Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Szerintem se. Komolyan mondom, olyan szinten tehetetlen, hogy már rossz nézni...Zsolti írta:Hát én már kb azóta ezen gondolkozok,hogy kinek fog kelleni ez a szerencsétlen,ha majd egyszer mennie kell!
...komolyan szerintem még a Fradiba se férne be!
Szerintem se. Komolyan mondom, olyan szinten tehetetlen, hogy már rossz nézni...Zsolti írta:Hát én már kb azóta ezen gondolkozok,hogy kinek fog kelleni ez a szerencsétlen,ha majd egyszer mennie kell!
...komolyan szerintem még a Fradiba se férne be!
Hát ha nem menne el Camo,akkor Gyulának esélye sem lenne a csapatbakerülésre,akkármekkore cimborák DidiDösampppalGame90 írta:Akkor azért harcolnak Ludoért vérrel-verejtékkelSlither írta:Úgy tudom, hogy idény végén Camoranesi mindenképpen távozik a Juvéból.![]()
Akkor azért harcolnak Ludoért vérrel-verejtékkelSlither írta:Úgy tudom, hogy idény végén Camoranesi mindenképpen távozik a Juvéból.
Úgy tudom, hogy idény végén Camoranesi mindenképpen távozik a Juvéból.Game90 írta:Az edzővel jóban volt, szóval gondolom azért kell nekik. Majd Camoranesivel megküzd a posztért.lionelmessi19 írta:Örülnék, ha egy jó csapathoz kerülne, bár kétlem h a Juve majd megveszi, gondolom ők is látják azért h mit művel...
Az edzővel jóban volt, szóval gondolom azért kell nekik. Majd Camoranesivel megküzd a posztért.lionelmessi19 írta:Örülnék, ha egy jó csapathoz kerülne, bár kétlem h a Juve majd megveszi, gondolom ők is látják azért h mit művel...
Majd megy a Juvéhoz...lionelmessi19 írta:Azthiszem, h kapott tegnap lehetőséget. Amikor egy játéksonak bizonyításra van lehetősége, márpedig neki nincs és nem is maradt már sok, akkor hajtani kéne, élni kéne vele.
A látottak alapján két lehetőség van:
1. vagy nem adott ki mindent, de akkor meg nem evidens h húz innét a fenébe?
2. Ennyire képes, ez a szomorúbbik eset, de itt is el kell mennie év végén.
Szerintem el is kezdhetünk búcsúzni. Mindenképp mennie kell.
Teljesen egyetértek! Ez egy NORMÁLIS kritikagrecki írta:Eleinte azért tényleg hasznos tagja volt a csapatnak, de ahogyan azt Zsolti mondja, rengeteg ziccer kellett neki, hogy betaláljon. Mindenesetre nemcsak a hátrapasszok, a partvonalon kívülre cselezések, a labdavesztések, a rossz átvételek jellemezték a játékát, mint most. Már bőven eljött az idő Giuly számára, hogy egy kisebb csapatba kerüljön, ahol esélye is lesz a csapatba kerülésre.
Asszem a Monacoban is Didier volt az edzője, most újból egymásra találhatnánakgrecki írta:Giuly Juventusba menne, ha mennie kellene... Ámen!