Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Eddig nem akartam reagálni a szánalmas hsz.-eitekhez, de ez már túlzás. Nem az eredmény miatt lettünk nb2esek, hanem a sok f.sz az Mlsz-ben nem adta meg az engedélyt. Ennyi erővel még jó néhány csapat nem indulhatna/hatott volna, mert nem hiszem el h minden megfelel mindenhol. De ez van visszasoroltak minket. Az ősz parádés volt, de ahogy fokozatosan mentek el a játékosok úgy gyengültünk meg és ez a teljesítményen is látszott. Remélem egyszer ti is megélitek h mien amikor jogtalanul kizárnak és egy gyenge játékoskerettel szenvedve kell kiküzdeni a feljutást. Ennyi...Raziel írta: Ja lehet,amilyen mákosak tuti hogy ugy jutnak fel...Elért eredményeik alapján sehol nicnsenek,akkor ha már kizárnak vkit jussanak már fel,szánalmas.A Nyíregyháza végig ver mindenkit,a fradi meg feljut ha vkinek nincs licensz...De remélem megkapja mindenki.
Ja lehet,amilyen mákosak tuti hogy ugy jutnak fel...Elért eredményeik alapján sehol nicnsenek,akkor ha már kizárnak vkit jussanak már fel,szánalmas.A Nyíregyháza végig ver mindenkit,a fradi meg feljut ha vkinek nincs licensz...De remélem megkapja mindenki.Ádám02 írta:Sajnos nem ugyis feljutnak mert valaki nem kapja meg a licencet akkor ott a hely!(Ha másképp nem megy!Raziel írta:
Ugyis marad a Fradi ott ahol van...![]()
)
Én nagyon tiszteltem az előző elnököt. Mindent megtett a csapatért, éjjel-nappal dolgozott, de állítása szerint teljesen kikészítette ez a pár hónap amit a fradi élén eltöltött, kb. úgy mint Gellei Imi bát.ozsimiki írta: Előző elnök miért távozott? Elég normálisnak tűnt...de sokat nem tudok a dologról..szal?
Előző elnök miért távozott? Elég normálisnak tűnt...de sokat nem tudok a dologról..szal?el fuero írta:Látom senkit nem érdekel a fradi új elnöke Rieb György![]()
. Hát...nem tudom. Nem ismerem az urat, de biztos nem lopni akar a klubtól (ha volna miből), mert a vizílabdázóknak is ő az elnöke.
Beszélt az új befektetőkről, de azokról már mióta beszélnek. Remélem hamarosan lesz egy olyan cég/csoport v akárki(Abramovics), aki kisegít minket.
Hát én a fórumon látottak alapján írom,hogy itt amikor pontegyenlőség volt,mindenki úgy írta,h ha így marad BAjnok a Fradi,stb...szóval ha Xel Nyíregy,TI meg végig győztők,akkor pontegyenlőség,ergo ugyanott vagyunk,ahol részben eddig,és akkor THE WINNER: FRADI....de vki megerősíthetne hivatalosan isGame90 írta:A bajnokság közben a GK számít, de, hogy a végén mi vanel fuero írta:De utána nem tom h a GK számít v az egymás elleni. Az utóbbiban sz.rabbak vagyunk míg a GK sokkal jobb.
A bajnokság közben a GK számít, de, hogy a végén mi vanel fuero írta:De utána nem tom h a GK számít v az egymás elleni. Az utóbbiban sz.rabbak vagyunk míg a GK sokkal jobb.
Ebben nem vagyok biztos, mert azt tudom h elsőnek a győzelmek számítanak. Ha csinálnának egy döntetlent és mi nyernénk mindent akkor döntetlen lenne ebben a tekintetben. De utána nem tom h a GK számít v az egymás elleni. Az utóbbiban sz.rabbak vagyunk míg a GK sokkal jobb.ozsimiki írta:Ha jól tudom,nem is kell nekik,elég ha x-elnekel fuero írta:Hoppá! Most már 4-0 (Nagy Sándor)
Miért a bajnokság végén kell így játszani? Nem értem...Most már minden mindegy, a szpari nem fog kikapni.
Ha jól tudom,nem is kell nekik,elég ha x-elnekel fuero írta:Hoppá! Most már 4-0 (Nagy Sándor)
Miért a bajnokság végén kell így játszani? Nem értem...Most már minden mindegy, a szpari nem fog kikapni.
Hát, szegénnyel jól k.b.sztak amikor visszaküldték a II. osztályba. Vki eltudná mondani h miért is?Game90 írta: Sztem Poborsky már elkezdte a levezetést...
Rosicky nem kell?Zozzy 5 írta:Elmondása szerint a LOKI szemet vetett a levezetni kívánó Poborskira.