Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barça C - C csapatvarga tamás írta:Nekem egy kérdésem lenne: mit jelentenek magyarul a nevek alatti jelzők? Pl. a Jugador d 'estrella és a többiek?
Egyértelmű, hogy ez egy elég gerinctelen dolog!!!Zozzy 5 írta:Jah, aha, világos. Erre emlékszek is, hogy chaten állandóan veszekedett Csongorral. De azért a gerinctelenségnek is van határa...
Jah, aha, világos. Erre emlékszek is, hogy chaten állandóan veszekedett Csongorral. De azért a gerinctelenségnek is van határa...Game90 írta:Madridistán regelt egy olyan néven, hogy: Pererro és leq..a anyázta a Madridot. A hsz végére pedig odaírta, hogy szüljetek sünt.Zozzy 5 írta:Az nekem is feltűnt, hogy egy bizonyos lionel19 már nincs köztünkAkkor ezek szerint ki lett zárva...Miért is?
A visszaolvasásából nem derült ki
Én erre emlékszem
Madridistán regelt egy olyan néven, hogy: Pererro és leq..a anyázta a Madridot. A hsz végére pedig odaírta, hogy szüljetek sünt.Zozzy 5 írta:Az nekem is feltűnt, hogy egy bizonyos lionel19 már nincs köztünkAkkor ezek szerint ki lett zárva...Miért is?
A visszaolvasásából nem derült ki
Nem hiszem, hogy pont az én msn-emet adná megEvilgrim írta:Nem lehet,hogy lionel19 volt akit ugye kizártattok,mert rosszul viselkedett?![]()
Hát lehetséges..de ahogy Charlie írta,ez akkor derülhetne ki,ha ír egy hszt...de ha kitörli Enrique,úgy nehéz lessszEvilgrim írta:Nem lehet,hogy lionel19 volt akit ugye kizártattok,mert rosszul viselkedett?![]()
Talin ne lepődjetek meg, ha kisminkelve jövök.Egyébként meg lehet, hogy Gém skizofrén, és van egy női énje, aki rájött, hogy szereti a Barcát, ezért regelt.
Mi volt a másik?...és ez már a második gyanús nick, amit kiszúrók...
Olvassatok vissza kicsit!el fuero írta:Nem akarok pofátlan lenni, de ez engem is érdekelne!
A nickje R-rel kezdődik és MCF-re végződik?lionelmessi19 írta:Amugy szerintem egy kedves madridista társunk szórakozik. Van is tippem.