Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj na ide figyelj csak nagyon gyorsan húzzál vissza a Madridistára mert ma különösen rossz napom van és azt nem tennéd ki az ablakba amit mondanék....nem azért van [auto_cenzúra] napom mert nyertetek hanem egyéb magánéleti problémák miatt....Eddig nem mentetek el csak a nyomorékig meg a köcsögig....Voltam a madridistán a múlt héten és válaszoltam is egy ilyen hsz-re szóval tudom miről beszélek.....El Madridismo írta:Fallosz? Melegek? Na eddig a madridistán valahogy nem jutottunk el a Barca minősítésében, szép...![]()
Ti mostanában oda nem jártok..Boixos írta:sztem bátran fáradj vissza akkor a madridi olümposzodra az istenkollégáid mellé, ne kínozd itt tovább magad.El Madridismo írta:Fokozhatod még, de csak tovább rontaszNem kicsit gázos
sztem bátran fáradj vissza akkor a madridi olümposzodra az istenkollégáid mellé, ne kínozd itt tovább magad.El Madridismo írta:Fokozhatod még, de csak tovább rontaszNem kicsit gázos
Mindkét oldalon vannak ilyen emberekEl Madridismo írta:Fallosz? Melegek?
Ramos, Raúl, van Nistelrooy ill. Capdevillafcbarcelonazsombi írta:ki rugta a golokat??
rosszabb. 3-1.fcbarcelonazsombi írta:a real 2-1 lett???
Előtte viszont nem uraltuk ilyen szinten Európát és Spanyolországot mint ti szóval a visszaesés nem volt ennyire látványos.....sergi1989 írta:Sylvinho_ írta:Sergi, végül is nem lehetünk mindig mi a bajnokok, azért 3 év után csak illik már vmit nyerni a nagy Real Madridnak.
vigasztalad magad ezzel 3 -4ével nektek ez előtt 6 volt szal nyugodj meg![]()
mert kb szereti ha itt dicsekedhet.... ha élőben összefutnék vele, szvsz bekussolna mellettemLos Banditos írta:Szerdzském!
Te miért nem a madridistára írsz?
Amúgy ja...www.madridista.hu Nem tom ismered-e, ez egy madridos oldal...Los Banditos írta:Szerdzskémi!
Te miért nem a madridistára írsz?
Sylvinho_ írta:Sergi, végül is nem lehetünk mindig mi a bajnokok, azért 3 év után csak illik már vmit nyerni a nagy Real Madridnak.