Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, szerinted hogyan kéne hozzáállni a magyarfocinak nevezett gyalázathoz. 20 éve a múltunkból, az Aranycsapatból, a '62-es és '66-os VB-csapat sikereiből élünk. Ott volt Cardiff. Az ukránok Sevcsenkóval érkeztek, mi pedig Buzánszky Jenő bácsival. Buzánszky korának egyik legkiválóbbja volt, 50 évvel ezelőtt.sergi1989 írta:varga úr! ezzel focista dologal arra nem válaszoltál hogy csak az érthet a focihoz aki felnőtt? és sztm meg az ilyen hozzá allás is az oka hogy ilyen focink ,de ez nem tartozik ide!
Hát néha fogjuk a fejünket az biztos, de azért az rtl-es vb-s brigádon senki nem tesz túlviszont rajtuk jókat lehet röhögni! kellenek ők oda!
Nah akkor minden okJa hogy te úgy értetted....csak mert mi itt beszéltünk arról hogy mi volt a ti előző meccseiteken....szóval rosszkor és nem egyértelműen írtad be a hozzászólásodat....Így már érthető....úgy értettem hogy az előző meccseitek közül egyiken sem volt meg nem adott 11-es....Racingot írtam? Sorry...Recrére gondoltam....a kettőt mindig összekeverem....
Ja hogy te úgy értetted....csak mert mi itt beszéltünk arról hogy mi volt a ti előző meccseiteken....szóval rosszkor és nem egyértelműen írtad be a hozzászólásodat....Így már érthető....úgy értettem hogy az előző meccseitek közül egyiken sem volt meg nem adott 11-es....Racingot írtam? Sorry...Recrére gondoltam....a kettőt mindig összekeverem....oborzill írta:Sztem te értelmezted félre ami mondtam,ugyanis én a Real és a Barca tegnapi meccsére mondtam amit mondtam, de ha már felvetetted az elmúlt három meccset, arra válaszoltam hogy szerintem megérdemelt volt a Real siker, az Espanyol ellen szerencse is kellett. Hogy nem adtak meg nekik egy 11-est, megmondom őszintén , hogy már nem tudom, nem emlékszem, de a Racing meccset nem tudom miért hozod példának, két eléggé kérdőjeles 11est is adtak nekik, amivel 2-1re kikaptunk.
viszont rajtuk jókat lehet röhögni! kellenek ők oda!oborzill írta:Szerintem az hogy ki mennyit tud a fociról, nem feltétlenül korfüggő, lásd Mészöly Kálmán, Zombori és még néhányan, akiket "szakértőként" szoktak behivni a sport tv-hez.
Természetesen a kettő nem ugyanaz, a játék öröméért én is rúgom a bőrt, de nem focizok. Én sergi hsz-t úgy értelmeztem, hogy 14 éve versenyszerűen, edzésszerűen műveli e nemes sportágat. A játék öröméért focizókra nem kívántam célozni. Ha megbántottalak volna, sorry.Zozzy 5 írta:Varga Tamás, azért a magyar profi focistákat ne vedd már egy kalap alá azokkal akik a játék öröméjért játszanak nagyon jókat. Az, hogy jelenleg itt tartunk azoknak az embereknek köszönhető, akik jól meggazdagodtak a magyar foci teljes kizsigereléséből.
