Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor rosszul emlékeztem...Los Banditos írta:16:22 - Már hetekkel a mérkőzés előtt eldőlt, hogy a Zaragoza elleni rangadót június 10-én vasárnap, 21 órás kezdettel rendezik. A találkozó így elviekben a Sport Klub képernyőin keresztül lesz majd látható, de nem kizárt, hogy az utolsó két fordulóban majd egyidőben kezdődnek a találkozók, így közvetítés szempontjából nem kizárt - bár igen valószerűtlen - a változás.
16:22 - Már hetekkel a mérkőzés előtt eldőlt, hogy a Zaragoza elleni rangadót június 10-én vasárnap, 21 órás kezdettel rendezik. A találkozó így elviekben a Sport Klub képernyőin keresztül lesz majd látható, de nem kizárt, hogy az utolsó két fordulóban majd egyidőben kezdődnek a találkozók, így közvetítés szempontjából nem kizárt - bár igen valószerűtlen - a változás.
SzerintedÁdám02 írta: De én ugy értettem,hogy a bajnokság vége elött 3 fordulóval még nem volt ilyen!De irtam is hogy 2 meg 1 pont hátrányba szerintem elég egyértelmű volt!
Én mintha azt olvastam volna a Madridistán, h még nem dőlt el...Los Banditos írta:Egész pontosan 21:00-kor.![]()
06.10.Ronaldinho #10 írta:Mikor van a Real Madrid vs Zaragoza meccs?![]()
![]()
De én ugy értettem,hogy a bajnokság vége elött 3 fordulóval még nem volt ilyen!ozsimiki írta:Ádám02 írta:De olyan még nem volt hogy pontazonosságba lettünk volna,voltunk 2 meg 1-pont hátrányba és most itt az ideje,hogy pontazonossággal is nyerjünk!!Vito írta:tessék -volt már ilyenre példa, nem is egyszer:azzal nehezen fogunk nyerni
ha a Madriddal azonos pontunk van,akkor buktuk..mivel egymásellenit nézik a végén
Ádám02 írta:De olyan még nem volt hogy pontazonosságba lettünk volna,voltunk 2 meg 1-pont hátrányba és most itt az ideje,hogy pontazonossággal is nyerjünk!!Vito írta:tessék -volt már ilyenre példa, nem is egyszer:
De olyan még nem volt hogy pontazonosságba lettünk volna,voltunk 2 meg 1-pont hátrányba és most itt az ideje,hogy pontazonossággal is nyerjünk!!Vito írta:tessék -volt már ilyenre példa, nem is egyszer:
Nemrég akadtam Rá én is ilyen statokra! Jól bírtuk a végét! Dúrva azért,hogy egymást követő 3évben volt ilyen hajrá a Dream TeamnekVito írta:tessék -volt már ilyenre példa, nem is egyszer:
L19: komolyan mondom, kezd idegesíteni a piszkálódásod. Elmúlt a pesszimizmus, és miénk lesz a bajnoki cím! Nézd vissza a szombati hsz-eket. Reggel 7-1-es Barca-győzelmet tippeltem az Atlético ellen - a gólkülönbséget eltaláltam. Inkább azt vártam volna, hogy valami dícsérőt írsz, hogy a korábbi pesszimizmusom elmúlt. Ehelyett... No, de mindegy, meg van bocsátva. A teljesen jogos ugratásod felvidít, és baráti bizalommal tölt el! CATALUNYA TRIUMPHAT!lionelmessi19 írta:Nocsak, hová tűnt a pesszimizmus, Tamás?![]()
![]()
Hát az én haverom meg az Espanyol meg a Recre meccs elött azt mondta simán megverjük őket!És lám milett belőle 93.percbe rugdossák a győztes gólokat!Szerintem most télleg vesztenek pontokat!Evilgrim írta:Hát,amit a Madrid csinált szombaton..Simán megveri a Deportivo őket(De egyik madridos barátom mondta erre:"bagoly mondja verébnek".
![]()
Szerintem a Nou Campban nem lehet gond a Getafe és az Espanyol. Főleg, ha úgy állnak hozzá a fiúk, mint a kismargó ellen.Capon írta:ÁÁÁ a depor csak afektálni fog a Madridnak. A Zaragoza viszont szerintem meg nyerni fog. Bár nem tudom, hogy hol lessz a mecs Madribban vagy Zaragozában. De hogy a Getafe meg az Espnyol nem fog lefeküdni nekünk az tuti. Szerintem nekünk nehezebb mecseink vannak hátra.