Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sport kevésbé, a Mundo azért többnyire igaz, és megalapozott dolgokat ír.grecki írta:
pfffffffff...azért ez egy kicsit erős volt...
Szerinted ők nem tudják, hogy kamu? A bulvárban a pénz... Szerinted miért a Story, meg a Blikk a legolvasottabb újságok? Meg aztán a sport, meg a Mundo mindig igazat ír, igaz?
lionelmessi19 írta:Én mindig jól kioktatom őket.Zozzy 5 írta:Csak az a bosszantó, hogy már nem egyszer jöttek oda hozzám azzal, hogy "halottad, hogy Eto'o/Ronnie/Messi stb ide-oda távozik?"![]()
Hogy gondolom, h a Blikk sporthíreket olvassák, meg h a magyar lapok minden [auto_cenzúra] leírnak, meg h én naponta olvasom a 3-4 legnagyobb spanyol sportújságot+ néha olaszt/angolt, és nekem ne mondja meg egy NS, h ki mikor fog elmenni a Barcából.... stb., mert hatszor tájékozottabb és hitelesebb vagyok én egyszemélyben a Barcát érintő ügyekben, mint az egész Nemzeti sport munkacsoport... (persze itt említhetnék számos egyéb magyar focis "hír"lapot, portált...)
![]()
Tegyél te is így, egy idő után elhalkulnak.
Én mindig jól kioktatom őket.Zozzy 5 írta:Csak az a bosszantó, hogy már nem egyszer jöttek oda hozzám azzal, hogy "halottad, hogy Eto'o/Ronnie/Messi stb ide-oda távozik?"
Ezeket a cikkírókat elkéne ásniAtesz írta:A Vörösök nincsenek egyedül, hiszen a kameruni kegyeiért a Manchester United és a Real Madrid is versenybe szállt.
Topfoci... Kamu oldal, de azért érdekesnek találtam.lionelmessi19 írta:Szabad tudni, hogy honnan van?
Linket ilyenek alá írjatok már pls, egyszerűbb lenne az életünk...
Mondjuk amennyire C.Ronaldo szélső, annyira az Messi vagy Ronaldinho is...Game90 írta:Sztem ők sosem lesznek csatárok. Kaká csak mostanában játszott csatárt, de ő mindig is irányító lesz. CR pedig szélső.lionelmessi19 írta:Kaka, C.Ronaldo
Sztem ők sosem lesznek csatárok. Kaká csak mostanában játszott csatárt, de ő mindig is irányító lesz. CR pedig szélső.lionelmessi19 írta:Kaka, C.Ronaldo
Jó, most igazából nem ez a kérdés...barca99 írta:Inkább támadó kategórai Messi...Az, aki még nem igazi csatár, de már nem is kp., az sztem támadó.
![]()
Eto'o gólpassza élményszámba megy, ahogy estében, az utolsó pillanatban továbbadja.
Nézzetek át az FC BARCELONA 2006-2007 topicba,ott tárgyaltuk lejjebb...Slither írta:Télleg azt nyilatkozta, de attól még a többi emberrel is lehet nagyon jó viszonyban. Lehet, hogy a szertáros is kameruni, ezért vannak annyira jóban.Los Banditos írta:Ismét kiosztott egy gólpasszt és rácáfolt azokra akik önzőnek tartják.Egyébként igaz, hogy a szertáros a legjobb barátja a Barçából vagy csak FN hülyült?![]()
Télleg azt nyilatkozta, de attól még a többi emberrel is lehet nagyon jó viszonyban. Lehet, hogy a szertáros is kameruni, ezért vannak annyira jóban.Los Banditos írta:Ismét kiosztott egy gólpasszt és rácáfolt azokra akik önzőnek tartják.Egyébként igaz, hogy a szertáros a legjobb barátja a Barçából vagy csak FN hülyült?![]()
FN sztem csak viccelt, vagy valami kamu oldalon olvastaLos Banditos írta:Egyébként igaz, hogy a szertáros a legjobb barátja a Barçából vagy csak FN hülyült?![]()