Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2007.06.04. 19:46:48

Henrynál én jobban örülnék Anelkának. A felállásváltoztatásról nem hiszem h kéne beszélni. EZ lesz a cspat felállása jövőre is és evvel nincs is baj, mert idén se az volt a baj h kiismerték volna a játékstílusunkat,hanem az h sok volt a sérülés, mások pedig nem voltak formában. Úgy néz ki Deco marad.Sztem jobban jártunk volna, ha jön Snejder vagy Vaart, de ha Deco formája feljavul akkor nem lesz baj. Mindemellett sztem ki lehetne próbálni h Xavi és Ini legyen a két kp.
Már többször mondtam h Henrynak csak akkor örülnék ha elfogadná h annyit játsszon mint anno Larsson, de ez nem hiszem h megtörténne. Anelka viszont elfogadná a padot és bárhol játszott eddig,hamar ghozzászokott a csapatához, így lenne ez most is. A favoritom még mindig Milito,utána Anelka és Palacio.
A Fifa egy szégyen
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.04. 18:47:31

Gyula megy,jön Touré,meg fizetünk vagy 5miliót plusszba,és mindenki jól jár,főleg mi! 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.04. 17:46:22

Na elolvastam az utcsó 3-4 oladalt...

Deco: maradni fog! És rotálással meg lehet oldani a szitut HA jön Henry....Ezt preferálnám a legjobban! Még nem akarom elküldeni Decot! PEdig nem a kedvencem!

Henry: hát meglep,hogy ekkora sansz van rá,hogy idetéved...bevallom amúgy se bírom ,de hülye nem vagyok,és nem lenne egyszerű az Henryval is felálló Barcát megfogni :twisted: ,DE kicsit haragúdnék (nagyon) rá,hogy tavaly,amikor megszerezhettük volna szintén,Ő szinte megkoronáztatta magát az Arsenalos fanjaival,meg mindenkivel,hogy hűűhaa ezt a srácot figyeldd,marad itt,és Velünk akar a csúcsra jutni! Nem igazol el a JELENLEGI Legjobb Klubbhoz......aham,most h vki a vezetőségből lekoccolt,pedig már váltana? Amikor Wenger még ott van? Meg mindenki más is? Mert ugye ha eljön tavaly,akkor Eto'o kiesése feleennyi gondot sem jelentett volna,és ki tudja most mi lenne az érmek(arany) számát illetően :roll:
Szóval ha tényleg megszerezzük,akkor ez mindig fájni fog...persze elkezdhet törleszteni gólókkal :twisted:

Amúgy Grecki még jó régen felvázolta azt a szitut,h itt van Henry,és a lehetséges megoldásokat,hálás lennék,ha vki megtalálná,és idézné ide! Szntem az tökéletes lenne,rotálással meg lehetne oldani,úgy,h mindenkinek bőven legyen meccse!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.04. 16:55:54

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta:A grecki álltal említett felállás igencsak tetszetős, én meg amúgy is preferálnám a 4-2-3-1et. Henry maximum ebben a felállásban férne el, de nyilvánvaló, hogy nem úsznánk meg kisebb-nagyobb áldozatok nélkül ezt sem. Először is, Deconak távoznia kéne, ami szerintem továbbra sem helyes. Másodszor, a középpályánk védekező szekciója gyengus lenne, így véleményen szerint valakinek még vissza kéne lépni Xavi és az új védekezőnk mellé. Ez Ronnie lenne, hisz Henry és Messi erre aligha erre hivatott. Így viszont kérdéses, hogy mennyit tudna kihozni magából a brazil...A nagy megindulások szinte biztosan elfelejthetnénk, és be kéne érnünk a passzaival. Kérdés, megéri-e...
Henry és Samu is nagyon sokat szoktak segíteni ezekben a dolgokban, a jelenlegi csapatukban is. Sztem ők lennének ezek az emberek a csatársorból. Messi menne, de fizikumát illetően (mondjuk néha meglepődök, h mien harcos, úgy földre küld két fejjel magasabb embereket... :) ) nem elég jó, Dinho meg egyébként sem nagyon menne...
Eto'o valóban sokat szokott segíteni a védekezésben, és Henry sem az az előlállós típus. De én most a középpályás labdaszerzésre gondoltam, amit nem elsősorban nekik kéne megoldani, hisz nekik vissza is kell érni a támadások befejezéséhez. Az persze jó dolog, ha néha visszajönnek egészen a saját térfelükig és labdát csennek, de nem ez az elsődleges feladatuk. Én pedig pont arra gondoltam, hogy ha átállunk a grecki féle taktikára, akkor kénytelenek leszünk Dinhora védekezésben is számítani, és a híres megindulásait is kénytelen leszünk hanyagolni. Magyarul, csak azt szeretném kifejezni, hogy Henry érkezésével talán Ronnie is háttérbe kerülne valamelyest.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.04. 16:38:52

Már elkezdődött. Szerintem nem lesznek olyan nagyon nagy igazalások, ahogy a vezetőséget ismerhetjük ugyebár.

