ozsimiki írta:
Szóval Zambi maradjon csak még pár évig!
ÁMEN!

ozsimiki írta:
Szóval Zambi maradjon csak még pár évig!
Igen,Teljesen egyetértek!varga tamás írta:Sziasztok!
Tudom, hogy sok szurkoló nem volt megelégedve mindig a teljesítményével. Én sosem tartoztam közéjük. Mindig hajtott, küzdött, és a kezdeti nehézségek (beilleszkedés, csapatba való beépülés) után megbízható teljesítményt nyújt. Jó, voltak gyengébb mérkőzései, de az idén kinek nem? Nagy nyeresége a csapatnak, aki mindkét szélen megállja a helyét, és világklasszis produkciót nyújt. Jól fut el a széleken, hasznosan támogatja a támadásokat, és vissza is ér. Feltétlenül maradnia kell! CATALUNYA TRIOMFANT!
varga tamás írta:Sziasztok!
Tudom, hogy sok szurkoló nem volt megelégedve mindig a teljesítményével. Én sosem tartoztam közéjük. Mindig hajtott, küzdött, és a kezdeti nehézségek (beilleszkedés, csapatba való beépülés) után megbízható teljesítményt nyújt. Jó, voltak gyengébb mérkőzései, de az idén kinek nem? Nagy nyeresége a csapatnak, aki mindkét szélen megállja a helyét, és világklasszis produkciót nyújt. Jól fut el a széleken, hasznosan támogatja a támadásokat, és vissza is ér. Feltétlenül maradnia kell! CATALUNYA TRIOMFANT!
Nagyon helyes, örülök neki. Remek játékos.Vito írta:Zambi kijelentette, hogy jövőre is Barcelonaban folytatja!
Off:Nyáron segített hazamenni amikor televoltamgrecki írta:Off: A Frinyó osztálytársam volt, most találkozok vele a 7végén...bouba írta: Off: Hogyne ismerném őket!!!!!!![]()
![]()
On: Zambrotta! Ezúttal a gyengébbik oldalán is bizonyította rátermettségét, de még mindig bizakodom, hogy a vezetőség jobb oldali hátvédet vásárol...
Off: A Frinyó osztálytársam volt, most találkozok vele a 7végén...bouba írta: Off: Hogyne ismerném őket!!!!!!![]()
Ja de igen.rytuu írta:Atesz! Nem hagytad ki véletlenül a 'nem' tagadószónkat?Atesz írta:Hát nem tudom te eddig hány Barca meccset láttál, de ebben az évben ez nagyon bizonyosodott be...
Hozzáteszem: SAJNOS!!!
Hát nem tudom te eddig hány Barca meccset láttál, de ebben az évben ez NEM nagyon bizonyosodott be...Ádám02 írta:De neki mindegy melyiken játszik ugyanolyan jó mindenhol!noname írta:Szép gól volt. Remélem ha továbbra is folyamatosan egy oldalon játszik, formába jön.
Off: Hogyne ismerném őket!!!!!!grecki írta:Off: Györköny? Ismered a Krausz famíliát?bouba írta:olyan gólt lőtt mint savicevic a 94 es BL döntőn a BARCA ellen![]()
On: Szép gól volt, de vastagon benne volt Pichu is. Ettől függetlenül szerintem neki a bal oldalon a helye.