Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 22:10:47

Capon írta:Getafe is ugyanúgy lépet pályára mint szinte az összes csapat ellenünk. Ütnek, vágnak, csipnek, rugnak, harapnak. Nyilván edzői utasitásra teszik, nem volt ez másképp tegnap sem. Roni kiállitása azért tulzás volt. Visszajátszásban lehetet látni kb 3szor belerugot a védő, mikor a földön feküt akkor még 2szer és utána is fölötte eset kelt a védő hátha még jól megtapossa. Szerintem viszonylak még visszafogott is volt a mi R10-esünk. Ö is csak emberből van és nagyon akart.
A kiállítás jogosságához nem férhet kétség, aztán az más kérdés, hogy a Getafei(eket) is ki kellett volna állítani :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2007.05.27. 21:57:49

Getafe is ugyanúgy lépet pályára mint szinte az összes csapat ellenünk. Ütnek, vágnak, csipnek, rugnak, harapnak. Nyilván edzői utasitásra teszik, nem volt ez másképp tegnap sem. Roni kiállitása azért tulzás volt. Visszajátszásban lehetet látni kb 3szor belerugot a védő, mikor a földön feküt akkor még 2szer és utána is fölötte eset kelt a védő hátha még jól megtapossa. Szerintem viszonylak még visszafogott is volt a mi R10-esünk. Ö is csak emberből van és nagyon akart.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.27. 21:24:38

noname írta:A Geafe játékosai engem is felidegesítettek, de ezért nem Schuster a hibás.Ő arra utasította a játékosait, amire az edzők nagy része ellenünk. Ez rendben is van, hiszen egy szépen játszó csapat ellen ez a fegyver. Az már nem az edző hibája h a játékosai brutálisak voltak és a bíró mégsem állította ki őket.
Ez nem az Ő hibája,de nem a játékosai nyilatkozta helyette,hanem Ő maga..na és abban van bőven kivetnivaló :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.27. 21:22:22

Azt én se értettem. Inkább meg kellett volna köszönje a bírónak h nem állította ki a fél csapatát, de részben megértem hiszen a saját csapata érdekeit tartja szem előtt...
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 19:48:35

noname írta:A Geafe játékosai engem is felidegesítettek, de ezért nem Schuster a hibás.Ő arra utasította a játékosait, amire az edzők nagy része ellenünk. Ez rendben is van, hiszen egy szépen játszó csapat ellen ez a fegyver. Az már nem az edző hibája h a játékosai brutálisak voltak és a bíró mégsem állította ki őket.
Ez igaz, de a nyilatkozata enyhén abszúrd :roll:
noname
Llegenda del Barça

2007.05.27. 19:34:02

A Geafe játékosai engem is felidegesítettek, de ezért nem Schuster a hibás.Ő arra utasította a játékosait, amire az edzők nagy része ellenünk. Ez rendben is van, hiszen egy szépen játszó csapat ellen ez a fegyver. Az már nem az edző hibája h a játékosai brutálisak voltak és a bíró mégsem állította ki őket.
A Fifa egy szégyen
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.27. 19:04:37

varga tamás írta:T: Enrique!
Mutass egy példát a korábbi hsz-ból, amikor egy fórumozóval szemben megengedtem magamnak olyan felszólítást, miszerint 'vedd már magad észre'! Ha találsz, akkor visszakozom. De, ne kutakodj, mert ilyet nem találsz.
Erre ezt tudom mutatni: 'Talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat!' ...
Nálam ez egy kalap alá esik, nálad nem tudom...

Mindenesetre hagyagoljuk a témát, nem hiszem, hogy ilyenekkel kéne foglalkoznunk.

