Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kiállítás jogosságához nem férhet kétség, aztán az más kérdés, hogy a Getafei(eket) is ki kellett volna állítaniCapon írta:Getafe is ugyanúgy lépet pályára mint szinte az összes csapat ellenünk. Ütnek, vágnak, csipnek, rugnak, harapnak. Nyilván edzői utasitásra teszik, nem volt ez másképp tegnap sem. Roni kiállitása azért tulzás volt. Visszajátszásban lehetet látni kb 3szor belerugot a védő, mikor a földön feküt akkor még 2szer és utána is fölötte eset kelt a védő hátha még jól megtapossa. Szerintem viszonylak még visszafogott is volt a mi R10-esünk. Ö is csak emberből van és nagyon akart.
Ez nem az Ő hibája,de nem a játékosai nyilatkozta helyette,hanem Ő maga..na és abban van bőven kivetnivalónoname írta:A Geafe játékosai engem is felidegesítettek, de ezért nem Schuster a hibás.Ő arra utasította a játékosait, amire az edzők nagy része ellenünk. Ez rendben is van, hiszen egy szépen játszó csapat ellen ez a fegyver. Az már nem az edző hibája h a játékosai brutálisak voltak és a bíró mégsem állította ki őket.
Ez igaz, de a nyilatkozata enyhén abszúrdnoname írta:A Geafe játékosai engem is felidegesítettek, de ezért nem Schuster a hibás.Ő arra utasította a játékosait, amire az edzők nagy része ellenünk. Ez rendben is van, hiszen egy szépen játszó csapat ellen ez a fegyver. Az már nem az edző hibája h a játékosai brutálisak voltak és a bíró mégsem állította ki őket.
Erre ezt tudom mutatni: 'Talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat!' ...varga tamás írta:T: Enrique!
Mutass egy példát a korábbi hsz-ból, amikor egy fórumozóval szemben megengedtem magamnak olyan felszólítást, miszerint 'vedd már magad észre'! Ha találsz, akkor visszakozom. De, ne kutakodj, mert ilyet nem találsz.
Nem oktattalak ki..csak kicsit felhúzott,hogy a Getafet te valamire is tartod a tegnapi meccs után..s Schusterra meg nem írtam semmit,csak,hogy nem érdekel..ennyire egyszerű..az meg lehet,hogy te több Barca meccset láttál,de ennek miköze a tegnapi 0szintű favágókhoz..nem értem..ennyit erről..én úgyanúgy tisztelem Schustert mint te..de ettől még hülyeséget mondott..szerintem..ennyi..részemről béke van,csak érdekesen állsz a dolgokhoz..ennyi..lezárta,nem akarok vitatkozni..Forca Barca!varga tamás írta:Úgy látom, néhány hozzászóló nem érti, amit korábban leírtam. Most újra kifejtem.
Boixos: azért azt költői túlzásnak tartom, miszerint Bernd zsebében ott figyel a margit pénze. Ilyet feltételezni szánalmas és becsületsértő. Nem vagyok naív, de azért mindenhol nem látok farkasokat. A sport nem tiszta ágazat, de az emberi tisztességbe vetett hitemet még nem vesztettem el. És kérdem én: mennyire esne jól, ha a margitisták azt írnák, hogy jól lefgizettük Fernando Navarrót, hogy a 89. percben rúgjon egy öngólt, és ezzel nyerjük meg a Mallorca elleni meccset? Hát, én qummára fel lennék háborodva! Te, ugyanezt teszed mostani hsz-del.
Saviola: a kioktatást tartogasd másnak, ne pedig nekem. A Barcelonával kapcsolatban sok újat nem tudsz nekem mondani. És mi az, hogy "vedd már észre magadat"? Talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat! Ha megkérhetlek. Én magam szoktam vérbő hsz-kat írni, de rendre még senkit nem utasítottam, max vitatkoztam vele. Mint pl. lionelmessi19-cel, vagy másokkal. De ki nem oktattam őket. Te sem tedd! Mert én lehet, h több barca-meccset láttam, mint Te! Én láttam az 1986-os BEK-döntőben játszani Bernd Schustert, mondhatom felemelő élmény volt. És engem pedig érdekel, a véleményét pedig elolvasom, még ha nem is értek vele egyet! És jegyezd meg: a klub múltjának nagyjait tisztelni és becsülni kell, véleményüket pedig tiszteletben kell tartani, még abban az esetben is, ha nem értünk vele egyet.
1. a bíró ne fújjon senkinek, hanem pártatlanul tegye a dolgát;Boixos írta:Tamás, a "madrid zsugája" kifejezéssel nem a madrid pénzére gondoltam, hanem arra, h esetleg - a nagy cáfolgatások ellenére - ő lesz a madrid következő edzője. a szerződésre értettem, h esetleg már zsebben van az öreg berndnél. ezért különösen nem tetszik, amikor a barcának fújó bíróról magyaráz akkor, amikor az ő játékosai henteskedték szét a meccset, viszont tőlünk szórták ki úgy az egyik legjobbunkat (amúgy jogosan, amikor félórás intenzív faragás hatására felment a [auto_cenzúra] az agyába), h lehet, a hátralévő meccsinken már nem is szerepelhet. tényleg, csak egy ronaldinhót buktunk a nekünk fújó bíró miatt...
azt meg lesz.arom, h mekkora pártoló tag, ettől még nyolc év után, lazán lekoccolt a margitba anno, amit nem annyira díjazok nála. lehet, h ez meg nagyon sok kinti szurkolónak okozott becsületsértést.
Csatlakozom!Ne öljük már egymást kérem szépen.
C.
Én nem ölök senkit, de a megfelelő hangnemet velem szemben elvárom. A fórumozóknak én magam is megadom a tiszteletet. Arra mindig ügyeltem, hogy szurkolótársamat, aki ugyanúgy a Barcelona sikereiért szorít, mint én, meg ne bántsam. De, ennek kölcsönösnek kell lennie.Charlie írta:Ne öljük már egymást kérem szépen.
C.
Nincs benne logika, egyszerűen csak az a sok számadat nem nagyon izgatEnrique írta:Nem tudom mi a logika benne, minden cikkben lehet valami újról olvasni.
De a te dolgod, biztos vannak még sokan, akik nem olvasnak el mindent.
Igen, szinte mindent elolvasok de amibe ez volt(gondolom Barca-Getafe számokban) azt sose.Enrique írta:El szoktad olvasni a cikkeket, amik megjelennek itt honlapon?Zozzy 5 írta:Ennyi tiszta játékidejük volt?Mondhatom szépek...
![]()