egyébként nekem is tetszett, látszott rajta, h nincs bexarva a felelősségtől.Charlie írta:Nekem tetszett Albertini játéka,rengeteget ütközött,volt pár szép kerextlabdája!Szval csak így tovább...
C.
Leírtam a véleményem a Bajnoki Mérkőzések topicban! Nem szándékozom ismételni magam...Rapika írta:Nem 100%,de azért elég valószínű,hogy miatta javult nagyot a Barca játéka!
Sokkal stabilabb lett a Kp!
Ebben biztos vok! Már csak azért is, mert tuti bizonyítani akar Rijkaadnak.Boixos írta:persze, h fél évre. de rá most van szükség, nem a következő szezonban. figyeld meg, nem fogunk benne csalódni, ha szóhoz jut.
Igen is szót fog kapni.Jó játékos nagyon Albertini,ha láttad már játszani akkor te is tudod, rúgóteknikája kiváló,védekezö teljesitménye is jó.A padra 100% hogy befér,söt sztem kezdöbe is többször helyet fog kapni.Már csak azért is mert Rijkaard nagyon jól ismeri.LG írta:33éves. Ha még Marquezt hárta rakják védonek, Edmilson kezd e a vkpn, akkor is ott van még pl. Gerard. Ha még a padra fol is férne, nem sok szot kapna.
Azér a padra simán befér.Te nagyon nem szereted Albertinit ahogy látomLG írta:Na! Azért ha Edmilson felépul, akkor nem lessz a kezdobe helye, de még lehet a padon se.
Miért lennének megszámlálva a napjai???Még van 2 éve,ha jól megy neki a Barcában, ha nem igazán akkor már a nyáron visszavonul, vagy megy Katarba.LG írta:Sztem azért nem. Meg vannak számlálva a napjai. De még szerencse csillaga 1 utolsot csillanhat a Barcában.Barcelinho írta:Most felbontotta a szerzödését az Atalantával, igy tehát bármeddig maradhat nálunk.Tehát ha nyáron is sok lesz a sérült, nyugodtan hosszabithatunk vele sztem.
Sztem azért nem. Meg vannak számlálva a napjai. De még szerencse csillaga 1 utolsot csillanhat a Barcában.Barcelinho írta:Most felbontotta a szerzödését az Atalantával, igy tehát bármeddig maradhat nálunk.Tehát ha nyáron is sok lesz a sérült, nyugodtan hosszabithatunk vele sztem.
Rijkaardnak, már csak az lesz a gondja, hogy kit játszasson ezen és ezen a poszton.Soha nagyobb gondot nem kivánok senkinek...aky01 írta:ha felépülnek sérültjeink,szerintem kajak jó csapatunk lesz-még a mostanitól is sokkal jobb.főleg ha ilyen cseréink lesznek mint albertini...