CsakaBarça!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.27. 18:48:57

varga tamás írta:Úgy látom, néhány hozzászóló nem érti, amit korábban leírtam. Most újra kifejtem.
Boixos: azért azt költői túlzásnak tartom, miszerint Bernd zsebében ott figyel a margit pénze. Ilyet feltételezni szánalmas és becsületsértő. Nem vagyok naív, de azért mindenhol nem látok farkasokat. A sport nem tiszta ágazat, de az emberi tisztességbe vetett hitemet még nem vesztettem el. És kérdem én: mennyire esne jól, ha a margitisták azt írnák, hogy jól lefgizettük Fernando Navarrót, hogy a 89. percben rúgjon egy öngólt, és ezzel nyerjük meg a Mallorca elleni meccset? Hát, én qummára fel lennék háborodva! Te, ugyanezt teszed mostani hsz-del.
Saviola: a kioktatást tartogasd másnak, ne pedig nekem. A Barcelonával kapcsolatban sok újat nem tudsz nekem mondani. És mi az, hogy "vedd már észre magadat"? Talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat! Ha megkérhetlek. Én magam szoktam vérbő hsz-kat írni, de rendre még senkit nem utasítottam, max vitatkoztam vele. Mint pl. lionelmessi19-cel, vagy másokkal. De ki nem oktattam őket. Te sem tedd! Mert én lehet, h több barca-meccset láttam, mint Te! Én láttam az 1986-os BEK-döntőben játszani Bernd Schustert, mondhatom felemelő élmény volt. És engem pedig érdekel, a véleményét pedig elolvasom, még ha nem is értek vele egyet! És jegyezd meg: a klub múltjának nagyjait tisztelni és becsülni kell, véleményüket pedig tiszteletben kell tartani, még abban az esetben is, ha nem értünk vele egyet.
Nem oktattalak ki..csak kicsit felhúzott,hogy a Getafet te valamire is tartod a tegnapi meccs után..s Schusterra meg nem írtam semmit,csak,hogy nem érdekel..ennyire egyszerű..az meg lehet,hogy te több Barca meccset láttál,de ennek miköze a tegnapi 0szintű favágókhoz..nem értem..ennyit erről..én úgyanúgy tisztelem Schustert mint te..de ettől még hülyeséget mondott..szerintem..ennyi..részemről béke van,csak érdekesen állsz a dolgokhoz..ennyi..lezárta,nem akarok vitatkozni..Forca Barca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.27. 18:44:52

okés, nem akarok vitatkozni (nem is volt vita...), csak nem tartom elegánsnak schuster hisztijét, még ha a getafe szempontjából nézi a dolgot, akkor sem. a játékosa háromszor vagy négyszer kínálta meg dinhot csak közvetlenül azelőtt, h a brazil tökönrúgta volna. és akkor arról még nem is beszéltem, h előtte miket kapott ronaldinho, nulla büntetésért.
elég kiélezett a mostani helyzet, éppen ezért érzékenyebben reagál az amber az ilyen szitukra, ez alól én sem vagyok kivétel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.27. 18:32:34

T: Enrique!
Mutass egy példát a korábbi hsz-ból, amikor egy fórumozóval szemben megengedtem magamnak olyan felszólítást, miszerint 'vedd már magad észre'! Ha találsz, akkor visszakozom. De, ne kutakodj, mert ilyet nem találsz.
Ha én tisztelem, meg elolvasom Schuster véleményét, az nem kioktatás, hanem az ÉN véleményem. Ami - lehet, hogy - ugyanúgy szubjektív, mint a másiké. És nem akarok senkit sem meggyőzni.
És: aki több meccset látott, az egy picit tapasztaltabb, de ettől még - természetesen - a véleménye az csak egy vélemény, nem ér sem többet, sem kevesebbet a fiatalbb szurkolótársaménál.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.27. 18:26:59

