Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No, akkor ahogy a többiek helyzetét én látom:sergi1989 írta:akkor te jol csinálod...de a többség ezen rágodik ,mikor semmi értelme!
részemről nem drámázok, hanem jót röhögök. Ha eddig nem jött volna le, a madridista híreihez kapcsolódó hozzászólásaim többnyire irónikusak.sergi1989 írta:sose fogom megértenni nektek ebbe mért kel belekötni...röhögjetek egy jót ha olyannak tartjátok,ne drámazatok rajta..!
Valószínűleg jól gondolod. Használjátok egészséggel.Madrid írta:gondolom hogy nem is nektek írják hanem a madridistáknak
A baj csak az h nem hiszem h sok olyan elvakult madridista van, aki elhiszi ezeket a híreket.Madrid írta:gondolom hogy nem is nektek írják hanem a madridistáknak
Én sokáig hittem a spanyoloknak, de mostanában annyi névvel dobálóznak, hogy elég hitelét vesztettek lettek az én szememben ezek a hírek.Na akkor ezek szerint a madridisták sem nagyon hisznek már az ilyen hülye híreknek. Ez bíztató.
most háborogjatok azon, hogy az idényben sikerült 2* a 90. perc után győztes gólt szerezni... Megmondom őszintén, ennyi járt is! Annyit [auto_cenzúra] idén a játékvezetők minket, hogy csak na!nem lesz mindig ilyen szerencséjük... Twisted Evil
nehezen hiszem!Arsene Wenger és Cesc ügynöke Madridban tárgyaltak a játékos jövőjéről.