Tudod, van egy olyan magyar mondás, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Lehet, hogy Te normálisan is hozzá tudsz szólni, de akkor Te vagy a törpe minoritás.Madrid írta:Nem tudom hogy én mikor beszéltem itt alpári stílusban ha tusz légyszi idézz már be nekem. Engem abszolút nem érdekel hogy hogy kapálóztok még lófejűztök sajnos ez még a madridistán is meg vanEz így igaz. De az alpári stílust tartsd meg a saját honlapotokra. Itt felháborodottan kikeltek ellenünk, ha az edzőtöket kapálónak tituláljuk, de azt természetesnek kell venni, hogy ti Ronaldinhót kapafogúnak meg hasonlónak tituláljátok. Szánalmas vagy, az egész margit bagázzsal együtt. És ha helyretesznek azt viseld el, vagy tűnj el innen. Nem kötelező itt rontanod a levegőt, megvagyunk mi anélkül is.És nem értem miért lennék szánalmas??? Mert mertem írni a TI oldalatokra??? Erre kérek magyarázatot kedves vargatamás
A sergi 1989 'fedőnévből' én arra következtettem, hogy most vagy 18 éves. Tehát egy kicsit tapasztalatlanabb vagy a nálad idősebb kollégáknál. És az, hogy Te itt, kis hazánkban 14 éve focizol, azzal nem kellene felvágni, én inkább letagadnám, mintsem ezzel példálóznék. Az, hogy valaki Mo-on kergeti a labdát, és a futballra emlékeztető nyugdíjas tevékenységet folytat, az - már ne is haragudj - de inkább szégyellnivaló, mintsem büszkeségre okot adó dolog. A magyarfocista kb. egy szinten van a szváziföldi kosárlabdázóval, vagy az ugandai súlyemelővel.sergi1989 írta:magyarul ha gyerek vagy nem érthetsz focihozvarga tamás írta:Az a baj, hogy az ideírogató madridisták 99%-a gyerek, aki annyit ért a futballhoz, mint én a kriketthez. Ebből kifolyólag véleményük - vagyis gyalázkodásuk, színvonaltalan hsz-uk, öntelt megnyilvánulásaik - teljes mértékben irreleváns (a gyengébb margitisták kedvéért lényegtelen). Sajnos nincs kiforrott véleményük, a múltat nem ismerik, meccseket alig láttak, kultúráltan pedig nem tudnak viselkedni. És különben is: ők itt vendégek, ha parancsolgatni akarnak, akkor menjenek a margitistára. Ott osszák az észt, ne zavarják a köreinket!![]()
teljesen mind1 hogy 14 éve focizom, azért mert te felnőtt vagy ,és idegen eredetü szavakat használsz máris jobban értesz hozzá!igazad lehet..
Sztem te értelmezted félre ami mondtam,ugyanis én a Real és a Barca tegnapi meccsére mondtam amit mondtam, de ha már felvetetted az elmúlt három meccset, arra válaszoltam hogy szerintem megérdemelt volt a Real siker, az Espanyol ellen szerencse is kellett. Hogy nem adtak meg nekik egy 11-est, megmondom őszintén , hogy már nem tudom, nem emlékszem, de a Racing meccset nem tudom miért hozod példának, két eléggé kérdőjeles 11est is adtak nekik, amivel 2-1re kikaptunk.oborzill írta:
A semmiről folyik a vita. Egyik meccsen sem emlékszem meg nem adott tizenegyesre, és mind a két csapat megérdemelten, több helyzetet kialakitva nyert, ahogy az várható volt.
Hát akkor te valószínűleg nem láttad a Real elmúlt 3 meccsét...
Teljesen félreértelmezed azt amit írtam....én csak azt mondtam hogy az Espanyolnak se meg a Racingnak se adtak meg egy 11-est ellenetek ami döntően befolyásolta volna az eredményt....oborzill írta:Miért, szerinted nem volt megérdemelt az utóbbi 3 győzelem?Hát akkor te valószínűleg nem láttad a Real elmúlt 3 meccsét...
Miért, szerinted nem volt megérdemelt az utóbbi 3 győzelem?Hát akkor te valószínűleg nem láttad a Real elmúlt 3 meccsét...
Hát akkor te valószínűleg nem láttad a Real elmúlt 3 meccsét...oborzill írta:A semmiről folyik a vita. Egyik meccsen sem emlékszem meg nem adott tizenegyesre, és mind a két csapat megérdemelten, több helyzetet kialakitva nyert, ahogy az várható volt.
olyan jó ez a állandó kötekedés...amugy én sem tudom h miről beszélCharlie írta:Szerintem Madrid kolléga maga se tudja, hogy melyik eset volt, csak olvasta ezt az idézetet, és gondolta beír egy okosat.
C.