Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erős túlzás, hogy még Presas is jobb nála.Forcabarca8 írta:Csak mennyen már el innen!!! Többet jáccik mint Gudi vagy Saviola akik ezerszer jobbak mint Ő! Csak Rijkaard nem tom mit művel. Érthetelen!!! Ennyire vak nem lehet vki, h ne vegye észre mekkora különbség van ezek a játékosok között! Persze Ludonál rosszabb nincs a keretben( még Oleguer is ügyesebb, pedig ő se egy labdazsonglőr).
Nem azt írtam,hogy ne írdd le róla az épp aktuális véleményed,olyan formában ahogy Te akarod,csak azt,hogy én a rondább stílust nem tartom fainnek a Barcásokkal kapcsban...ennyiZsolti írta:Hát engem abszolút de nem érdekel,hogy Barca játékos..nem szeretem,sohasem szerettem,és ezt mindig meg is mondtam kultúrált és nem kultúrált formában is....egyébként meg plusszt sohasem tudott hozzátenni a játékhoz,csak volt olyan amikor 15 ziccerből betalált.
+1 Azt hittem csak én vagyok ilyen régimódi állásponton.ozsimiki írta:Na ez teljesen így van! Mindig is ilyen állásponton voltam! Vhogy nem szeretem,ha egy BARCA játékosról,ocsmány jelzőket olvasokvarga tamás írta:Az idei teljesítménye tényleg nem valami felemelő. De, azért az elgondolkoztató, hogy úgy írtok róla, mint egy kinőtt ruhadarabról, egy szétrúgott edzőcipőről, egy lerobbant Trabantról, amit el kell dobni. Tett ő annyit az elmúlt évben a Barcáért, hogy ezeknél a hsz-nál azért többet érdemelne. A haszontalan, meg a semmirevaló jelzők szerintem túlmennek a tisztesség határain. Lehet bírálni a teljesítményét, sztem is el kell adni, de a tisztességet őrizzük meg vele szemben is.Akinek nem inge.....
Hát énis, azért Oleguernek volt pár jó meccse, Giulynak idén egy sem...grecki írta:Ez szép és jó Tamás, de ha Oleguert ennyire kipécézted magadnak, akkor szerintem más Giuly-vel kapcsolatban is lehet annyira bíráló. Én speciel Giuly szűrét előbb kipenderítettem volna a csapatból, mint Oleguerét...varga tamás írta:Az idei teljesítménye tényleg nem valami felemelő. De, azért az elgondolkoztató, hogy úgy írtok róla, mint egy kinőtt ruhadarabról, egy szétrúgott edzőcipőről, egy lerobbant Trabantról, amit el kell dobni. Tett ő annyit az elmúlt évben a Barcáért, hogy ezeknél a hsz-nál azért többet érdemelne. A haszontalan, meg a semmirevaló jelzők szerintem túlmennek a tisztesség határain. Lehet bírálni a teljesítményét, sztem is el kell adni, de a tisztességet őrizzük meg vele szemben is.
Én Rijkaardot nem haszontalannak, meg semmirekellőnek, hanem alklamatlannak és felkészületlennek tartom. A kettő nem ugyanaz. És a másik dolog: Giuly gondolom Frankie beleegyezésével, és az ő kérésére érkezett a csapathoz. Tehát ha Giulyt nem tartod semmire, akkor Frank sem sokra való. Meg Oleguert sem a Mari néni állítja be a csapatba, hanem Frankie. Szerintem.Enrique írta:Én mindig is ugyanolyan rossz véleménnyel voltam róla, és a jövőben sem fogom semmire tartani.
Ugyanannyira semennyire, mint Te, Tamás Rijkaardot.
Ez szép és jó Tamás, de ha Oleguert ennyire kipécézted magadnak, akkor szerintem más Giuly-vel kapcsolatban is lehet annyira bíráló. Én speciel Giuly szűrét előbb kipenderítettem volna a csapatból, mint Oleguerét...varga tamás írta:Az idei teljesítménye tényleg nem valami felemelő. De, azért az elgondolkoztató, hogy úgy írtok róla, mint egy kinőtt ruhadarabról, egy szétrúgott edzőcipőről, egy lerobbant Trabantról, amit el kell dobni. Tett ő annyit az elmúlt évben a Barcáért, hogy ezeknél a hsz-nál azért többet érdemelne. A haszontalan, meg a semmirevaló jelzők szerintem túlmennek a tisztesség határain. Lehet bírálni a teljesítményét, sztem is el kell adni, de a tisztességet őrizzük meg vele szemben is.
Igen igazatok van csak az a dühitö ebben hogy mig egyes játékosok ennél azért többet tettek a clubbért még is ki akarják dobni öket miközben gyulát meg dédelgetik és játszatják is miközben kicsit kiégett már!!!ozsimiki írta:Na ez teljesen így van! Mindig is ilyen állásponton voltam! Vhogy nem szeretem,ha egy BARCA játékosról,ocsmány jelzőket olvasokvarga tamás írta:Az idei teljesítménye tényleg nem valami felemelő. De, azért az elgondolkoztató, hogy úgy írtok róla, mint egy kinőtt ruhadarabról, egy szétrúgott edzőcipőről, egy lerobbant Trabantról, amit el kell dobni. Tett ő annyit az elmúlt évben a Barcáért, hogy ezeknél a hsz-nál azért többet érdemelne. A haszontalan, meg a semmirevaló jelzők szerintem túlmennek a tisztesség határain. Lehet bírálni a teljesítményét, sztem is el kell adni, de a tisztességet őrizzük meg vele szemben is.Akinek nem inge.....
Na ez teljesen így van! Mindig is ilyen állásponton voltam! Vhogy nem szeretem,ha egy BARCA játékosról,ocsmány jelzőket olvasokvarga tamás írta:Az idei teljesítménye tényleg nem valami felemelő. De, azért az elgondolkoztató, hogy úgy írtok róla, mint egy kinőtt ruhadarabról, egy szétrúgott edzőcipőről, egy lerobbant Trabantról, amit el kell dobni. Tett ő annyit az elmúlt évben a Barcáért, hogy ezeknél a hsz-nál azért többet érdemelne. A haszontalan, meg a semmirevaló jelzők szerintem túlmennek a tisztesség határain. Lehet bírálni a teljesítményét, sztem is el kell adni, de a tisztességet őrizzük meg vele szemben is.
Hát igen. Emlékszem az Inside Story-ra, ott még, milyen jó volt, ahogy Laportával fejelgettek az irodában.Charlie írta:Télleg fájdalmas, hogy mennyire haszontalan lett, pedig...
C.