Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon foglalkoztat a Madrid zaragozai vendégjátékaVito írta:alakul, alakul...A Zaragoza egyik legjobbja, Sergio García megsérült, és nem játszik a Real Madrid ellen. Mellette még Carlos Diogo sem szerepelhet a blancók ellen, a szerződésének valamint eltiltásának értelmében.
alakul, alakul...A Zaragoza egyik legjobbja, Sergio García megsérült, és nem játszik a Real Madrid ellen. Mellette még Carlos Diogo sem szerepelhet a blancók ellen, a szerződésének valamint eltiltásának értelmében.
Amúgy sincs sok esélyünk a bajnoki címre, ez csak rontja a helyzetet. Aki pedig azt mondja, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy mi fog történni a pályán, az nagyon naiv...Vito írta:A Zaragoza sportigazgatója, Miguel Angel Pardeza azt szeretné, hogy a Real Madrid nyerje a bajnokságot. Pardeza anno éveket húzott le a királyi gárdában, s a csapat vezetőedzőjéhez, Víctor Fernándezhez hasonlóan ő is nagy madridista hírében áll.
A bíró sem tehet sokmindent ha ugy játszunk ahogy kell és szabályos gólokat rugunk,enyi.barca99 írta:A Zaragoza sportigazgató azt szeretné, hogy ő a Madrid nyerje a bajnokságot. Mondjuk ennél már nem kell több, hogy ők nyerjék. Azért pluszba ott lesz az a bíró, aki a második Clássicót vezette... és voltak megkérdőjelezhető döntései. Mi megkaptuk azt a bírót, aki előszeretettel sz.opatja a Barcát. Hát, már tényleg nem sok esélyünk maradt.
Csak az a nagy büdös helyzet, ha hozunk olyan meccseket, amit simán kellett volna hozni, ha mindenki odateszi magát (Betis, Sevilla, etc.), akkor kb. nem kéne foglalkoznunk az ilyenekkel.
A Zaragoza sportigazgatója, Miguel Angel Pardeza azt szeretné, hogy a Real Madrid nyerje a bajnokságot. Pardeza anno éveket húzott le a királyi gárdában, s a csapat vezetőedzőjéhez, Víctor Fernándezhez hasonlóan ő is nagy madridista hírében áll.
de örülök mindkét hírnekEldőlt, hogy a Sport1 közvetíti a Zaragoza-Real Madrid bajnokit. A Sport Klub csatornán Barcelona-Espanyol mérkőzés lesz látható.
Azért TÚLZÁS csodának titulálni a Zaragoza pontszerzését hazai pályánLos Banditos írta:Szerintem még viccből is felesleges ilyen nagyképűnek lenni, mert ebben a helyzetben már csak a csoda segíthet rajtunk.lionelmessi19 írta:Csak h élénkítsem a hangulatot:
Szombaton várjuk majd a gratulációkat a bajnoksághoz!
Azért: Hajrá Zaragoza!
Szerintem még viccből is felesleges ilyen nagyképűnek lenni, mert ebben a helyzetben már csak a csoda segíthet rajtunk.lionelmessi19 írta:Csak h élénkítsem a hangulatot:
Szombaton várjuk majd a gratulációkat a bajnoksághoz!
Csak h én is:Csak h élénkítsem a hangulatot:
Szombaton várjuk majd a gratulációkat a bajnoksághoz!![]()
Boixos aláírása a madridistán...„Itt nyugszik az az elnök, aki nem tudta leigazolni Kakát”
Remélem úgy lesz, de remélem ti meg kikaptok, vagy legalább X-eltek.sergi1989 írta:sztm meg ezt könyedén behuzzátok az espanyol az uefa kupa döntő óta mélyrepülésben van![]()
Persze,nem elég,de csak azt próbáltam kifejezni,hogy ha mindkét Gárda hasonlóan motivált,akkor felénk billen a mérleggrecki írta:Csak úgy, hogy gondolom akkor is nyerni szerettek volna... De abban igazad van, hogy jelen állás szerint nagyobb lesz a motivációs erő... Legalábbis nagyon, de nagyon remélem. Ugyanakkor ez még mindig nem elég önmagában a három pont begyűjtésére...
Grecki! Igen ez tény,de most hol kapcsolódik ahhoz amit írtam? Akkor nagyon lazán vettük azt a meccset,most legalább a felfogásban látszik változás,és a fiúk is tudják,hogy az Espanyol hogy fog hozzáállni ehhez a meccshez,ergo Mi is mozgosítunk mindent amit csak tudunk! Ha pedig ezek ellenére elkényelmeskedjük akkor meg is érdemeljük....grecki írta:Az első meccsen is jól megvertek mindket 3-1-re...ozsimiki írta:Persze,hogy nem kötekedésképp![]()
Tudom,miért írtad,és ennek ellenére is tartom amit írtam! Szép dolog a Becsület,és jó dolog! De ez a mostani BARCA,is becsületből fog játszani! Mert pontosan tudjuk,hogy egyszerűen győzni kell! És azt is tudják a fiúk is,hogy az Espanyol,h áll hozzá a dologhoz! Namármost,ha mindketten odateszik magukat akkor pedig MI GYŐZÜNK! Persze ha csak kényelmes meccsre számítunk,akkor lehet meglepnek,máskülönben nem hiszem!