Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is tudtatok sose nyerni, elkenték a szátokat, utánna pedig mindíg kerestétek a kapaszkodót. Ellenben mi tegnap 10 emberrel daráltuk végig azt a háborút és nyertünk.El Madridismo írta:Megtörtént, nem is egyszer, sokkal többször, mint nektek[/color]
Ez sajnos tényleg így van. Akármennyire is ott lesz még a Mallorca elleni meccs, a következő lesz gyakorlatilag az utolsó forduló...Taibi írta:Na, ha a következő meccsét is nyeri a Reál, akkor lehet nekik gratulálni a bajnoki címhez, mert 90%, hogy hazai pályán, a bajnoki cím ünneplésére összegyűlt teltház előtt, megverik a Mallorcát.
Nem is akarunk oktatni senkit, főleg nem egy madridistát, de ha valami nem tetszik MI AZ *************************** JÁRTOK IDE?Úgy látszik nemcsak a Világ a madridista sem elég nagy...El Madridismo írta:"fallosz Madrid"
"melegek"
Hát ez az itteni színvonal, az alpári stílusról ezek után nem hiszem, hogy oktatgathattok
"fallosz Madrid"varga tamás írta:Ez így igaz. De az alpári stílust tartsd meg a saját honlapotokra. Itt felháborodottan kikeltek ellenünk, ha az edzőtöket kapálónak tituláljuk, de azt természetesnek kell venni, hogy ti Ronaldinhót kapafogúnak meg hasonlónak tituláljátok. Szánalmas vagy, az egész margit bagázzsal együtt. És ha helyretesznek azt viseld el, vagy tűnj el innen. Nem kötelező itt rontanod a levegőt, megvagyunk mi anélkül is.Madrid írta:Mihu azt hiszem itt mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy ide írjon!
Megtörtént, nem is egyszer, sokkal többször, mint nektekZozzy 5 írta:Kiváncsi lennék, mit csináltak volna a kis balerínáitok ha egy ilyen bírót és ilyen ellenfelet kapnak, mint tegnap misergi1989 írta:Rivaldo11 írta:Ahhoz képest, hogy kínkeservesen nyerik a meccseket, úgy beszélnek, mintha parádé lenne...Ehhez egy igen gyengécske esztedőt produkáló Barca is kellett, ezt elfelejtik a madridisták...Jövőre nem adunk ennyi ajándékot, és lesz közte vagy 12...a javunkra persze.
ez az 1-0 parádé gyanus......12 ? meglátjuk..
Egyébként ha már a parádéról van szó akkor csak ennyi: 6-0!
a Zaragoza ellen lesz kemény meccse a Madridnak,ha azt nem nyerik akkor nem lesznke bajnokok,nekünk "könnyebb" dolgunk van sztem.sergi1989 írta:és kit érdekel ez fognekünk fájni ha majd itt páran azt mondják mákkal lettünk bajnokok??
legfeljebb két korsóval többet iszok..![]()
valahogy majd kibirom hogy mákkal
Jajj hagyjátok már ezt a szerencse szöveget, egyedül az espanyol elleni meccset lehet szerencsésnek nevezni, múlt héten végig mentünk 2-vel, a a Huelvának volt szerencséje hogy majdnem x-re hozta az állást. A mostani kezezés? Szerinted tényleg ezen múlott a Real győzelme??Még bármi lehet. A real mázlija nem tarthat örökké. Az utóbbi 3 meccsüket mindetnagy szerencsével nyerték(két kései gól és most ez a kezezés,amit a bíró nem vett észre )
Nem gondoltuk, egyedül én gondoltam így.Egyszerűen ezt éreztem a Depor, akármilyen ratyi asszem az elmúlt 6 meccsből 5-öt megnyert ellenük (mostmár 7/5, ASSZEM!!!), mumusnak számítanak, akármilyen rosszul is játszsanak, most a Real megverte a mumust, mint ahogy mi múlt héten az Atl.Madridot, ez a hajó már elúszott...ozsimiki írta:Hát nemtom,de én ezt egy percig sem éreztem! Egész szezonban pocsék amit nyújtanak,nem is értem miért gondoltátok ezt? Mire alapoztátok? Ez a depor,már nem a 2,vagy 3 évvel ezelőtt csapat...
