Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a sok pocsék divatmajom szereti a margitot!!!LG írta:Tetves nadrid!!!!!!!!!!!!!!A felsorolt játékosok kozul 1se lessz az ovéké, ez tuti!
Ha mégis, akkor ugyanugy kiégnek, mint a tobbi galaktikus. 1 kiraakatcsapat, minek ide szakembertek
![]()
, majd a szurkolok eldontik, h ki legyen a kovetkezo igazolás!
Undoríto amit muvelnek!!!! Hogy lehet mégis valaki akora faxkalap, h a margitot szeresse! Pfujjjj, kopok 1et!!!
Boixos írta:mert ez biztos csak így megy... benyom a paraszt egy összeget és mindenki dobjon egy hátast tőle. ha a felsoroltak közül bármelyiket elvinnék (robinho kivételével), az tuti, h népfelkelést okozna a helyi fanok között. arról nem beszélve, ahogy így elnézem, mindegyiknek futó szerződése van (tottinak jár le a nyáron, de őt nem fogják elengedni a rómából, ha kell, egy 7ig nem enne a fél város, h összerakják neki a lóvéját), és lehet, h ez az összeg is karcsú lenne, pláne, ha nem használhatnák el az egészet igazolásokra. ja, és ott van az orosz, neki igazán nem téma a pénz, lazán beígért a bobo vieriért is régebben 1 kilót (millióban), mégsem tud megvenni akárkit.... Emilio Butragueno elintézte, hogy több embernek leessen az álla, a Real Madrid alelnöke ugyanis belejentette, klubja 169 millió eurót fektethet be a közeljövőben. Az egykori kiváló csatár ugyan elismerte, a hatalmas összeget nem kizárólag új játékosok megvételére fordítják ám megjegyezte, hogy a Real "felforgatja a nyári átigazolási piacot". Persze, több sem kellett a helyi sajtónak, a Marca című lap például csütörtöki számában arra buzdítja olvasóit, segítsenek Florentino Pérez klubelnöknek játékosokat igazolni. Mindent elmond, hogy az újság internetes oldalán a következő "jelöltek" közül lehetett választani: Henry, Van Nistelrooy, Kaká, Ronaldinho, Sevcsenko, Adriano, Rooney, Totti, Robinho és Fernando Torres?
És jellemző a madridista parasztokra, hogy Ronaldinho lett a befutó... És szerintem nem csak a játéktudása miatt, hanem azért is, mert nálunk játszik.... Emilio Butragueno elintézte, hogy több embernek leessen az álla, a Real Madrid alelnöke ugyanis belejentette, klubja 169 millió eurót fektethet be a közeljövőben. Az egykori kiváló csatár ugyan elismerte, a hatalmas összeget nem kizárólag új játékosok megvételére fordítják ám megjegyezte, hogy a Real "felforgatja a nyári átigazolási piacot". Persze, több sem kellett a helyi sajtónak, a Marca című lap például csütörtöki számában arra buzdítja olvasóit, segítsenek Florentino Pérez klubelnöknek játékosokat igazolni. Mindent elmond, hogy az újság internetes oldalán a következő "jelöltek" közül lehetett választani: Henry, Van Nistelrooy, Kaká, Ronaldinho, Sevcsenko, Adriano, Rooney, Totti, Robinho és Fernando Torres?
mert ez biztos csak így megy... benyom a paraszt egy összeget és mindenki dobjon egy hátast tőle. ha a felsoroltak közül bármelyiket elvinnék (robinho kivételével), az tuti, h népfelkelést okozna a helyi fanok között. arról nem beszélve, ahogy így elnézem, mindegyiknek futó szerződése van (tottinak jár le a nyáron, de őt nem fogják elengedni a rómából, ha kell, egy 7ig nem enne a fél város, h összerakják neki a lóvéját), és lehet, h ez az összeg is karcsú lenne, pláne, ha nem használhatnák el az egészet igazolásokra. ja, és ott van az orosz, neki igazán nem téma a pénz, lazán beígért a bobo vieriért is régebben 1 kilót (millióban), mégsem tud megvenni akárkit.... Emilio Butragueno elintézte, hogy több embernek leessen az álla, a Real Madrid alelnöke ugyanis belejentette, klubja 169 millió eurót fektethet be a közeljövőben. Az egykori kiváló csatár ugyan elismerte, a hatalmas összeget nem kizárólag új játékosok megvételére fordítják ám megjegyezte, hogy a Real "felforgatja a nyári átigazolási piacot". Persze, több sem kellett a helyi sajtónak, a Marca című lap például csütörtöki számában arra buzdítja olvasóit, segítsenek Florentino Pérez klubelnöknek játékosokat igazolni. Mindent elmond, hogy az újság internetes oldalán a következő "jelöltek" közül lehetett választani: Henry, Van Nistelrooy, Kaká, Ronaldinho, Sevcsenko, Adriano, Rooney, Totti, Robinho és Fernando Torres?
Mostanában kezdtem el! Jo a margitosokon rohogni!!!Boixos írta:pár kép lazán beférhetne a csillagok háborúja szereplői közéte gyűjtöd ezeket?
Naon flegma. Na de nem mintha ronyaldo nem lett volna így is elég ronda!Enrique írta:Jó lett.rhynn írta:Király!
(Jól csináltam...![]()
![]()
![]()
)
Ohm...igazábol nem mint moderátorral vitatkoztam vele, sot nem is vita volt..., csak beszoltam valamit, amit nem kellett volna.Enrique írta:Megoldottuk már.rhynn írta:Ahányszor belép, meglep valami szívélyesselLG írta:Ti is kaptatok Figo10-tol PÜtMert én igen.
Ja és LG, légyszi ne vitatkozz a Moderátorokkal, mert nem szeretem, haveszekednek a beosztottjaimmal. Ha gond van velük, írj Privát üzit nekem!
És sztem Ő is tudja h nem miattam volt.
Megoldottuk már.rhynn írta:Ahányszor belép, meglep valami szívélyesselLG írta:Ti is kaptatok Figo10-tol PÜtMert én igen.
Ja és LG, légyszi ne vitatkozz a Moderátorokkal, mert nem szeretem, haveszekednek a beosztottjaimmal. Ha gond van velük, írj Privát üzit nekem!
Ahányszor belép, meglep valami szívélyesselLG írta:Ti is kaptatok Figo10-tol PÜtMert én igen.