehéz dolguk lesz.-nb1.hu

Nagyon helyes döntés. :wink: 8)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 18:22:50

grecki írta:
lionelmessi19 írta:
szerk: amugy az a része igaz, hogy én hitelesebb vagyok. Mert hát tudjuk, hogy az NSO miket ír...hogy a többiről ne is beszéljek.
Tényleg, ezt elfelejtettem, tényleg hitelesebb vagy náluk... :roll:
Csak azt ne felejtsd el, hogy ott is lehetnek Barca szurkolók, és akkor máris megdől az elméleted...
Hjajj. Mondom másképp, h megértsük:

Én hitelesebb híforrás vagyok Barca ügyekben (azok számára, akik jönnek a sok kamu hírrel hozzám), mint az NSO.

Sztem ez így korrekt, és érthető. És igaz.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.04. 17:58:57

lionelmessi19 írta:
szerk: amugy az a része igaz, hogy én hitelesebb vagyok. Mert hát tudjuk, hogy az NSO miket ír...hogy a többiről ne is beszéljek.
Tényleg, ezt elfelejtettem, tényleg hitelesebb vagy náluk... :roll:
Csak azt ne felejtsd el, hogy ott is lehetnek Barca szurkolók, és akkor máris megdől az elméleted...
A másik, attól még, hogy azt írják amit, attól még tudhatják, hogy kamu, de valamivel fel kell pörgetni az állóvizet az uborkaszezonban. Pontosan ezért bulvárosodott el az NSO.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.04. 17:27:09

Oké,az blikk,nso,stb... tudják,h ezt lehet eladni, a kamúbbnál kamubb dolgokat...de ennek a fórumnak nincs szükségre erre szntem...

Szóval ha vki folyton nem linkelne be tuti kamu marhaságot,akkor nem írnánk le két naponta,h hülyeség... :roll:
Kép
Lezárt