Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én viszont dörzsölöm a tenyerem!barca99 írta:Neeeee, könyörgöm, neeeeeee! Minek?! Annyira felesleges, hogy nem igaz. Egy Makaay-jal, egy Trezegól-lal sokkal többet érnénk. A támadó szekcióval semmi gond nincs. A padra kell igazolni egy tapasztalt középcsatért. Igaz, Henry is az, de nem hinném, hogy tűrné a padot, mint pl. Makaay.
Laportáról meg meglesz a véleményem, ha leigazolja, és csak azért, mert neki nagy kedvence. Nekem erről egy orosz milliárdos jut eszembe.![]()
Nagyon remélem, hogy ez egy nagy kacsa, mert sztem vele semmivel sem leszünk előbbre.
Ha nem kapott ajánlatot, akkor honnan tudod, hogy ide akart jönni? Beszéltél vele MSN-en?lenart cryuf írta:Robben a Barcába akart jonni,csak nem kapott ajánlatot,,,
Ronaldinho is majdnem aláírt már a Manchesterhez, aztán mégiscsak Barcelonában kötött ki...Zozzy 5 írta:Nyilván nem sokat számít, de mondom, már Robbenek is ott volt a kezében a toll, a MU szerződésajánlata fölött...Aztán bekopogott a jö öreg Abra...grecki írta:Sok nagycsapat harcolt érte, mint minden fiatal, remek ficistáért. Én nem emlékszem, hogy valakivel is előszerződése lett volna, de persze ettől még lehetett... Az meg, hogy mit akar a fater, senkit nem érdekel...
Nyilván nem sokat számít, de mondom, már Robbenek is ott volt a kezében a toll, a MU szerződésajánlata fölött...Aztán bekopogott a jö öreg Abra...grecki írta:Sok nagycsapat harcolt érte, mint minden fiatal, remek ficistáért. Én nem emlékszem, hogy valakivel is előszerződése lett volna, de persze ettől még lehetett... Az meg, hogy mit akar a fater, senkit nem érdekel...
Úgy tudom, hogy előszerződése voplt az Arsenallal, vagy valami ilyesmi....grecki írta:Mi az, hogy több pénzért elment a Chelsea-be? A PSV-ből csakis több pénzért lehet elmenni egy nívósabb nyugati csapathoz, nem?Zozzy 5 írta:Jó játékos Robben, de én sosem szerettem...Kezdődött otta történet, hogy a több pénzért elment a cselszibe.
Sok nagycsapat harcolt érte, és már majdnem meg is állapodott a MU-val. Azthiszem az édesapja legnagyobb álma is az lett volna, ha a fiát a vörös ördögök szerelésében látja. Aztán jött a cselszi, megpörgette a pénzét és...grecki írta:Mi az, hogy több pénzért elment a Chelsea-be? A PSV-ből csakis több pénzért lehet elmenni egy nívósabb nyugati csapathoz, nem?Zozzy 5 írta:Jó játékos Robben, de én sosem szerettem...Kezdődött otta történet, hogy a több pénzért elment a cselszibe.
Mi az, hogy több pénzért elment a Chelsea-be? A PSV-ből csakis több pénzért lehet elmenni egy nívósabb nyugati csapathoz, nem?Zozzy 5 írta:Jó játékos Robben, de én sosem szerettem...Kezdődött otta történet, hogy a több pénzért elment a cselszibe.
Sztem is az már, és én sem adnám el senkiért....grecki írta:Szerintem már mi is tutira igazoltunk, csak éppen nem akarják még bejelenteni, nehogy gyengítsék a koncentrációt...
Eto'o-t senkire nem cserélném le... Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem a világ legjobb csatára!
Miért ne lenne Barca szintű játékos?? Sztem simán az. Ami aggasztó vele kapcslatban számomra, hogy hasonlóan sérülékeny, mint Messi, és ha egyszerre dőlnek ki, akkor bukta van... Na meg nem két fillérbe kerülerobag írta:Robben nem barca szintű játékos az én privát véleményem szerint, ja és még csak nem is csapatjátékos!lenart cryuf írta:Szerintem az 50 milla meg robben nagyon jo transzfer lenne,,,robben tuti beillene a csapatba és tud is bizonyitttani,mellesleg meg kedvenc csapata a Barca!!!![]()
![]()
![]()
Végre kikerül az idén a csapatból a kis kakukkojásunk ( ludovic G. )
nem kell több esek-kelek a labdával típusú csatár! Robben gyors meg minden de ez nem elég ahoz hogy a barcában tolja!
Robben nem barca szintű játékos az én privát véleményem szerint, ja és még csak nem is csapatjátékos!lenart cryuf írta:Szerintem az 50 milla meg robben nagyon jo transzfer lenne,,,robben tuti beillene a csapatba és tud is bizonyitttani,mellesleg meg kedvenc csapata a Barca!!!![]()
![]()
Annyira azért nem...lenart cryuf írta:Szerintem az 50 milla meg robben nagyon jo transzfer lenne,,,robben tuti beillene a csapatba és tud is bizonyitttani,mellesleg meg kedvenc csapata a Barca!!!![]()
![]()