Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raziel írta:off:Eddig nem is láttamsry
Ja, Baptista szerencsére megy vissza a Realba. Reyes meg valószinűleg jön vissza, aztán lehet, hogy elpasszoljuk az Atleticonak.Raziel írta:Game90 gondolom Baptista helyett veszik a portugált,mert rá ugye mármint Baptistára nem számit wenger...meg különböző posztokon is játszik az a 3 akit leirtál,Nani bal szélső,Quaresma legtöbbször jobb,Moutunho meg támadóközppályás.
Jó, nem azért írtamGame90 írta:Ha már választani kellett volna Moutinho és Nani között, akkor inkább az utóbbit, 6-7 millióért. Ribery is 15 milla, Babel 6-7, Quaresma sem lehet sokkal drágább, mint Moutinho. De hát mindegyZozzy 5 írta:Ügyes gyerek az a Moutinho, Quaresmával, Ronaldoval és Nanival együtt őt emlegítik a portugálok jövőbeli gerincének...![]()
Ha már választani kellett volna Moutinho és Nani között, akkor inkább az utóbbit, 6-7 millióért. Ribery is 15 milla, Babel 6-7, Quaresma sem lehet sokkal drágább, mint Moutinho. De hát mindegyZozzy 5 írta:Ügyes gyerek az a Moutinho, Quaresmával, Ronaldoval és Nanival együtt őt emlegítik a portugálok jövőbeli gerincének...
Hát nem tudomnoname írta:MoutinhoArsenal
Hát ha meggebedek,akkor se jut eszembe erről a srácról semmi sem...ki ezzzzzkovinho írta:Tényleg jól járt vele az Arsenal, birom a srácot, nagyon tehetséges sztem....noname írta:MoutinhoArsenal
mikor előszőr olvastam:noname írta:MoutinhoArsenal
Nem lepődtem meg...Remélem lesz anynit Teveznek, hogy nem megy odanoname írta:Tevezért 35 milliót adna a cselzi
Ennyiért simán elengedi a West Ham. Nem örülnék egyáltalán ha Tevez odamenne. Mindamellett nem tudom hol játszana, mert szélül nem hinném h berakják(ott nem olyan jó mint középül), a középcsatár poszt pedig már foglalt. Sevát nem hiszem h elküldik, Drogbát pedig hatalmas nagy baromság lenne eladni.
Lengyel válogatott egyébként. 22 év körül van asszem. Ha tényleg leigazoltuk, akkor azt jelenti, hogy Almunia valószinűleg távozik, Lehmannak pedig akad egy jó vetélytársa.noname írta:Amúgy FabianskiArsenal(valami lengyel kapus, de sose hallottam róla
)
Óriási tehetség állítólag. A MU és az Arsenal is vinni akarta őtnoname írta:Gareth BaleTottenham