Boixos írta:Tamás, a "madrid zsugája" kifejezéssel nem a madrid pénzére gondoltam, hanem arra, h esetleg - a nagy cáfolgatások ellenére - ő lesz a madrid következő edzője. a szerződésre értettem, h esetleg már zsebben van az öreg berndnél. ezért különösen nem tetszik, amikor a barcának fújó bíróról magyaráz akkor, amikor az ő játékosai henteskedték szét a meccset, viszont tőlünk szórták ki úgy az egyik legjobbunkat (amúgy jogosan, amikor félórás intenzív faragás hatására felment a [auto_cenzúra] az agyába), h lehet, a hátralévő meccsinken már nem is szerepelhet. tényleg, csak egy ronaldinhót buktunk a nekünk fújó bíró miatt...
azt meg lesz.arom, h mekkora pártoló tag, ettől még nyolc év után, lazán lekoccolt a margitba anno, amit nem annyira díjazok nála. lehet, h ez meg nagyon sok kinti szurkolónak okozott becsületsértést.
1. a bíró ne fújjon senkinek, hanem pártatlanul tegye a dolgát;
2. Perez Burrull tegnapi teljesítménye is egy hatamas nagy trágykupaccal volt egyenlő;
3. R10 kiállítása jogos volt, és örülhetünk, h Belletti és Eto'o nem követte őt az öltözőbe korábban;
4. Schuster a Getafe szemszögéből figyelte a bíró tevékenységét, mi pedig a Barca aspektusából;
5. Schuster tényleg elmet a margitba, de ugyanezt tette Michael Laudrup, A legendás kapus Zamora - az utóbbi kettőt vhogy nem utálják, miért?;
6. a hátralévő két meccset R10 nélkül is kötelező hozni, oké vele könnyebb lett volna, főleg az espanyol ellen.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.27. 18:22:29

Ne öljük már egymást kérem szépen.
C.
Csatlakozom!
És Tamás!
Te pedig értsd meg kérlek, van aki másképp gondolja, mint te, ezért meg őt nem lehet megszólni. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy elmondja a véleményét, és ha valaki úgy gondolja, hogy Schuster egy szemét edző, vagy baromságokat beszél, vagy egyáltalán nem tiszteli [stb], akkor ez az ő saját szubjektív véleményét tükrözi, és feleslegesen erőlködsz az igazaddal, hogy nem az, mert ilyen meg olyan legenda.

És - én személy szerint - azt sem szeretem, ha valaki azért vesz semmibe valakit, mert fiatalabb és mondjuk speciel nem látta a 86'-os BEK döntőt. Attól még, hogy valaki kevesebb Barca meccset láttot, nem kevesebb ember, nem kisebb Barca szurkoló. Ráadásul pont az ilyen mondataid tűnnek kioktatásnak. Ilyeneket meg (talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat!) felejts el, mert ez ugyanúgy nem illik ide, sőt...

A személyeskedést kellene mellőzni teljesen, viszont az apróságokért meg nem kellene ugrani. Mindenkire vonatkozik.
Pont.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.27. 18:17:06

Tamás, a "madrid zsugája" kifejezéssel nem a madrid pénzére gondoltam, hanem arra, h esetleg - a nagy cáfolgatások ellenére - ő lesz a madrid következő edzője. a szerződésre értettem, h esetleg már zsebben van az öreg berndnél. ezért különösen nem tetszik, amikor a barcának fújó bíróról magyaráz akkor, amikor az ő játékosai henteskedték szét a meccset, viszont tőlünk szórták ki úgy az egyik legjobbunkat (amúgy jogosan, amikor félórás intenzív faragás hatására felment a [auto_cenzúra] az agyába), h lehet, a hátralévő meccsinken már nem is szerepelhet. tényleg, csak egy ronaldinhót buktunk a nekünk fújó bíró miatt...
azt meg lesz.arom, h mekkora pártoló tag, ettől még nyolc év után, lazán lekoccolt a margitba anno, amit nem annyira díjazok nála. lehet, h ez meg nagyon sok kinti szurkolónak okozott becsületsértést.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.27. 18:12:14

Charlie írta:Ne öljük már egymást kérem szépen.
C.
Én nem ölök senkit, de a megfelelő hangnemet velem szemben elvárom. A fórumozóknak én magam is megadom a tiszteletet. Arra mindig ügyeltem, hogy szurkolótársamat, aki ugyanúgy a Barcelona sikereiért szorít, mint én, meg ne bántsam. De, ennek kölcsönösnek kell lennie.
Charlie
Öreg Harcos

2007.05.27. 18:01:01

Ne öljük már egymást kérem szépen.
C.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.27. 17:56:31

