Henryvel még esetleg ezt is lehetne játszani, szerintem a védelem a bajnokság meccseinek a 80 %án (egyszerűbb meccsek) megállná a helyét, plusz tét nélküli bl csoport meccsek (jajj, de jó volna

) ...
Tudom, hogy sokan elvetik a vkp nélküli játék ötletét, de mint mondtam a legnagyobb és legnehezebb meccseket kivéve (ahol rotálni lehetne) ez megállná a helyét, de egy pár próbát mindenképp megérne:
--------------------------Valdes--------------------------
-------------Thuram-----------------Puyol---------------
-Zambrotta-----------------------------------Abidal-----
------------Xavi/Deco/Iniesta---------------------------
--------------------------------Xavi/Deco/Iniesta-------
--------------------Ronaldinho---------------------------
-----Messi------------------------------Henry------------
---------------------Samu--------------------------------
Rangadókon, nehéz, nagy téttel bíró meccseken, egyeneskiesős bl meccseken pedig be lehetne vállalni a rotálást, taktikától függően vagy a csatársort (Henry/Ronaldinh/Samu/Messi), vagy a középpályát (Deco/Iniesta/Xavi hármasból egyszerre csak egy a pályán). Ja és persze mindezt azért, h vkp is helyet kapjon.
Persze tudom, itt felmerül kicsit az összeszokottság kérdése is, de alapvetően a csapat nagy része együtt játszana mindkét variációban, így az egy két ember váltakozása talán nem lenne problematikus.
Megaztán ha ez az eset áll majd fenn (azaz 7 támadónk lesz, akik mindannyian kezdőt érdemelnének), akkor egy sérülés esetén már sokkal könnyebb a dolog, sőtt, abszolút minőségi helyettesítés volna végig.
És még valami. Henry nagyon sok éve játszik már, és idén bizony nem egy sérülése volt, alig játszott pár meccsen. Ezek a sérülések tudtommal főleg különböző sérvek, és kiujjuló izomhúzódások voltak.
Ez pedig azt jelenti, hogy simán elképzelhető, h ő is kiesik majd kisebb/nagyobb időre. Már nem fiatal (főleg, ha a játszott éveinek a számát tekintjük), így aztán már kicsivel sérülékenyebb is, mint anno volt. Én legalább is így látom a helyzetét, az idei szezonját látva.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila