Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha nem bírjuk megverni OTTHON a Getafet+Espanyolt,és Idegenben a tökutolsót,akkor nem érdemlünk semmit sem! Szóval szerintem a 9 ponttal nem lesz gond!Atesz írta:Hát ajánlom nekik, de ne feledjétek, hogy nekünk meg hozni kell a meccseinket...Vito írta:én is bízom a Deporban.
12 döntőből eddig 9-et játszottak le, és ebből 8-at megnyert a margó.
1 meccsen csak becsúszik legalább egy X.
Hát ajánlom nekik, de ne feledjétek, hogy nekünk meg hozni kell a meccseinket...Vito írta:én is bízom a Deporban.
12 döntőből eddig 9-et játszottak le, és ebből 8-at megnyert a margó.
1 meccsen csak becsúszik legalább egy X.
Nyugi, szombat 10 óráig kell csak várnunk, akkor a depor meglepetést fog okozni. És mi leszünk a bajnokok! CATALUNYA TRIUMPHAT!Bodi írta:Nagyon remélem,hogy ez nem csak egy fellángolás volt.
Elég szépen kiütöttük az Atleticot,az első két gólig volt kérdéses a meccs,utána lemostuk őket.
3-ból 3 meccset be kell húzni,bár én egyre inkább kezdek elbizonytalanodni abban,hogy a Real hibázni fog.
Forza Barca!
csak arra céloztam, hogy attól még, hogy Maxi küzd, nem lesz jobb játékosEvilgrim írta:Asszed én nemBadi írta:ha ezen múlna, akár én is játszhatnék![]()
?
Azt se felejtsük el,hogy ott van Maxi López,ha ő pályára lép,akkor mindent meg fog tenni a Barcáért(remélem)Ronal.10 írta:ha ugy vesszük hogy a barca(nouba) és a valencia szombaton épp hogy nyert a mallorca ellen akkor még ebben is bizhatunk hogy hátha kivédekezik a madrid szemét mint az elözö estekben... nekünk sikerült betalálnunk a végén, valenciának is de madridnak annyi![]()
![]()
Carlos kedvencem meg minden brasil szeretem de hogy már 1 éve nem löt golt és pont tegnap, pont az utolso percben kelett neki is áááááááááááááááá![]()
![]()
Bár legtöbbször nem megbízható a madridista gyorshírek rovat, gondolom ilyesmit nem írnak háttérinfo nélkül.madridista írta:18:06 - A bajnoki véghajrával kapcsolatos tudnivaló még, hogy amennyiben hármas - esetleg négyes -, holtverseny alakulna ki a bajnokság végén, abban az esetben a Real Madrid csapata nyerné a spanyol bajnokságot, mivel ez esetben az számít, hogy a három - esetleg négy - gárda hány pontot gyűjtött egymás ellen összesen.
Létezik ilyen??? de királyGame90 írta:Nemozsimiki írta:Ha xelt volna a Madrid,és Mi is tegnap,akkor Mi állnánk az Élenmivel 3as holtversenynél aszhem a gk számít....na erre gondoltatok vaj
![]()
![]()
Szóval úgy is bajnokok lehetünk, ha 3-as holtverseny vanCsak ez sztem nem fog megtörténni
Én még mindig 50 %-ot adok az első helyünkre.