Hazai és nemzetközi kosárlabda
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elfelejtettem írni:
Miroslaw Lopatka Szolnokon folytatja pályafutását!
Miroslaw Lopatka 30 éves, 213 cm magas, 112 kg súlyú lengyel center az elmúlt évben Kecskeméten, azt megelőzően pedig Körmenden játszott. Tavaly az Univer színeiben 23 mérkőzésen, 21,5-es pontátlagot, míg Körmenden 26 mérkőzésen, 21 pontos átlagot ért el. Előbbivel a harmadik, utóbbival a negyedik helyen végzett az összesített ranglistán. A centerrel egy éves szerződést kötött az Olaj.
Miroslaw Lopatka leigazolásával, közel három hónappal a bajnoki rajt előtt, a bajnoki címvédő és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK kerete a következő:
Thomas Kelley, Vernard Hollins, Andrius Jurkunas, Molnár András, Cziczás László, Harazin Tamás, Cseh György, Rezák Tamás, Tóth Viktor és Miroslaw Lopatka.
Miroslaw Lopatka Szolnokon folytatja pályafutását!
Miroslaw Lopatka 30 éves, 213 cm magas, 112 kg súlyú lengyel center az elmúlt évben Kecskeméten, azt megelőzően pedig Körmenden játszott. Tavaly az Univer színeiben 23 mérkőzésen, 21,5-es pontátlagot, míg Körmenden 26 mérkőzésen, 21 pontos átlagot ért el. Előbbivel a harmadik, utóbbival a negyedik helyen végzett az összesített ranglistán. A centerrel egy éves szerződést kötött az Olaj.
Miroslaw Lopatka leigazolásával, közel három hónappal a bajnoki rajt előtt, a bajnoki címvédő és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK kerete a következő:
Thomas Kelley, Vernard Hollins, Andrius Jurkunas, Molnár András, Cziczás László, Harazin Tamás, Cseh György, Rezák Tamás, Tóth Viktor és Miroslaw Lopatka.
-
Horváth Ákos újra Kecskeméten pattogtat.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144657&
Hát ezt nem gondoltam volna hogy elmegy Fehérvárról, tévedtem.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144657&
Hát ezt nem gondoltam volna hogy elmegy Fehérvárról, tévedtem.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Gratula az Olajnak!
Remek hangulatú, de [auto_cenzúra] meccs volt. A zárás roppant látványos!
Volt szerencsém ismét a helyszínen lenni!
Csináltam pár képet.
Itt vannak linkek és pár kép ízelítőnek:
Megint bajnok az Olaj
Bár nekem Sabáli - körmendi edző - tetszett a legjobban! Az szolnoki ünneplése közben benyomott egy "Univer" kiálltást a hátam mögött, aztán magyarázta Zsebének, aki értetlenkedett, hogy "Ő kecskeméti!" (én, ha valakit megtévesztene az idézet)
Remek hangulatú, de [auto_cenzúra] meccs volt. A zárás roppant látványos!
Volt szerencsém ismét a helyszínen lenni!

Itt vannak linkek és pár kép ízelítőnek:
Megint bajnok az Olaj
Bár nekem Sabáli - körmendi edző - tetszett a legjobban! Az szolnoki ünneplése közben benyomott egy "Univer" kiálltást a hátam mögött, aztán magyarázta Zsebének, aki értetlenkedett, hogy "Ő kecskeméti!" (én, ha valakit megtévesztene az idézet)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
Na emberek itt vagyok! Hát nem volt nagy meccs, igazából nem volt kérdés hogy ki nyeri a meccset, a hangulat óriási volt, voltam a Főtéren hát azt én nem tudom leírni mi volt ott.
Összességében érdemes volt kitartani a csapat mellett mert óriásit produkáltak ebben a szezonban. Jövőre is Hajrá Olaj!
Összességében érdemes volt kitartani a csapat mellett mert óriásit produkáltak ebben a szezonban. Jövőre is Hajrá Olaj!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
GRT OLAJ & GRT Kovinho
Jövőre ilyenkor ismét Paksi öröm lessz

Jövőre ilyenkor ismét Paksi öröm lessz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
NBA1.hu fórumról AirCanada ma biztos hullára issza magát a Szolnok bajnoki címe miatti boldogságában.Game90 írta:SZOLNOKI OLAJ KK - KÖRMEND 89-54 (20-15, 23-5, 29-19, 17-15).
A párharc végeredménye: 3-0 a Szolnok javárabajnok a Szolnok
Gondolom kovinho látta a meccset, aztán leírja a véleményét

