Nem igazán olvastam vissza, de a szavazást érdekesnek találom. Biztos, hogy csatár akit vásárolni szeretnénk?
Ha igen, akkor úgy gondolom egy tapasztalt vén rókára van szükség, aki a cserepadon is boldogan elél.
Ugyebár jövőre marad Eto'o Ronaldinho, Messi.. ez bizonyos.
Kérdés, hogy Guddy, Giuly, Ezquerro játékosainkkal mi lesz. Az érdekükben és érdekünkben az lenne a legjobb, ha mindannyian távoznának. Giuly és Ezqu már egyértelműen kilógnak a sorból.
A nagy kérdés még Saviola ügye. Talán neki is az lenne a legjobb, ha távozna. Önző lennék, ha azt mondanám maradjon. Egyértelmű kezdőhelyet nem tud magának szerezni. Akármennyire is kedvelem, sajnos be kell látnom, nem is igazán tudna kibontakozni jelenlegi játékrendszerünkben.
Jövőre szerintem, már egyszer-egyszer helyet fog kapni a cserepadon Dos Santos és Krkic, feltéve ha nem megy egyikőjük sem kölcsönbe vmelyik élvonalbeli együtteshez.
És akkor szereznünk kellene egy Larsson-szerű csatárt. Tavaly is ez volt a titkolt cél Guddyval. Nem tudom, hogy első szezonja miatt nem vált-e be ennyire, de sajna nem igazán tudott mély nyomot hagyni bennem, persze voltak neki is remek pillanatai.
Huh végiggondolva nem is olyan egyszerű igazolásokkal foglalkozni, és még csak a csatárokról tettem említést.
Persze egyszerű meglátni, hogy milyen poszton vannak hiányosságaink, vagy szorulnak megerősítésre. Természetesen a vkp és bal hátvéd nah meg egy középső védő(?) igazolása tenne jót a csapatnak. Középső védő kérdőjeles, mert idén nem Marquezt láthattuk. Ő ennél sokkal jobb, és még vkp poszton is volt egy nagyszerű éve.

Hogy kik kellenének erre a posztra? És hogy tényleg ilyen óriási változáskra van szükségünk a tavalyi szezon megismétléséhez? Nem tudnék rá okosan válaszolni. Elsőre azért nem, mert nem igazán tudom követni a jelenlegi labdarúgást, csak a Barca meccseket nézem, nah meg néhány BL-találkozót. Másodikra pedig azért nem, mert két irányba mehet el a klub igazoláspolitikája. Igazolhatnak nagy neveket a hiányposztokra, és elküldhetnének 6-8 játékost. Vagy visszafogottabban igazolnak, nem küldenek el annyi játékost, mint ahogy sokan erre számítanak, ami inkább jellemző ránk, és beépítenek egy-két fiatalt B csapatból, például volt tavaly bal oldalon egy védő, névre már nem emlékszem, de egész ügyesen mozgott.
Szerintem meg kell találniuk a középutat..
Remélem okosak lesznek vezetőink, és megtalálják a megfelelő megoldásokat.