De Abidal és Henry vagy egy másik támadó mindenképpen jöjjön különben nagyon nagy [auto_cenzúra] leszünk januárban és február elején.
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.04. 16:33:56

Hát, én igazából még mindig húzom a számat Henry leigazolásának hírére... kb így: :? (persze nem sárga a fejem :) )

Mondjuk ahogy jobban belegondoltam, lehet, hogy végülis nem lenne hülyeség. Változás lenne, mert új játékrendszerben játszanánk, és elmenne Deco. (persze az is előfordulhat, hogy egyik sem valósul meg, és akkor duplán húzom majd a számat, de ezzel egyenlőre nem foglalkozok).

Ugye elmenne egy nagyon jó irányító-tkp... viszont R10 akkor azt játszaná, aki biztos meg tudná oldani a feladatát. :)

----Xavi/Ini---Touré---- .....vagy.....---------Xavi/Ini--Touré
Messi-----------------R10- .....vagy.....------Messi----R10----Eto'o
-----Henry-------Eto'o---- ..... vagy.....----------------Henry-------

Végülis mind2ővel ki tudnék egyeni, biztos nem lenne rossz.... bár ha választani lehetne, én maradnék a mostani rendszernél, Abidal + Yaya + Makaay leigazolásánál. Deco meg egyenlőre maradna.

:roll: :roll: :roll:

(nem) nagyon várom az átigazolási időszakot....
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.04. 15:54:59

grecki írta:
Atesz írta:Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt

Elképzelhető, hogy Nicolas Anelka hamarosan ismét együtt játszhat korábbi csapattársaival (Eto'o és Ronaldinho), a France Football szerint ugyanis a Barcelona vezhetői mindenképpen szeretnék megszerezni őt.
A francia csatár remek szezont tudhat maga mögött a Bolton színeiben, 11 góljával az Allardyce-csapat egyik kulcsembere volt. Az átigazolás ára 15 millió euró lenne, és Anelka évi 4 milliót kapna fizetésként.
Anelkát egyébként szívesen vinné a Lyon, a PSG és a Manchester United is. -nb1.hu

Sztem kamu, főleg a 4milliós fizetés miatt.
Bár én szeretem Anelkát. 8)
Hehe, Anelka és Eto'o sosem voltak csapattársak... :lol: Max, mindketten a Real tulajdonában voltak. Amúgy ő sem lenne rossz választás. Az ukránok ellen is elég szép gólt akasztott...
Igen azon én is gondolkodtam, hogy mikor lehettek, de bele se gondoltam, hogy max. (talán) együtt edzhettek. :lol:
Amúgy nem hiszem, hogy nagyon jól viselné a padozást, annál ő sokkal jobb játékos, és nem egy balhéja volt régebben.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.04. 15:44:49

Atesz írta:Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt

Elképzelhető, hogy Nicolas Anelka hamarosan ismét együtt játszhat korábbi csapattársaival (Eto'o és Ronaldinho), a France Football szerint ugyanis a Barcelona vezhetői mindenképpen szeretnék megszerezni őt.
A francia csatár remek szezont tudhat maga mögött a Bolton színeiben, 11 góljával az Allardyce-csapat egyik kulcsembere volt. Az átigazolás ára 15 millió euró lenne, és Anelka évi 4 milliót kapna fizetésként.
Anelkát egyébként szívesen vinné a Lyon, a PSG és a Manchester United is. -nb1.hu

Hehe, Anelka és Eto'o sosem voltak csapattársak... :lol: Max, mindketten a Real tulajdonában voltak. Amúgy ő sem lenne rossz választás. Az ukránok ellen is elég szép gólt akasztott...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 15:39:56

Igen, ez az nb1.hu. :roll:

a fél világ sajtója tele van azzal, h Henryt akarjuk leigazolni mindenáron, ők meg jönnek Anelkával... :? :lol:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 15:37:40

Atesz írta:Sztem kamu, főleg a 4milliós fizetés miatt.
Sztem is az :roll: Bár Guddynál jobb lehet.
Én is kedvelem őt :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 15:36:57

grecki írta:LM19!