Kiváncsi lennék, mit csináltak volna a kis balerínáitok ha egy ilyen bírót és ilyen ellenfelet kapnak, mint tegnap misergi1989 írta:Rivaldo11 írta:Ahhoz képest, hogy kínkeservesen nyerik a meccseket, úgy beszélnek, mintha parádé lenne...Ehhez egy igen gyengécske esztedőt produkáló Barca is kellett, ezt elfelejtik a madridisták...Jövőre nem adunk ennyi ajándékot, és lesz közte vagy 12...a javunkra persze.
ez az 1-0 parádé gyanus......12 ? meglátjuk..
sztm én nem kérdeztelek,ergo--ozsimiki írta:sergi! látom nemcsak velem nem jössz ki![]()
![]()
![]()
Amúgy semmi meglepő nem történt számomra ma este,ezt a győzelmüket kb 3fordulóval előbb elkönyveltem,akkor leszek nagyon elkeseredett,ha Zaragozából is 3ponttal jönnek el...
Rivaldo11 írta:Ahhoz képest, hogy kínkeservesen nyerik a meccseket, úgy beszélnek, mintha parádé lenne...Ehhez egy igen gyengécske esztedőt produkáló Barca is kellett, ezt elfelejtik a madridisták...Jövőre nem adunk ennyi ajándékot, és lesz közte vagy 12...a javunkra persze.
Így van, egyetértek. Zaragózában tényleg nagy dolgok történhetnek, de ne írjuk le a Mallorcát semozsimiki írta:Hát nemtom,de én ezt egy percig sem éreztem! Egész szezonban pocsék amit nyújtanak,nem is értem miért gondoltátok ezt? Mire alapoztátok? Ez a depor,már nem a 2,vagy 3 évvel ezelőtt csapat...Drigo írta:Én úgy éreztem, hogy aki megfoghatja a Realt az a Depor, most már teljesen elvesztettem a hitem, ebből nem lesz bajnokság...
Régóta elég világos,hogy a Zaragoza fogja eldönteni a bajnokságot képletesen! Ott bukik a madrid pontokatmi leszünk a győztesek!
ha hozzák ,akkor meg Ők...
Szóval következő fordulóban eldőlnek a lényegi kérdések!
Ami jövőhét után lesz. Szóval addig felkészülhetünk mi is és ők is.ozsimiki írta:Szóval következő fordulóban eldőlnek a lényegi kérdések!
Hát nemtom,de én ezt egy percig sem éreztem! Egész szezonban pocsék amit nyújtanak,nem is értem miért gondoltátok ezt? Mire alapoztátok? Ez a depor,már nem a 2,vagy 3 évvel ezelőtt csapat...Drigo írta:Én úgy éreztem, hogy aki megfoghatja a Realt az a Depor, most már teljesen elvesztettem a hitem, ebből nem lesz bajnokság...
Ez így igaz. De az alpári stílust tartsd meg a saját honlapotokra. Itt felháborodottan kikeltek ellenünk, ha az edzőtöket kapálónak tituláljuk, de azt természetesnek kell venni, hogy ti Ronaldinhót kapafogúnak meg hasonlónak tituláljátok. Szánalmas vagy, az egész margit bagázzsal együtt. És ha helyretesznek azt viseld el, vagy tűnj el innen. Nem kötelező itt rontanod a levegőt, megvagyunk mi anélkül is.Madrid írta:Mihu azt hiszem itt mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy ide írjon!
De akkor ne dumáljon itt olyanokat hogy ők eddig nem mentek el.....Mert ez totálisan hazugság.....barca99 írta:Jah. És mondjuk én sem igazán örülnék, ha a Barcát szidnák, akár madridistán. Fel lehet háborodni, de sztem egy bizonyos határt nem feltétlenül kell átlépni...