Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90: Bernd véleményét meg kell hallgatni, el kell olvasni és tiszteletben kell tartani. Schuster jelenleg nem a Barcelona edzője, tehát ő a saját érdekeit helyezi előtérbe. Ez természetes. A pejoratív megszólítást a klub egykori legendás játékosával szemben pedig mellőzzük, aki ma is pártoló tagja a Barcelonának.Game90 írta:Ez a Cipész mit akar még?kovinho írta:Schuster a bírót okolja a Barca elleni vereségért.
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=56622![]()
![]()
Én természetesen még mindig bízok a csapatban, csak kár, hogy arra kell várni, hogy a Real x-eljen vagy kikapjon...
Ez a Cipész mit akar még?kovinho írta:Schuster a bírót okolja a Barca elleni vereségért.
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=56622
Én is kék-gránátvörös szemüvegen keresztül nézem a meccset, de azért a tárgyilagosságot egy picit őrizzük meg - ebben is különbözzünk a margitista szurkolóktól. Így a R10 ellen elkövetett szabálytalanság sztem sárga lapot kellett volna, h maga után vonjon. És azon sem csodálkozhattunk volna, ha a 45. percben Bellettiti is zuhanyozni küldi ez a majom, és hát Eto'o is elég felelőtlen volt a sárgája után. Azzal együtt a bíró az egyedüli okozója, hogy ez a meccs idáig fajult. Igaz, ettől a kantábriai ökörmarhától nem vártam mást. Tegnap az a hüle riporter egy elgondolkodtató statisztikát is mondott: Perez Burrull játékvezetése mellett a Barca 15 meccséből csak 5-öt nyert meg. No comment.cruyff írta:VT, szerintem még neked sincs igazad, mert SZÁNDÉKOSAN, HÁTULRÓL, KÉTSZER BELERÚGNI valakibe, a labda megszerzésének a leghalványabb szándéka nélkül, az bizony PIROS a getafei játékosnak! Nem sárga. A barca játékosait egész egyszerűen nem védik a bírók. Tanúlságos volt nézhi a reált a depor ellen. Ropinnyó még el sem érte a földet a szokásos múeséseit követően, már hallatszott a bírói sípszó. van nistelhorse pedig szépen lepacsizza a labdát sergio ramosnak..... hát persze, hogy szabályos. Undorító.
Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen szintű bajnokságba hogy alkalmazhatnak ilyen szinten amatőr sípmestereket...Charlie írta:Úgy tűnik, mintha a spanyol bírók szeretnének az angol sporikhoz felnőni. Gondolják ők, hogy mi is tudunk lapok nélkül, kemény játékot engedve vezetni mérkőzést. Annyi különbséggel, hogy az angolok kinyitják a szájukat, ha történik valami, és elmagyarázzák a játékosnak, hogy ha még1szer ilyen lesz, akkor nem úszod meg a sárgát, vagy az azonnali pirosat. Akkor a játékos magába száll, és úgy viszonyul tovább a meccshez végig. Nem úgy, mint ezek az idióta spanyol "bírók" akik a henteskedést végignézik, megvárják az alkalmat, hogy a játékosnak teljesen elboruljon az agya, miután nem élvezi a bíró minimális védelmét. Majd ilyen szituációk után elkezd kapkodni, és percenként 20szor a sípjába fújni, meg zsákszámra osztogatni a lapokat.
Ez így nem normális.
C.
Nincsen igazad, egy szemenyit sem. A bíró igenis bűnrossz volt, mind emberileg, mind sportszakmailag alkalmatlan a játékvezetésre. Mert ha a meccs első 20 percében a Getafe játékosainak kioszt 3-4 sárgát, akkor nincs az az ámokfutás, amit rendeztek. Akkor nincs az a sok belemenés, a páros lábbal való becsúszás, az alattomos játék. R10 kiállítása jogos volt, de azért egy sárgát a getafei játékos is megérdemelt volna: csak kétszer rúgta meg és egyszer ütötte meg Ronnie-t, ami egy sárgát megérdemelt volna. És ha az elején kiosztja azt a 3-4 sárgát, akkor a 11 lapra nem lett volna szükség. Sajna én már csütörtökön, mikor megtudtam, hogy ez a ganéj vezeti a meccset, rossz előérzeteim voltak, amit itt a fórumban le is írtam.Léfe írta:Ezzel a hozzáállással 10-12 pont előnyünk lehetne. Mindenki odatette magát és birták erővel is. Gond a sok kihagyott gólhelyzet miatt lehetett volna. Ezen kellene javitani. A birót nem kell szidni a lapok egyenként jogosak voltak. Sajnos eléggé általános, hogy a sztárokat nem tudják megvédeni.
Jobb lenne inkább, ha szépen csöndben maradna és elbújna, amiért ilyen csapata vankovinho írta:Schuster a bírót okolja a Barca elleni vereségért.
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=56622
![]()
Hm,Ini ismét csereként fog szerepelni majd...remélem azért Edmilka magára talál!Los Banditos írta:Valdés,-Belletti-Puyol-Thuram-Gio,-Xavi-Edmílson-Deco,-Messi-Samu-Dinho a hivatalos kezdőnk.![]()