Nagyon úgy néz ki, hogy nyáron jön Henry, úgyhogy valamelyik gondolathoz lassan szoktasd magad hozzá...
Vagy megy Deco (esetleg másik kulcsjátékos) vagy bevezetik a rotálást... Más ésszerű megoldást nem látok Henry beépítésére... Az általam felvázolt hadrendben Deconak a védelem előtti két pozícióban egyszerűen nincs helye... Szerintem.
Inkább a rotálás... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.04. 15:35:44

Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt

Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 15:35:31

Atesz írta:
Atesz írta: szal ahogy te írtad, akkor Deocnak végig padoznia kéne...

Igencsak úgy lehetett érteni az írásodból, hogy Lampardot esetleg a padra vennénk. :wink:
Na mind1.
?
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.04. 15:27:46

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Még ha Deco el is megy, Iniesta és Xavi játékára egy apró kifogást sem lehet találni, és Lampardnak még Deco távoztával se lenne esélye a kezdőre
Ebben azért nem lennék olyan biztos :roll:
Na igen erre gondoltam én is...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 15:27:15

lionelmessi19 írta:Még ha Deco el is megy, Iniesta és Xavi játékára egy apró kifogást sem lehet találni, és Lampardnak még Deco távoztával se lenne esélye a kezdőre
Ebben azért nem lennék olyan biztos :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.04. 15:20:31

lionelmessi19 írta:
Ezt hol írtam? :)
Igencsak úgy lehetett érteni az írásodból, hogy Lampardot esetleg a padra vennénk. :wink:
Na mind1.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.04. 15:04:31

LM19!

Nagyon úgy néz ki, hogy nyáron jön Henry, úgyhogy valamelyik gondolathoz lassan szoktasd magad hozzá...
Vagy megy Deco (esetleg másik kulcsjátékos) vagy bevezetik a rotálást... Más ésszerű megoldást nem látok Henry beépítésére... Az általam felvázolt hadrendben Deconak a védelem előtti két pozícióban egyszerűen nincs helye... Szerintem.
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 14:51:22

lionelmessi19 írta:Hát annyit jelent, hogy egynelőre Txikiéknél szó nincs bárkinek az elengedéséről
Vagy csak egyszerűen nem akarják az utolsó két forduló előtt mondani.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 14:47:29

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Ahogy olvasom, az alap támadó hatosban nem lesz változás Deco, Ini, Xavi, Samu, Dinho és Messi maradnak.
CSupán Henryvel bővülnénk...
Legalábbis most átolvastam egy csomó átigazolási pletykát, interjút az eurosporton, a Mundon, a Sport-on, és egyenlőre így áll össsze a kép.
Ez sztem nem jelent semmit :roll:
Hát annyit jelent, hogy egynelőre Txikiéknél szó nincs bárkinek az elengedéséről, sőt, kifejezetten mindenkit (Samu és Deco is a mindenki tagja) meg szeretnének tartani, sőt pluszban szeretnék Henryt.
Ez persze változhat, csakúgy, mint az is ,h le akarjuk e igazolni Henryt.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 14:45:56

lionelmessi19 írta:Ahogy olvasom, az alap támadó hatosban nem lesz változás Deco, Ini, Xavi, Samu, Dinho és Messi maradnak.
Legalábbis most átolvastam egy csomó átigazolási pletykát, interjút az eurosporton, a Mundon, a Sport-on, és egyenlőre így áll össsze a kép.
Ez sztem nem jelent semmit :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 14:37:47

Game90 írta:
Ha jönne Henry, akkor valószinűleg Deco menne.

- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 14:34:09

lionelmessi19 írta:Nézd, ha Grecki felállását meg tudnánk úgy oldani, h Deco is marad, és a nagyon fontos meccseken 2 tkp padozik (persze rotálva mind3at), és ezt ők is hajlandóak lennének bevállalni, akkor én volnék a világon a legboldogabb. :D
Sztem akkor nem leszel boldog :lol: :wink:

Ha jönne Henry, akkor valószinűleg Deco menne.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 14:32:07

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:3 ilyen kvalitású kp-ból meg a meccsek 60-70%án padoztatni 2őt sztem pofátlanság volna... :)
Mért ne? :)

Ha tényleg jön Henry, azután milyen kezdők lesznek :lol:
Nézd, ha Grecki felállását meg tudnánk úgy oldani, h Deco is marad, és a nagyon fontos meccseken 2 tkp padozik (persze rotálva mind3at), és ezt ők is hajlandóak lennének bevállalni, akkor én volnék a világon a legboldogabb. :D
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.06.04. 14:30:34

Ezt hol írtam? :)
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.04. 14:30:24

lionelmessi19 írta:3 ilyen kvalitású kp-ból meg a meccsek 60-70%án padoztatni 2őt sztem pofátlanság volna... :)
Mért ne? :)

Ha tényleg jön Henry, azután milyen kezdők lesznek :lol:
Lezárt