Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
redlions írta:Szvsz erre még várhatsz 2-3 hónapot... Ezt még bírjuk, pláne, hogy Badi is modi lett.Cooltiszo írta:Sztem még kellene 1 modi. Konkrét jelöltem nincs magamon kívül, bár a felsoroltak közül nehéz lesz választani. Sztem az utóbbi legyen!![]()
Szvsz erre még várhatsz 2-3 hónapot... Ezt még bírjuk, pláne, hogy Badi is modi lett.Cooltiszo írta:Sztem még kellene 1 modi. Konkrét jelöltem nincs magamon kívül, bár a felsoroltak közül nehéz lesz választani. Sztem az utóbbi legyen!![]()
Jó, én is erre gondoltam. Mondjuk más rangsorolási módot nem nagyon tudnék kitalálni, mondjuk nem is tudom hogy milyen határok között lehetne rangsorolni.Enrique írta: Az lesz sztem az utolsó rangsorolási módszer..
Az lesz sztem az utolsó rangsorolási módszer..Cooltiszo írta:Jó, nem azért írtam csak ha később érdemi témák is lesznek a zárt részen akkor ott lesz majd nehéz eldöntöni hogy ki lehet ott, mert hszek alpján sztem hülyeség, mert így ugynaott lennénk mintha nyitva lenne, és csak azt érnénk el hogy sokan arra törekednének hogy még több hszük legyen.
Jó, nem azért írtam csak ha később érdemi témák is lesznek a zárt részen akkor ott lesz majd nehéz eldöntöni hogy ki lehet ott, mert hszek alpján sztem hülyeség, mert így ugynaott lennénk mintha nyitva lenne, és csak azt érnénk el hogy sokan arra törekednének hogy még több hszük legyen.redlions írta: Semmi sincs még ott! Csak tesztelik, ezért tele van hülyeséggel.
Semmi sincs még ott! Csak tesztelik, ezért tele van hülyeséggel.Cooltiszo írta:Ez a zárt fórum jó ötlet, csak kérdés hogy oda kiket engedtek be. Mert pölö nekem sincs kedvem 1 oldalon keresztül azt olvasni egy játékos topicjában hogy milyen szép idő van (csak példa volt, de néha ezzel egyenértékű hszek is vannak). De azt tartom továbbra is hogy nehéz megítálni hogy kiket engednétek be és kiket nem.
Itt kell mérlegelni. Úgyis neked kell dönteni. Legfeljebb megkérdik miért törölte a moderátor...Badi írta:amúgy meg átestünk a ló másik oldalára, mostmár mindenki szinte kéri hogy töröljük a hozzászólását. bár ez még mindig jobb mint ami eddig volt
Ezért raktam vissza. Szerintem szükség van rá.rhynn írta:Csináltam egy ilyen topicot, ha valami eltűnik, vagy valami gondod van a moderálással, ide írjad! Ill. itt szólhatsz, ha vmi moderálnivalót érzékelsz!
Sajnos ezt már én is észrevettem. Van, aki tök fölös hozzászólásokkal egy nap 50-60 hozzászólást is írt.Silvanus írta:Szeretném aggodalmamat kifejteni a szerkesztők, illetve a moderátorok felé, miszerint sajnos akad egy-két olyan társunk itt az oldalon, akik szerény meglátásom szerint nem csinálnak mást, mint szorgalmasan növelik percről percre hozzászólásaik számát, mint ha az valami verseny lenne, mert hogy ezen hozzászólások nem érdemiek, AZ TUTTI!!!!!
NEM akarom megnevezni őket, akik úgy érzik, hogy ebbe benne vannak, akkor gondolkozzanak el rajta... akik meg nem, azok meg ne vegyék magukra! TE SE VEDD MAGADRA!!!Charlie írta:Nevezd meg őket!Én benne vagyok?
C.
Köszönöm, akkor holnap kitörölgetném, nem látom sok értelmét!Boixos írta:"szervezzünk szurkolói találkozót" de részemről lezárva a téma.
Az hol van?rhynn írta:Söt politizálni se kéne. Lécci a Boixos-sal való vitádat rakd át egy külön #n#-es topicba, nincs erőm már hozzá!redlions írta:Tisztázzunk valamit! Most, hogy vannak a #n# -os topicok, nem lehet a többi topicban burkoltan sem a káromkodni, csúnya szavakat használni. Az #n# topicokba kéretik egymást szidni...