Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát pedig most van, ZambrottaGame90 írta:A kezdő sztem adott az utolsó meccsekre, ha nincs sérülés.
Én is így vagyok vele! Bár szerintem a Madrid behúzza,majd a köv fordulóban kell nagyon izgulni,és szorítani a ZaráértSaviola írta:Nem érdekel,hogy sima vagy nem sima,csak nyerjünk a Real meg xeljen.![]()
2007.05.26. 21.45 Sport1 [Élő]:
F.C.Barcelona - Getafe
ViScA eL BaRcA!![]()
nos, sztem nem pesszimista vagyok, inkább realista!!! sokszor hallotunk már nagy szavakat, hogy majd most...! láttunk jó produkciókat, de aztán mindíg visszaesett a csapat... szóval én azt gondolom, hogy hétvégén legázolják a srácok a getafét, aztán a köv. fordulóban (mindegy ki ellen játszunk) megint beégünk és az utolsó fordulóban, ha már úgyis mindegy, mert elment a szekér, akkor nem fogja őket érdekelni és max döntetlen...Zozzy 5 írta:Szerintem mostanra már összekapták magukat a fiúkSubinho írta:attól félek, h a hullámzó teljesítmény folytatódik: vagyis 1-2 győzelem után jön a fájó vereség. a margó meg sztem tuti nem fog bukni! vagy ha igen, akkor a barca is és a végén a nevető 3. a sevilla jön ki jól az egészből! mellékesen megjegyzem, meg is érdemelnék!!!A küzdőszellemmel tuti nem lesz gond, főleg nem a Getafe ellen. Nem kell anynira negatívan hozzáálni a dolgokhoz, mint te teszed, persze megértem a csalódottságot és a féelemet. De mostmár ezzel nem szabad törődni, a fiúk mellé kell állni, hinni akár a lehetetlenben is, pedig még közel sem ennyire vészes a helyzet.
Szerintem mostanra már összekapták magukat a fiúkSubinho írta:attól félek, h a hullámzó teljesítmény folytatódik: vagyis 1-2 győzelem után jön a fájó vereség. a margó meg sztem tuti nem fog bukni! vagy ha igen, akkor a barca is és a végén a nevető 3. a sevilla jön ki jól az egészből! mellékesen megjegyzem, meg is érdemelnék!!!
Úristen. Az a bíró nagyon trágya, Villareal ellen emlékeim szerint mindenkit felrúgtak hatszor, ő meg engedte.varga tamás írta:A getsfe elleni meccs bírója az a Pérez Burrull lesz, aki az idén 2 meccset vezetett nekünk, és midkettőt elvesztettük: margit-barca 2-0, villarreal- barca 2-0. Reméljük ez a rossz sororzat szombat este megszakad. CATALUNYA TRIUMPHAT!
Ez igaz, remélem így leszlionelmessi19 írta:Zozzy 5 írta:Nem kell ennyire beleélni magunkat abba, hogy mi 1 meccsen sem botlunkJó, a fiúk felszívták magukat az A.M. ellen, nyertünk is 6-0, de ez a Barca nem a tavalyi magabiztos csapat
Amugy ha az Atletico ellen voltak motivációs tényezők (mumus, Betis meccs stb) akkor most pláne lesz mirét hajtani...
Szerintem a fiúk nem akarják majd nagyon alább adni...Zozzy 5 írta:Nem kell ennyire beleélni magunkat abba, hogy mi 1 meccsen sem botlunkJó, a fiúk felszívták magukat az A.M. ellen, nyertünk is 6-0, de ez a Barca nem a tavalyi magabiztos csapat