-
- aka Game90
SZOLNOKI OLAJ KK - KÖRMEND 89-54 (20-15, 23-5, 29-19, 17-15).
A párharc végeredménye: 3-0 a Szolnok javára
bajnok a Szolnok 
A párharc végeredménye: 3-0 a Szolnok javára

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
Teljesen igazad van, nagyon szarok voltunk, DE megnyertük. Igen, egy nagyon megsebzett Körmendel játszottunk akit a tudáskülönbséggel, rutinból meg kellett volna verni simán. Éppen ezért gratulálok nekik, az akarásuk, és a a szívük vitte előre őket.
A Körmend ezután felszívhatja magát, hogy csak azért is, tényleg nincs vesztenivalójuk.
Csak az OLAJ!
A Körmend ezután felszívhatja magát, hogy csak azért is, tényleg nincs vesztenivalójuk.
Csak az OLAJ!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért ezzel a kijelentéssel roppant csinján bánnék! Egy roppant rosszul játszó Olaj vert meg egy ezersebből vérző Körmendet... A kecskeméti havarom, aki inkább Szolnok szimpatizáns, mint bármi más szerint, az egyik bíró - Ádám - is benne volt... Ő tévén és a helyszínen néztem...kovinho írta:Ez az! Olaj - Körmend 62-59!!!!
Hihetetlen meccs volt. Óriási hangulat, nagyon alacsony színvonal. De megvan! Bajnokok leszünk!
Edit: Eredmény, döntő, 1. mérkőzés:
Szolnoki Olaj KK - Lami-Véd-Körmend 62-59 (11-14, 17-13, 13-17, 21-15)
pontszerzők: Kelley 22, Sabaliauskas 13, Hollins 7, Jurkunas 7, Molnár 7, Frana 4, Cziczás 2, illetve Vavra 25, Kutasi 12, Ferencz 10, Trummer 6, Máté 2, Metelski 2, Mujanovic 2
Nem lesz egyszerű menet! Lehet 5 kemény meccs lesz és a Körmendnek nincs veszteni valója...
A hangulat nagyon ott volt, bár a kakasülőn is hallottam jópárszor a körmendieket... Vagyis nem sikerült igazi hazai pályát varázsolni... Állítólag a tv-n a körmendiek jobban átjöttek...
A legszebb mégis az volt, hogy Pókász Endre visszatért!

By red
-
Egyszer még meg is kérdezték tőle, hogy meleg-e, de nem akart válaszolni.

in to exile
-
Ez az! Olaj - Körmend 62-59!!!!
Hihetetlen meccs volt. Óriási hangulat, nagyon alacsony színvonal. De megvan! Bajnokok leszünk!
pontszerzők: Kelley 22, Sabaliauskas 13, Hollins 7, Jurkunas 7, Molnár 7, Frana 4, Cziczás 2, illetve Vavra 25, Kutasi 12, Ferencz 10, Trummer 6, Máté 2, Metelski 2, Mujanovic 2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2007.05.26. 19:05:57-kor.
-
Más: Stojan Ivkovic marad Pécsett.
Újabb két évre Stojan Ivkovic marad a bajnoki bronzéremért még harcban álló PVSK-Expo Center Pécs NB I-es férfi kosárlabda-csapatának szakmai igazgatója.
A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentették: mivel Ivkovic felesége, Béres Tímea a MiZo Pécs 2010-től Brnóba szerződött, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányát több hazai klubbal is összefüggésbe hozták, de végül is a baranyai megyeszékhelyen folytatja megkezdett munkáját.
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=207806
Újabb két évre Stojan Ivkovic marad a bajnoki bronzéremért még harcban álló PVSK-Expo Center Pécs NB I-es férfi kosárlabda-csapatának szakmai igazgatója.
A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentették: mivel Ivkovic felesége, Béres Tímea a MiZo Pécs 2010-től Brnóba szerződött, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányát több hazai klubbal is összefüggésbe hozták, de végül is a baranyai megyeszékhelyen folytatja megkezdett munkáját.
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=207806
-
Leslie az első Való Világ szériában szerepelt, harmadikként esett ki a valóságshowból. Legkedvesebb időtöltése a villában az volt, hogy naponta csupaszra borotválta testét, majd előszeretettel kenegette magát illóolajokkal.......