Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A B terv soha nem hangzott el Rijkaard szájából, A sporton olvastam, h azt mondta, lehetséges h Dos Santost játszatja majd. És ezt nevezték B tervnek a sportos újságírók. Szóval a B terv az Dos Santos volt 100%, de sajnos nem az lesz...Game90 írta:Lio, akkor a B-terv mégsem dos Santos voltRemélem Iniesta kezd majd Messi és Samu mellett.
Hát reménykedni reménykedek én isbarca99 írta:Naja... csak én attól félek, hogy Ludot kirakja jobb szélre, mert ő ott szeret játszani, Messi meg szenvedjen nyugodtan balon mert "egy játékosnak a csapatért áldozatot kell hoznia". én csak azt nem értem, hogy miért nem a kétballábas kedvence szenved, és miért egy zsenit kell kivonni a játékból...![]()
Én azért még nagyon reménykedek dos Santosban.
Már megszokhattad volna,hogy egyesek a sorozatos hibák után elfeledkeznek bizonyos dolgokrólLos Banditos írta:Amikor idehozták a BL-serleget és csak úgy sorra nyertünk a meccseinket, akkor senki sem mondta rá, hogy kiszámíthatatlan.![]()
ŐŐŐ, sztem mindig...Ronaldinho #10 írta:Nagyon reméljük, h így lesz... Bár frank néha kiszámíthatatlan...lionelmessi19 írta:JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Ezt is megéljük...
Ha jól értettem, akkor Rijkaard Szombaton, ha Dinho végül nem játszhat,
"B" tervel készül.
Ez tudjátok mit jelent...
Giovanni Dos Santos
Nagyon reméljük, h így lesz... Bár frank néha kiszámíthatatlan...lionelmessi19 írta:JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Ezt is megéljük...
"B" tervel készül.
Giovanni Dos Santos
nem. Ez biztos,h Giovát jelenti, ugyanis ez is mellé volt írva.Balika Gaucho írta: "B" terv![]()
Az szerintem Rijkaardnál Giuly-t vagy Ezquerrot jelenti.
Reménykedek azért én is még Dos Santosba.
"B" tervlionelmessi19 írta:JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Ezt is megéljük...
"B" tervel készül.
Giovanni Dos Santos
Ideje volt Franky...Remélem nem 5 percre fog beállnilionelmessi19 írta:JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Ezt is megéljük...
"B" tervel készül.
Giovanni Dos Santos
Ha tényleg meghúzza, akkor én nem tudom, hogy mit csináloklionelmessi19 írta:Ha jól értettem, akkor Rijkaard Szombaton, ha Dinho végül nem játszhat,
"B" tervel készül.
Giovanni Dos Santos
Szerintem hibátlanul lehozzák majd a két meccset.varga tamás írta:A "pártatlan" játékvezetés jegyében kijelölték a következő meccsek bíráit: a Barca-Espanyol meccset Rodriguez Santiago vezeti (emlékezzünk, a tavalyi zaragoza elleni kupameccsen való csodálatos, és példaértékű közreműködésére, amikor kiállította jogtalanul Ronaldinhót, és kiejtett minket a kupából). És minő meglepetés, a margit-zaragoza meccset a real házi bírója, Undiano Mallenco vezeti (ő az idei Barca-margit meccsen bizonyította, hogy merre is van az arra). Sok jóra, főleg tisztességes játékvezetésre ne számítsunk, főleg Zaragozában ne. No comment...De a tisztesség a mi oldalunkon van!
Szépen állunk...grecki írta:Pláne, hogy Saviola bejelentette, hogy innentől nem a Barca lesz az első, hanem megnézi, hogy mit kínálnak neki a piacon. Ha eddig nem játszott, ez után már biztosan nem fog.