Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi jöhet még?Kaká ismét flörtöl a Real Madriddal! A brazil játékos Londonban azt nyilatkozta az AS újságíróinak, hogy megtiszteltetés számára, hogy egy akkora klub, mint a Real Madrid érdeklõdik iránta. "Egy dolog azonban tiszta: most nyertem meg a Bajnokok Ligáját a Milánnal, és a családom és én is boldogok vagyunk itt! Ezért csak akkor igazolnék el, ha a Milán megegyezne a Real Madriddal."
Az első meccsen is jól megvertek mindket 3-1-re...ozsimiki írta:Persze,hogy nem kötekedésképp![]()
Tudom,miért írtad,és ennek ellenére is tartom amit írtam! Szép dolog a Becsület,és jó dolog! De ez a mostani BARCA,is becsületből fog játszani! Mert pontosan tudjuk,hogy egyszerűen győzni kell! És azt is tudják a fiúk is,hogy az Espanyol,h áll hozzá a dologhoz! Namármost,ha mindketten odateszik magukat akkor pedig MI GYŐZÜNK! Persze ha csak kényelmes meccsre számítunk,akkor lehet meglepnek,máskülönben nem hiszem!
Ezt most nem közhelyként szántam, elolvastad, amit mondtam?ozsimiki írta:Megfognak halni ellenünk,nem lesz könnyű,stb...ÉÉÉÉÉÉÉÉS
![]()
Mi is megfogunk dögleni a sikerért,amúgy is ez egy presztízs meccs,meg mindenki tudja,hogy mi múlhat rajta! Féljenek Ők tőlünk...nekik sokkal nehezebb lessz ponttal távozni,mint nekünk a győzelem![]()
FORZA BARCAAA![]()
Olvasd el a Rijkaardos cikk(em)et annak a vége felé van egy bekezdés ami az Espanyol elleni meccsről szól, hát az alapján meg fognak hallni ellenünk...Zozzy 5 írta:Nem lesz egyszerű, de sztem az elveszített UEFA döntű után kicsit megroppantak
Nem csak kölcsönben játszik/játszott ott.Vagy már megvették?Charlie írta:Nem, már a Middlesborughé.Slither írta:Egy hülye kérdés: Woodgate még a Real játékosa?
C.
Egy meccsre kölcsönadjuk Eto'ot majd ő lerendezi a Madridotnoname írta: A Mallorcát se kell leírni, képes lehet meglepetésre bármikor.Akkor fog csak eldőlni a bajnokság, ha mindkét csapat lejátssza az összes meccsét.
Az espanyol is képes lehet meglepéstre, de sztem behuzzátok mind a két meccset sajnos... mi meg... hát... ln eléggé félek a zarától...noname írta:Nem kell pesszimistának lenni. Nekünk van még két nagyon könnyű meccsünk,a Real pedig az utóbbi 3 meccsét gyenge ellenfelek ellen úgy nyerte meg h vagy a bíró becsukta a szemét, vagy az utólsó percben lőttek egy gólt. Érdekel mi lesz ha egy erős csapat ellen kerülnek össze.Subinho írta:sajnos a barca elherdálta azt a lehetőséget, hogy saját erejéből bajnok lehessen! nagyon szomorú, hogy csak úgy lehetünk bajnoko, ha az ellenfeleink hibáznak! az meg még szomorúbb, hogy ez a hulla gyenge real a végére összeszedte magát és végül megnyeri a ligát!![]()
A Mallorcát se kell leírni, képes lehet meglepetésre bármikor.Akkor fog csak eldőlni a bajnokság, ha mindkét csapat lejátssza az összes meccsét.
Nem kell pesszimistának lenni. Nekünk van még két nagyon könnyű meccsünk,a Real pedig az utóbbi 3 meccsét gyenge ellenfelek ellen úgy nyerte meg h vagy a bíró becsukta a szemét, vagy az utólsó percben lőttek egy gólt. Érdekel mi lesz ha egy erős csapat ellen kerülnek össze.Subinho írta:sajnos a barca elherdálta azt a lehetőséget, hogy saját erejéből bajnok lehessen! nagyon szomorú, hogy csak úgy lehetünk bajnoko, ha az ellenfeleink hibáznak! az meg még szomorúbb, hogy ez a hulla gyenge real a végére összeszedte magát és végül megnyeri a ligát!
Jó,de eddig is ezt csinálták Laportáék,úgyértem,h ezen kívűl semmit sem tehetünkSlither írta:Elcsajuk őket egy álpartira, és ott majd jól bedrogozzuk őket, és át is mossuk az agyukat, hogy veszítsenek.ozsimiki írta: Hm![]()
![]()
Mi hogy? Esetleg a Zara tudná,mi már sajnos nem! Nekünk az a dolgunk,hogy megnyerjük utccsó két meccsünket,és h reménykedjünk!
![]()
Elcsajuk őket egy álpartira, és ott majd jól bedrogozzuk őket, és át is mossuk az agyukat, hogy veszítsenek.ozsimiki írta: Hm![]()
![]()
Mi hogy? Esetleg a Zara tudná,mi már sajnos nem! Nekünk az a dolgunk,hogy megnyerjük utccsó két meccsünket,és h reménykedjünk!
HmEvilgrim írta:Ommm..Ez minket nem nagyon érdekel! Mert úgyis megakadályozzuk.Francisco Franco írta:Ha behúzza a real a zara elleni meccset akkor 99% hogy bajnokok vagyunk.
Képes rá a csapat!HALA MADRID!!!
![]()
Ommm..Ez minket nem nagyon érdekel! Mert úgyis megakadályozzuk.Francisco Franco írta:Ha behúzza a real a zara elleni meccset akkor 99% hogy bajnokok vagyunk.
Képes rá a csapat!HALA MADRID!!!