Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mintha csak Rijkaardot hallottam volnaGame90 írta:"Én úgy gondolom, hogy nem vallottunk szégyent, mert volt játékunk, én úgy gondolom, a középpályán létszámfölényünk volt, megpróbáltuk kihasználni, hát azért ne felejtsük el, hogy egy minőségi ellenfél a görög válogatott, az aktuális Európa-bajnok, én azt mondom, hogy építkezni lehet erre..." - VP.
Szerintem felesleges a nevekkel játszadozni, egy komolyabb ellenféllel szemben ígyis-úgyis alulmaradunkGame90 írta:Várhidi is benyögte a fiatalítást az első pár meccsenHrepka, Németh, Filkor, Vass, Farkas, ők azóta nem is jászottak.
Fülöp/Király - Bodnár/Fehér, Juhász, ?, Halmosi - Gera, Dárdai, Filkor/Hajnal/Koman, Huszti - Németh/Farkas - Priskin
De pl Szerbek se egy világválogatott,mégis sanszunk nem lenne ellenük,főleg nem idegenben,namármost ezek a Görögök nem nyomják rosszúl eddig...igaz nem világsztároksokasága,de jóval elöttünk vannak! Szóval egyértelmű,hogy az x maga lett volna a kánaán...főleg ilyen kerettelgrecki írta:Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
Grecki! Általában nagyon jó dolgokat írsz,most mégis nagyon sikerült meglepnedMi a rákért gondoltad,h Ők képesek az x-re
![]()
Igaz, a reménykedés,és a valós érzelmek között van különbség,de én úgy vettem le,h sznted a meccs előtt jók lettünk volna egy x-re...
Ez a fiatalítás még nagyon nem vált be,igaz ez egy hosszú folyamat,de elég bizalomromboló így rögtön az elején...

Én is mindig ezt mondom a felnőtt válogatottra, aztán mégis mindig megnézem ezeket a szerencsétleneket.Boixos írta:lesza.rom a magyar futballt.
Úgylátom már nekik sem megy annyiraBoixos írta:azon már kínomban röhögtem, amikor megláttam ezt az nson: Minimális vereséget szenvedett a magyar U21-es válogatott.
Így van, teljesen egyetértekgrecki írta:Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
Grecki! Általában nagyon jó dolgokat írsz,most mégis nagyon sikerült meglepnedMi a rákért gondoltad,h Ők képesek az x-re
![]()
Igaz, a reménykedés,és a valós érzelmek között van különbség,de én úgy vettem le,h sznted a meccs előtt jók lettünk volna egy x-re...
Ez a fiatalítás még nagyon nem vált be,igaz ez egy hosszú folyamat,de elég bizalomromboló így rögtön az elején...
ÉS EZEK A KUTYAÜTŐK HAVI SZÁZEZREKET KERESNEK, MIKÖZBEN MÁSOK KÍNKESERVES MUNKÁVAL ÚGY KAPARJÁK ÖSSZE A MINIMÁLBÉRT!
Szét kellene bombázni az egész magyar labdarúgásnak nevezett bohóckodást, és új alapokra helyezni, hogy a gyerkeinknek ne kelljen végigszenvedniük az ilyen hasonló meccseket.
Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
![]()

A múltkor írtam egy hasonló viccet a Humor c. topicba.Atesz írta:Nacsa Olivér szavaival élve: "Mi még a Lakatlan-szigetektől is kikapnánk!"![]()
Mondjuk a megfelelő smile inkább: