Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tartom nagyon jó játékosnak,nyugodtan mehet a Londoniakhoz...Zozzy 5 írta:Én ezt egyenlőre csak pletyka szinten hallottam, de ha igaz, engem az sem izgat túlságosan. Ha ilyen hülye, akkor megérdemli a cselszit...doki írta:PizarroChelsea
![]()
Tőlem lehet 4-4-1-1 isbarca99 írta:Már ha egyáltalán a Sir változtat a 4-4-2-n. Kíváncsi vagyok a nagy öregek meddig maradnak majd. Vagy rotálás lesz?
MU nagyon beerősítMadrid írta:Nani és Anderson is a MU-é.
Lehet h vmennyivel magasabb szint (nem sokkalEnrique írta:Fenn van a germánok hivatalos oldalán is, úgyhogy ez egész biztos.ozsimiki írta:Ez már Tuti! Ez biztos! Anti is mondta,aki nagy Fio fan,szóval sajnos igaz a hír...nem értem meg Lucat...német bajnokság![]()
Én megértem a gyereket, azért a Bayern magasabb szint, mint a Fio, bundásliga idavagyoda.
Liverpool, május 30., 14.45
Rafa Benítez a széleket mindenképpen meg akarja erősíteni.
Rick Parry, a Liverpool ügyvezetője elismerte, hogy az angol klub szeretné leigazolni Simao Sabrosát, a Benfica szélsőjét. A portugál játékosért már tavaly is bejelentkezett az egyesület, akkor azonban nem sikerült megállapodniuk.
- Több játékos iránt is érdeklődünk, és Simao is köztük van - mondta Parry -, egyelőre azonban még nem vettük fel a kapcsolatot a Benficával.
Parry hozzátette, hogy elképzelhető: a portugál labdarúgóért cserébe a jelenleg kölcsönben az Olympique Marseille-nél futballozó Djibril Cissét adnák, a francia csatár azonban állítólag inkább egy másik angol klubban vagy Spanyolországban folytatná karrierjét.
Game90 írta:Azért nem hiszem, hogy egy Costacurta vagy egy Maldinilionelmessi19 írta:4 napja múlt 30 éves, nem hiszem, h levezetni akarna...33-34 évesen sztem abbahagyja
![]()
Az Inter meg a Juve is megakarta szerezni, de ő nem akart kib'ni a Fio-val.
Azért nem hiszem, hogy egy Costacurta vagy egy Maldinilionelmessi19 írta:4 napja múlt 30 éves, nem hiszem, h levezetni akarna...