Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy legyen,és remélem ledaráljuk az Espanolt is!!!!!!!!Raziel írta:D.Milito meg D'Alessandro ad nekik![]()
D.Milito meg D'Alessandro ad nekikozsimiki írta:Néha néha dícsérhetjükBojan Krkic írta:Jójó de azért ne dicsérjük agyon a rivális klubot, tudom hogy jobb a real hálóőre de a védelmük ezekszerint ingatagabb mint a BARCÁÉ!!
Visca el Barca!!!
Més que un club!!!Amúgy ott Casillassal semmi bajom sincs,egyáltalán nem utálom vagy ilyesmi,a legszimpatikusabb játékosuk,vagy fogalmazzak úgy,h a szimpatikus a csapatból
![]()
![]()
Amúgy remélem Zara ellen is bebizonyosodik,h ingatabb a védelmük!
Néha néha dícsérhetjükBojan Krkic írta:Jójó de azért ne dicsérjük agyon a rivális klubot, tudom hogy jobb a real hálóőre de a védelmük ezekszerint ingatagabb mint a BARCÁÉ!!
Visca el Barca!!!
Més que un club!!!
Hehh?lionelmessi19 írta:Ebben is laporta pénze van ám...Zozzy 5 írta:Cassilas egyértelműen jobb kapus mint VV, de a mi Victorunk egy olyan védelem mögött kapta a legkevesebb gólt, ami igencsak hagy némi kívánnivalót maga után
Ebben is laporta pénze van ám...Zozzy 5 írta:Cassilas egyértelműen jobb kapus mint VV, de a mi Victorunk egy olyan védelem mögött kapta a legkevesebb gólt, ami igencsak hagy némi kívánnivalót maga után
Hát de látod,vkinek nem jut el az agyáig...Charlie írta:Azt az egyszerű dolgot felfoghatnánk ,hogy nem a legjobb kapus érdemli a Zamorát, hanem az, aki előtt legjobban muzsikál 1 csapat, és a legkevesebbet nyúl maga mögé.
C.
Már ne is haragudj, de sztem ez hülyeség. Egy percig nem vitatom, hogy Casi jobb kapus. de. A Zamorát nem a legjobb kapus kapja, hanem az, aki az idényben a legkevesebb gólt kapta. Az meg jelen állás szerint Valdes... tehát teljesen jogosan az övé.wakii írta:na sztem nem érdemli meg Valdes a Zamora-díjat már elnézést!
Casillas sokkal jobban megérdemelné csakhát amilyen védelem van előtte, és Casillas jobb kapus, mint Valdes szerintem ebben mindenki egyet ért... csak a nagyon elvakultak nem...
ez is kétélű egy kicsit. jónéhányszor szembetalálom magam olyan Madrididsta véleménnyel, hogy Cannavaro, az Cannavaro, Ramos már jobb, mint Puyol, Rc még mindig a világ legjobbja, Capello meg az egyik legjobb védekező edző.wakii írta:na sztem nem érdemli meg Valdes a Zamora-díjat már elnézést!
Casillas sokkal jobban megérdemelné csakhát amilyen védelem van előtte, és Casillas jobb kapus, mint Valdes szerintem ebben mindenki egyet ért... csak a nagyon elvakultak nem...