Úgy látom, néhány hozzászóló nem érti, amit korábban leírtam. Most újra kifejtem.
Boixos: azért azt költői túlzásnak tartom, miszerint Bernd zsebében ott figyel a margit pénze. Ilyet feltételezni szánalmas és becsületsértő. Nem vagyok naív, de azért mindenhol nem látok farkasokat. A sport nem tiszta ágazat, de az emberi tisztességbe vetett hitemet még nem vesztettem el. És kérdem én: mennyire esne jól, ha a margitisták azt írnák, hogy jól lefgizettük Fernando Navarrót, hogy a 89. percben rúgjon egy öngólt, és ezzel nyerjük meg a Mallorca elleni meccset? Hát, én qummára fel lennék háborodva! Te, ugyanezt teszed mostani hsz-del.
Saviola: a kioktatást tartogasd másnak, ne pedig nekem. A Barcelonával kapcsolatban sok újat nem tudsz nekem mondani. És mi az, hogy "vedd már észre magadat"? Talán nem a seggedből rángattál elő engem, úgyhogy moderáld magadat! Ha megkérhetlek. Én magam szoktam vérbő hsz-kat írni, de rendre még senkit nem utasítottam, max vitatkoztam vele. Mint pl. lionelmessi19-cel, vagy másokkal. De ki nem oktattam őket. Te sem tedd! Mert én lehet, h több barca-meccset láttam, mint Te! Én láttam az 1986-os BEK-döntőben játszani Bernd Schustert, mondhatom felemelő élmény volt. És engem pedig érdekel, a véleményét pedig elolvasom, még ha nem is értek vele egyet! És jegyezd meg: a klub múltjának nagyjait tisztelni és becsülni kell, véleményüket pedig tiszteletben kell tartani, még abban az esetben is, ha nem értünk vele egyet.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 17:53:52

Enrique írta:Nem tudom mi a logika benne, minden cikkben lehet valami újról olvasni.
De a te dolgod, biztos vannak még sokan, akik nem olvasnak el mindent.
Nincs benne logika, egyszerűen csak az a sok számadat nem nagyon izgat :wink: Amire kíváncsi vagyok azt látom a meccsen, és le is vonom magamnak a következtetéseket.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.27. 17:51:13

Nem tudom mi a logika benne, minden cikkben lehet valami újról olvasni.
De a te dolgod, biztos vannak még sokan, akik nem olvasnak el mindent.
Charlie
Öreg Harcos

2007.05.27. 17:12:46

Változtass ezen szokásodon :)
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 17:11:33

Enrique írta:
Zozzy 5 írta:Ennyi tiszta játékidejük volt? :roll: Mondhatom szépek... :?
El szoktad olvasni a cikkeket, amik megjelennek itt honlapon? :wink: :roll:
Igen, szinte mindent elolvasok de amibe ez volt(gondolom Barca-Getafe számokban) azt sose.
Capon
Llegenda del Barça

2007.05.27. 15:57:14

Nem volt szép mecs viszont számomra nagyon izgalmas és szorakoztató volt. Végre láttam a kedvenceken, hogy meghalnak a pályán az eredményért. A fél idényt igy kellet volna lejátszani és már 10 fordulúval ezelött bajnokok lettünk volna. Sajnos nem így volt és szerintem nem is leszünk bajnokok :( de NE legyen igazam!!!!!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.27. 15:19:55

Zozzy 5 írta:Ennyi tiszta játékidejük volt? :roll: Mondhatom szépek... :?
El szoktad olvasni a cikkeket, amik megjelennek itt honlapon? :wink: :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 15:02:57

Balika Gaucho írta:38:52 perc ennyit játszottak! Gratulálok!!! ennyit a Getaferól.....meg a Burrullról....
Ennyi tiszta játékidejük volt? :roll: Mondhatom szépek... :?
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.05.27. 14:51:38

38:52 perc ennyit játszottak! Gratulálok!!! ennyit a Getaferól.....meg a Burrullról....

Nálam Belletti is 3ast kapott volna , meg Thuram is de nem én döntöm el!!
Forca Barca! :!:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.27. 13:43:33

varga tamás:

Nehogy már magasztaljuk a Getafét..vadd mar eszre magad..kicsit tulzasokba esel..rettenetesen sunyin,játszottak,mindenen színészkedtek,össze-vissza rugdosták Messit,Ronaldinhot,Eto'ot,mindenkit..ez nem a bírom múlt,hogy ekkora tetvek voltak.A bíró meg kiemelkedően szánalmas volt,ismét.Schuster meg nem érdekel. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt